15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Strandklær og tilbehør som hører hjemme i strandposen

strandklær-tilbehør-tips-ideer-strandpose-pakke-moteverktøy

Sommerens begynnelse nærmer seg og man tenker mer på stranden og havet. Enten du skal til sjøen i helgen eller på en lengre ferie, er det riktige utstyret, som du bør ha klart i strandposen, av spesiell betydning. Fordi det er ting som absolutt ikke bør mangle i vesken din, slik at du virkelig kan nyte dagen. Vi har laget en slik liste Strandklær og tilbehør sett sammen, som du også kan utvide om nødvendig. Pakk strandsekken din og ha alt du trenger i nærheten.

1. Strandklær og tilbehør – Stranddeksel

strandklær og tilbehør strandtrekk-tunika-laks-farge-sommer

Et deksel til stranden som strandklær og tilbehør har flere fordeler. På den ene siden kan du skjule små flekker, og på den andre siden kan du også beskytte dem mot solen hvis du tror det er nødvendig. Et fint stranddeksel i form av en tunika eller et skjerf sørger også for at du ser ekstremt stilig ut selv på stranden. Gjør et fasjonabelt og attraktivt inntrykk selv på stranden!

2. Flip-flops som strandklær og tilbehør

strandklær og tilbehør flip-flops-sko-beskyttende føtter

De stadig populære flip-flops, som er en vesentlig del av strandklær og tilbehør, minner virkelig om sommeren. De er ikke bare komfortable, men de beskytter også føttene dine mot den varme sanden på stranden. Sørg for at disse matcher resten av utseendet ditt, dvs. bikinien, badedrakten eller stranddekselet.

3. Fedora -hatt for solbeskyttelse

strandtøy og tilbehør fedora hat solbeskyttelse hode trend

Alle som noen gang har lidd av et solstikk vet best hvor viktig det er å beskytte deg mot sterkt sollys. Den trendy fedora -hatten er fantastisk egnet for dette og gir også strandutseendet ditt prikken over i’en. Velg den som passer til strandklærne dine og bruk den med stolthet!

4. Solbrillene

strand-klær-og-tilbehør-solbriller-øyevern-sol-sand

Solbrillene er ikke bare et must for stranden. Men det er der de ikke burde mangle. På den ene siden slapper solbrillene av øynene, og på den andre siden beskytter de dem igjen mot solen. Og at denne delen av strandklærne og tilbehøret er utrolig stilig, trenger vi ikke engang å nevne, gjør vi?

5. Tilbehør til håret

beachwear-accessories-hair-bandana-hair accessories-updo-tunic

Det typiske strandutseendet på åpent, bølget hår er uten tvil veldig populært og attraktivt. Det er imidlertid ingen hemmelighet at løst hår noen ganger kan være ganske irriterende. Spesielt siden vinden vanligvis er dagens rekkefølge på stranden. Pakk derfor strandposen igjen med passende strandklær og tilbehør i form av bandanas, hodebånd, hodebånd eller hårbånd slik at du kan bruke dem om nødvendig.

6. En kosmetisk pose

strandklær-tilbehør-kosmetikk-vesker-sminke-praktisk

Siden strandposen vanligvis er ganske stor, må ofte mindre gjenstander bli funnet ved nervepirrende roting rundt. For å unngå dette kan du bruke en kosmetisk pose for å lagre kremer, leppebalsam, mobiltelefonen din og til og med penger eller andre ting. Dette beskytter dem også mot sanden, som raskt kan skrape overflater. En uunnværlig del av strandklær og tilbehør, som er enda mer praktisk med et gjennomsiktig utseende.

7. Solbeskyttelse

strandtøy-tilbehør-solbeskyttelse-hud-solbrenthet-solkrem-spray

Og mens vi kommer tilbake til temaet “beskyttelse”: Det er også viktig å beskytte huden mot den sterke, skadelige sommersolen. I tillegg til solkrem som en del av vår liste over viktige strandklær og tilbehør, finnes det en rekke produkter for dette formålet. Hvis du ikke er så sikker på riktig solbeskyttelsesfaktor, kan du også få råd fra en hudlege. Dette vil bestemme riktig faktor for din hudtype.

8. Leppebalsam

strandklær-tilbehør-leppebalsam-omsorg-ansikt-damer-kosmetikk

En annen viktig del av strandklær og tilbehør er leppebalsam. Som kulden om vinteren, kan den varme solen raskt tørke ut leppene dine. For å motvirke dette, anbefales det å fukte leppene flere ganger om dagen, selv på stranden.

9. Hårbeskyttelse

strandklær-tilbehør-hårspray-uv-beskyttelse-fructis

I tillegg er det også beskyttelse for håret. Hvis du utstyrer strandposen med nødvendige strandklær og tilbehør, ikke glem en passende hårspray som er spesielt utviklet for stranden. Dette vil unngå tørt, sprøtt hår som kan bli skadet av solen.

10. Strandklær og tilbehør – våtservietter

strandklær-tilbehør-våtservietter-omsorg-rengjøring-sjø-strand

Siden det vanligvis ikke er vasker i nærheten på stranden, er våtservietter et perfekt alternativ for å raskt “vaske” hendene. Hva kan være mer ubehagelig enn å føle seg skitten! Så legg våtservietter til strandklærne og tilbehøret for rask rengjøring.

11. Et teppe til stranden

strandklær-tilbehør-teppe-sol-ferie-tips-bikini

Ofte brukes håndklær på stranden for å ligge for å sole seg. Imidlertid er det ganske ubehagelig å legge seg på håndkleet som fremdeles er tørt etter tørking, tror du ikke det? Bruk et teppe i stedet. Den er ikke bare større og har plass til flere mennesker og alle strandklærne og tilbehørene dine, den holder seg også tørr og gjør dagen på stranden mer behagelig.

12. Mikrofiberhåndkle

strandklær-tilbehør-mikrofiber-håndkle-strandposer-kvinner

I stedet for et vanlig håndkle, velg et av mikrofiber. Disse absorberer fuktigheten raskere. I tillegg er de relativt små og tar ikke mye plass i strandvesken med alt av strandklær og tilbehør. Dette er en fin måte å få plass til et håndkle og et teppe på en gang.

13. Drikkevann

strandklær-tilbehør-vann-drikke-dehydrering-varme-begynnelsen av sommeren

Siden du tilbringer hele dagen på stranden i varmen, er tilstrekkelig drikkevann spesielt viktig der. Du bør definitivt unngå dehydrering. Så ta med deg minst en stor flaske vann til stranden og drikk så mye du kan!

14. Snacks for imellom

strandklær-tilbehør-snack-frukt-vannmelon-müslibarer

Svømming og boltring i vannet kan fort gjøre deg sulten. Hvis du vil tilbringe hele dagen på stranden, men ikke vil bruke tonnevis med penger på restauranter, anbefaler vi at du finner plass til små snacks i strandposen i tillegg til strandklær og tilbehør. Frukt, müslibarer, men også nøtter eller hjemmelagde smørbrød er spesielt egnet. Sistnevnte skal ikke ligge for lenge i varmen.

15. Gi underholdning

strandklær-tilbehør-bok-underholdning-lese-idé

Tilstrekkelig underholdning må også gis når du er ute av vannet. Hvis du er ute med venner, kan du ta med deg et kort eller til og med et brettspill. Men bøker, blader og musikk er også gode måter å tilbringe tid på stranden.

Previous Post
Vanlige og enkle yogaøvelser hjelper med brystløft uten kirurgi
Next Post
Ryggstrekkøvelser: Med følgende øvelser erklærer du krig mot ryggsmerter!