15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Virtuell tur til tross for lockdown – slik kan du alternativt reise under pandemien

Covid-19-pandemien medfører mange restriksjoner. Vi kan ikke lenger bruke fritiden vår slik vi pleide. Utflukter er bare mulig i begrenset omfang, for ikke å snakke om reiser. Men spesielt familier med barn eller eldre i husholdningen foretrekker å spille trygt, uavhengig av myndighetenes forskrifter, og for å redusere eller helt unngå store samlinger av mennesker. Heldigvis tilbyr den digitale verden nå mange muligheter til å reise via Internett. Og det er ikke bare barn som kan lære mye. Voksne har også det gøy å reise praktisk talt. Vi har satt sammen en liste over mulige utflukter som du kan ta en virtuell tur sammen med når som helst uten å forlate stua. Reis gjennom Europa, til Amerika og til og med til verdensrommet eller havets dyp med følgende gratis nettsteder.

Virtuell tur som et alternativ under korona -pandemien

Virtuell tur med Google Earth

Virtuell tur med Google Earth - utforsk verden, besøk byer og beundre severdigheter

Knapt noen vet Google Earth ikke. Alle har definitivt reist verden rundt med dette verktøyet og sett på fjerne land og severdigheter. Der får du ikke bare god oversikt fra fugleperspektiv, men du kan zoome inn på gatene og se på byer via Google StreetView eller til og med Sahara, fjell, strender og mye mer. I tillegg til dette er det også ekte bilder på skjermen for å gjøre din virtuelle tur enda mer interessant. Så det er verdt å installere dette programmet en gang hvis du ikke allerede har gjort det. Et godt alternativ som alle med Android sannsynligvis allerede har på telefonen, er Google Maps.

Besøk museer praktisk talt

Ta en virtuell tur til Paris til Louvre og Mona Lisa

Mange museer tilbyr virtuelle turer på nettstedene sine, hvor du kan se på malerier, skulpturer og andre utstillinger, ikke bare i Tyskland, men over hele verden. Så ingenting står i veien for din kulturelle trang, fordi du kan legge ut på en virtuell reise. For eksempel kan du besøke Musée du Louvre (dette sparer deg for køer) og vise barna den verdensberømte Mona Lisa eller den japanske kunsten fra Tokyo Fuji Art Museum.

Virtuell tur til New York til Guggenheim -museet

Du kan også besøke Guggenheim -museet i New York eller Rijksmuseum i Amsterdam. Foretrekker du å bli i Tyskland? Hva med Pergamon -museet i Berlin eller Deutsches -museet i München? Mange av turene tilbys av Google Arts & Kultur gitt.

Virtuell tur til fabrikker og fornøyelsesparker

Spennende virtuell tur for barna til M & Ms fabrikk eller fornøyelsespark

Yngre barn er kanskje ikke spesielt interessert i denne typen museer. Heldigvis er det imidlertid muligheter for en virtuell reise som også kan få oppmerksomheten din. Dette betyr for eksempel turer gjennom fabrikken der deilige M&M er laget (på engelsk) eller Nestlé. Har du planlagt en tur til Lego Land eller Disneyland, men måtte utsette den på grunn av pandemien? Bare gå en virtuell spasertur for å få en viss idé om hva du kan forvente der!

Virtuell reise gjennom dyreparker og dyreparker

Besøk dyrehagen og dyreparken med live kameraer til tross for lockdown eller i dårlig vær

Hvis det er én ting som spesielt fascinerer barn, så er det dyr – og det gjelder ikke bare lokalbefolkningen, men spesielt eksotiske som du ikke ser hver dag. Å spasere gjennom en dyrehage kan være mye mer interessant og morsomt i virkeligheten, men i tider med pandemi eller bare når været ikke samarbeider, kan en virtuell tur være et godt alternativ. Mange dyreparker har webkameraer som lar deg se dyrene live.

Virtuell tur til et akvarium - observer marine dyr i Seaworld

Du kan til og med se sjødyr ved å velge et akvarium med denne funksjonen. Seaworld i Orlando er en av dem. Dyrehagen i Zürich tilbyr også levende kameraer, det samme gjør dyrehagen i Edinburgh. Eller sjekk isbjørnene i Alaska Zoo! Hva med en safari i Afrika eller en tur til Kruger nasjonalpark?

Reis praktisk talt og se severdigheter

Den kinesiske mur og andre severdigheter for virtuell sightseeing

Her er du virkelig bortskjemt med valg og tusenvis av alternativer å velge mellom. Colosseum i Roma, Frihetsgudinnen i New York, Den kinesiske mur, Den røde plass i Moskva eller St. Petersburg, Eiffeltårnet, Pyramidene i Giza, Påskeøya og, og … og du kan til og med besøke New York med et virtuelt helikopter. Google Earth gir igjen en god mulighet for virtuelle byturer og sightseeing. Du kan også finne andre nettsteder med webkameraer eller 360-graders videoer på Internett. Du finner noen av dem i listen over virtuelle turideer nedenfor.

Det er en glede å se på havets og havets skjønnhet?

Virtuell dykking midt i koraller og fisk og få en smak av det

Mange drømmer om å dykke, men ikke alle har muligheten til å gjøre det, det være seg av økonomiske årsaker eller av frykt for å våge seg ut i havdypet. Heldigvis betyr det ikke i det 21. århundre at du må klare deg helt uten det. Fordi med 360-graders videoer får du et lite glimt, som kanskje vil gi deg det siste støtet slik at du endelig tør å ta steget etter den lange pandemien.

Dykking med maneter i havet ved hjelp av videoer

Inntil da kan du gå på en virtuell reise og svømme med sel eller utallige maneter, se en hai fôre eller bare beundre de vakre fargene og formene på korallrevene. De følgende videoene gir også interessant informasjon om arten på engelsk, slik at du ikke bare kan reise virtuelt, men også lære noe nytt.

Universet og planetene

Ta en virtuell reise ut i verdensrommet med barn og besøk månen og planetene

Virtuelle virkelighetsreiser av en spesiell art er de ut i verdensrommet, ganske enkelt fordi, i tillegg til bilder, er dette den eneste måten for oss å se på universets uendelige vidde. Hvis du leter etter noe for barn å gjøre der de kan lære noe og som vil trolfe en fortryllelse over nesten hvert barn, kan du forklare dem det ved hjelp av virtuelle turer gjennom alle planeter, måner, solsystemet vårt og fortelle dem noen interessante ting Fakta om den første månelandingen.

Start den virtuelle reisen inn i universet med en video av en ekte rakettoppskytning. Den tyske astronauten Reinhold Ewald tilbyr en flott romsafari med interessant informasjon. Det er en lenke til 360-graders videoen nedenfor. Med Google Earth kan du også utforske verdensrommet og til og med noen planeter samt månen og andre interessante fenomener.

Reis praktisk talt til månen med utsikt over jorden

Noen planetarier tilbyr muligheten til å finne ut mer om stjernebildene på nettet. Du vil finne ut hvor stjernebildet befinner seg. BBC illustrerer igjen avstandene fra jorden vår til de andre planetene, solen, forskjellige satellitter og kjente meteoritter spesielt for barn. Hvor stort solsystemet vårt er!

Flere ideer for en virtuell tur

Virtuell tur til Mount Everest, det høyeste fjellet i verden

Paragliding fascinerer deg, men er du redd for høyder? Prøv det Paragliding over et snødekt landskap i Russland og nyt den unike skjønnheten i fjellene.

Finn mange barn insekter veldig interessant. Naturhistorisk museum tilbyr muligheten til å ta bilder av de mest varierte Zoom inn på feil og se nærmere på dem – fra sofaen eller skrivebordets komfort ved å reise praktisk talt.

Det høyeste fjellet i verden, så Everest, klatring er en umulig idé for de fleste. Den utfordringen kommer faktisk med mye forberedelse. Selv profesjonelle fjellklatrere er i fare på denne ekspedisjonen. Gå heller for en virtuell tur til Himalaya, utforsk ruten foran en varm peis i stedet for i iskaldt. Det finnes også apper med 3D -kart over Alpene, for eksempel de fra 3D RealityMaps, som du kan nyte våre vakre europeiske fjell.

Virtuell turné rundt om i verden

Besøk Hang Son Doong i Vietnam takket være National Geographic's Virtual Tour

de største hule i verden Hang Son Doong ligger i Vietnam og mer presist i Phong Nha-Ke Bang nasjonalpark. Du kan se dette unike fenomenet fra datamaskinen eller smarttelefonen din ved å bruke National Geographic 3D -tur bruk den for en virtuell tur. Bilder og lyder av høy kvalitet som elvenes sus og fugleskvitter vil sette deg i jungelfeber.

Virtuell tur - besøk Berlin og Riksdagsbygningen og TV -tårnet

Lyst på en virtuell tur gjennom Berlin? Nesten gjennom Riksdagsbygningen og Forbundskansleriet Du kan også ta en tur ved hjelp av en 3D -tur som du finn her kan. Forresten, du kan også nyte den flotte utsikten over Berlin. Eller hva med det TV -tårnet i Berlin?

Se nordlyset via webkamera eller med 360-graders videoer

Med litt flaks kan du se det imponerende nordlyset via live webkamera. Kameraet er inne Churchill i Canada. Men hvis været eller sesongen ikke samarbeider, kan du også bare nyte det vakre synet via 360-graders videoopptak. Du kan blant annet finne slike videoer på nettstedet Lys over Lappland. Der kan du ikke bare se nordlyset, men også ta en kort virtuell sledetur med rein eller besøke det vakre ishotellet. Ta en titt, for da kan du ta en virtuell tur til Sverige i farten.

Virtuell reise fra stuen - Gode ideer for barn og voksne

Previous Post
Originale og skremmende Halloween-sminketips for menn, kvinner og barn
Next Post
DIY vindusdekorasjon for sommeren – 8 instruksjoner for kreative smykker og personvernskjermer