15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sosial avstand på stranden – Et designprosjekt for å holde avstand mens du er på ferie

Situasjonen med COVID-19 krever planlegging og design av innendørs og utendørs områder som muliggjør sosial avstand. Selv i sommersesongen på strender og bassenger bør det være en passende avstand mellom ferierende. Overholdelse av reglene, avstanden mellom mennesker bør ikke overstige 1,5-2 meter. Av denne grunn har den italienske produsenten av hagemøbler MYYOUR designet et innovativt system for avgrensning kalt FLAMINGO.

Sosialt distanserende områder om sommeren

Boarded gangvei ved siden av solsenger og parasoller på stranden med begrensede områder

Tilgangen til strendene vil derfor være veldig annerledes denne sommersesongen enn tidligere somre. Ved forhåndsreservasjon må det være en avstand på minst 1 meter mellom badende. I tillegg må det også sikres en sosial avstand mellom parasollene.

illustrasjon av et 3d -prosjekt med avgrensede solsenger på stranden

Et område på minst 10 kvadratmeter for hvert område med solsenger eller lenestoler er også nødvendig. Ferien ved sjøen vil derfor avvike vesentlig fra det folk har vært vant til hittil. Dette er endringer som forstyrrer mange vaner, men i visse aspekter også oppmuntrer til større intimitet og begrepet eksklusivitet.

ballast med base for posisjonering på sanden kan fylles med vann

MYYOUR har også fokusert på nettopp disse konseptene. De nye rommene tilbyr forskjellige løsninger for mat- og drikkevaresektoren samt for å bo på strendene. Dette inkluderer også det nye FLAMINGO -prosjektet, som muliggjør et avgrensningssystem for avslapningsområder på sanden. Denne består av små stolper med funksjonelt tilbehør, for eksempel en desinfeksjonsdispenser og et skjult askebeger.

Ideen bak prosjektet

havutsikt om sommeren muliggjør sosial avstand ved å holde avstanden på ferie

Tenk deg å måtte gi opp kystferien eller en ettermiddag ved bassenget på grunn av koronaviruset. Dette var også insentivet som fikk MYYOUR, i samarbeid med Moredesign -studioet, til å utvikle FLAMINGO. Det er en løsning som gjenoppretter en eksklusiv situasjon med forstørrede mellomrom og bevart intimitet.

system for avgrensning og sosial avstand på stranden til deg som heter flamingo

Systemet, som består av ballast og tau, lar deg dele rommene på en personlig, smidig og rask måte. Du kan også bruke den til å lage ruter og tilgang til området ditt. På denne måten kan du alltid garantere sikkerhetsavstander. Det hele er ikke bare egnet for stranden, men også i sammenhenger som sommerterrasser med restauranter, barer og svømmebassenger.

små stolper med tau for å holde sosial avstand på restauranter eller på stranden

Det er en ballast ved foten av Flamingo som du ikke trenger å feste til bakken. Dermed muliggjør designet enkel plassering selv på sanden. Du kan fylle den med 5 liter vann eller sand gjennom en praktisk, låsbar åpning. Flamingo er laget av 100% resirkulerbar PL Poleasy®. Tauet har en diameter på 12 mm og har 100 m lange spoler. Flamingo fungerer også som en frittstående løsning hvis du integrerer den i det spesielle tilbehørssettet.

Praktisk løsning for sosial distanse

konsept med en dispenser for desinfeksjonsmiddel integrert i ballasten på sanden

Flamingo er derfor et intelligent designet produkt som forbrukerne kan utstyre med et sett med tilbehør. Dette gjør den komplett og svarer på dagens behov. En 1,5 liters dispenser integreres med ballasten for å gi en desinfiserende gel som er perfekt for rengjøring av hender når det trengs. Bruksanvisningen er allerede trykt på etiketten og festet direkte til dispenseren. Røykere kan også bruke versjonen med en sigarettholder.

sosial avstand på stranden gjennom et konsept med tau og stolpe for å avgrense

Det gjør den innovative løsningen for sosial avstand fra MIN DIN ideell for å opprettholde renslighet. I dette tilfellet er ballasten utstyrt med et aluminiumsrør som kan samle opptil 300 sigarettskum. Følgelig kan røykere kaste rester av sigaretter inn i hullet i ladelokket. Hullet er utformet slik at ingen andre typer avfall vil passe inn.

Previous Post
Halo-øyesminke i sølv og skinnende lepper i et rødt utseende
Next Post
Sunt snacks til skolen – tips og oppskrifter til lunsj