15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

7 perfekte steder å feire jul og nyttårsaften

Jul og nyttårsaften i utlandet feirer ideer for forskjellige steder

Jul og nyttårsaften er selvfølgelig perfekt for å tilbringe ferien borte fra dine egne fire vegger. I tillegg er brodager fantastiske å jobbe med. Så du kan tilbringe to uker med en fantastisk ferie i et av de vakreste landene i verden – men dessverre er det så mange av dem. Men disse 6 + 1 stedene er akkurat perfekte nok til å tilbringe dagene rundt jul og nyttårsaften. Så er det de typiske nasjonale tradisjonene for jul og nyttårsaften, og du får mange nye inntrykk.

Vakkert og dyrt: jul og nyttårsaften på Island

Feir jul og nyttårsaften annerledes. Besøk Island og ta en ferie der

Jul eller nyttårsaften på øya blir ikke billig moro, men det kommer fantastiske dager som du rett og slett ikke vil glemme. Det er den forfallne strålen som lander på bordet i julen “Kaest Skata” og den klassiske islandske bagasjen Laufabrauð. De 13 “julenissene”, som pleide å spille mange vitser, men også dele ut gavene, er ansvarlige for gaver. Nyttårsaften i Reykjavík er selvfølgelig klassikeren, men det er også andre vakre regioner hvor du tradisjonelt kan la det siste året gå med et bål. Dagene rundt jul og nyttårsaften kan nytes optimalt i et feriehus på Island, slik at du kan feire din egen lille jul.

Jul og nyttårsaften med en forskjell: Kina

Jul og nyttårsfeiring i Kina Bilde av Hong Kong om natten

Som i mange asiatiske land, feires ikke julen tradisjonelt i Kina. Men det er definitivt mye “julestoff” fordi det er så hyggelig og kitschaktig handel. Så samværet nytes først og fremst, og det ene eller det andre juleselskapet feires. Hong Kong, derimot, er litt mer tradisjonelt, der julen også er en helligdag. Som et besøk er Hong Kong Ballet med sin nøtteknekkerforestilling like mye en del av julen som de musikalske forestillingene. Nyttårsaften i Kina feires tradisjonelt veldig stille, selv om 1. januar er en helligdag, tradisjonelt feirer kineserne nyttår i slutten av januar.

Forsiktig: I Kina er det mange nettsteder så vel som Facebook & Co. låst. Hvis du vil nyte gratis internett på ferie, kan en VPN hjelpe, slik at den klassiske Sosiale mediekanaler kan brukes igjen.

Varmt og sandig: Karibia

Jul og nyttårsaften i utlandet feirer ideer for eksotiske steder i Karibia

Å tilbringe jul på stranden er kanskje ikke for alle, men det bør oppleves. Du kan velge mellom klassikerne Cuba, Jamaica, Den dominikanske republikk og Puerto Rico, hvor statuer av de tre kongene er satt opp, sammen med mange mindre øyer. Uansett hvilken av de store eller små øyene du velger til jul og nyttårsaften, vil temperaturene ligge mellom 25-30 ° C. Strendene er selvfølgelig vakre, men også de forskjellige tradisjonene, langt borte fra kulde og snø, kan pynte jul og nyttårsaften på en spesiell måte.

Med mye snø og atmosfære: Østerrike

Feirer jul og nyttårsaften i utlandet. Ski i Østerrike. Idé for vinterferie

Uansett om du tilbringer tiden rundt jul og nyttårsaften i Wien eller foretrekker å feire i en hytte – Østerrike er alltid verdt et besøk om vinteren. I tillegg til det fantastiske utvalget av vintersport (ski, truger, snowboard, etc.), tilbyr østerrikerne mye tradisjon for den “rolige tiden” og fremfor alt kulinariske delikatesser. Nudelsuppe, karpe, gås eller kokt biff, som østerrikere serverer Avhengig av regionen, som tradisjonelle retter og du kan glede deg til desserter. Mange ferierende liker å feire nyttårsaften i Østerrike på fjellet, i en hytte og gjerne med venner og familie.

Jul og nyttår på bohemsk: Tsjekkia

Tilbringe jul i Tsjekkia Tips for turister som besøker museer i hovedstaden

Tsjekkia er ikke bare kjent for sin bohemske tradisjon i julen, men ved juletid er den gamle tradisjonen enda vakrere. Hjemmelagde kaker og tradisjonell musikk på konserter og offentlige feiringer er selvfølgelig et must. For ikke å glemme de fantastiske julemarkedene du bare må besøke. På nyttårsaften er selvfølgelig den første anløpshavnen Ertsfjellene, som er hjemsted for mange ferierende om vinteren. Men også i byene er det noen ganger mer og noen ganger mindre tradisjonelle feiringer med dans, mat og spesielle arrangementer.

Feir nyttårsaften tidligere: Australia

Feirer nyttårsaften i Australia Planlegger en vinterferie med venner

Australia feirer nyttår 10 timer før Tyskland – bare New Zealand (12-12,75 timer) og Samoa (13 timer) feirer nyttårsaften enda tidligere. Så du kan feire nyttår i en koselig varm +30 ° C og selvfølgelig også feire en spesiell jul – uten snø. Om vinteren (hos oss i sommermånedene) snør det noen flak, men jul og nyttårsaften kan brukes på stranden i shorts. Nyttårsaften i Australia (unntatt i de store byene) må du klare deg uten fyrverkeri, men det er gratis konserter og andre unike arrangementer på en varm nyttårsaften.

Et sted i ingensteds: St. Helena (øy)

Tilbring jul og nyttårsaften på St. Helena Island og leie en villa med venner

Napoleon og St. Helena burde være kjent for alle. Å feire jul og nyttårsaften på øya med sine 4500 innbyggere kan riktignok være en stor utfordring for den ene eller den andre. Øya har ingen virkelige attraksjoner og er ikke spesielt stor, men den er dyr. Men hvis du alltid vil feire en fancy jul og en spesiell nyttårsaften, bør du spare på en tur til St. Helena – forresten, den har også vært tilgjengelig med fly siden 2017.

Previous Post
Originale og skremmende Halloween-sminketips for menn, kvinner og barn
Next Post
DIY vindusdekorasjon for sommeren – 8 instruksjoner for kreative smykker og personvernskjermer