15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

7 vakre terrengsykkelruter og flotte sykkelstier i Tyskland

terrengsykkelruter sykkelsti sykkel touring se rute sykkelrute

Terrengsykkelstiene i Tyskland tilbyr noen av de beste mulighetene for sykkelturisme i verden. Du kan utforske mer av denne delen av Europa ved å sykle og terrengsykle, samt nyte den friske luften på fjellet og den vakre naturen. I denne guiden tilbyr vi deg 7 forslag til terrengsykkelruter som vi har valgt og sjekket nøye for deg. Ved hjelp av samlingen vår kan du finne ut hvilken sykkeltur du vil like mest for å oppleve en uforglemmelig reise gjennom terrengsykkelruter i Tyskland.

terrengsykkelruter sykkelsti sykkel sollys

Det må sies at infrastrukturen for sykkelturer i Tyskland er på et veldig høyt nivå. Terrengsykkelruter som krysser landet er populære steder rundt om i verden. Du kan finne noen i denne guiden ideelle steder og sykkelruter for ruteplanleggeren, som sikkert vil få adrenalinnivået til å stige. En del av landskapet er ikke like spektakulært som nabolandet Østerrike og Sveits, men Tyskland har også alpinlandskap i den sørlige delen av landet som er like fantastisk. Skiltingen og fasilitetene for MTB -ryttere er veldig godt utviklet.

Svart skog

terrengsykkelruter sykkelsti sykling svart skog skilting

Terrengsykkelruter i Schwarzwald regnes som noen av de beste i Tyskland. Fjellene strekker seg over 6000 kvadratkilometer og leder fra forstedene til Karlsruhe og Pforzheim i nordvest til den sveitsiske grensen i sør. I nærheten av byene Karlsruhe, Freiburg, Stuttgart, samt Strasbourg og Basel over grensen, er det sykkelstier for enhver smak i hele regionen.

terrengsykkel strekk sykkelsti sykkel perspektiv rute tursti

I dette området kan du også ta en ekstrem flerdagers sykkeltur som vil være full av terrengsykkelstier fra nord til sør. Den høyeste toppen i Schwarzwald er Feldberg på 1493 meter. Reiserapporter bekrefter at skilting og infrastruktur for terrengsykkelstiene i dette området er svært tilfredsstillende. På Schwarzwäder Touristik nettsted du finner nyttige tips og en flott oversikt over byene med tilgang til terrengsykkelruter.

terrengsykkelrute sykkelsti sykkelvisning rute tursti

Det er sykkelstier med mange mulige ruter – fra en kort times tur til en krevende dagstur med over 1200 meters høyde. For detaljer om hvor du kan leie en sykkel eller passende innkvartering, anbefaler vi det svart skog app for iOS og Android.

Berchtesgadener Land

terrengsykkelruter sykkelsti sykkelrute tirol

Berchtesgadener Land er en vakker alpinrute i det ekstreme sørøstlige Tyskland. Det er omgitt av den østerrikske grensen og kan gjøres som en dagstur fra München, ellers er det for langt fra andre steder i Tyskland. Det som mangler i tilgjengelighet, blir gjort opp med naturlig skjønnhet, ro og tilbaketrukkethet.

terrengsykkelrute sykkelsti sykkel vinterrute

Dette hjørnet av de bayerske alpene er ganske populært blant syklister, og den høyeste toppen, Watzmann, er over 2700 meter høy. Regionen inneholder over 25 terrengsykkelruter. Du kan også bruke disse sykkelstiene bare se det på nettet og last ned koordinatene for ruteplanleggeren din fra nettstedet. Der finner du også generell informasjon og nyttige tips for syklister.

Thüringer Wald

terrengsykkelruter sykkelsti sykkel touring utsikt solnedgang

Thüringer Wald er et kupert, skogkledd landskap som en gang var et av de mest besøkte feriestedene i det tidligere DDR. Regionen tilbyr en geografisk beliggenhet i hjertet av landet. De lett tilgjengelige terrengsykkelrutene for dagsturister fra Erfurt og Leipzig / Halle -regionen gjør stedet til et høyt vurdert reisemål for syklister. De fleste sykkelstiene ligger i et område rundt byene Suhl og Ilmenau, selv om det er andre egnede steder å sykle. Den fra lokalt nettsted Anbefalte terrengsykkelruter varierer fra 19 til 60 kilometer.

Rhön

terrengsykkelrute sykkelsti sykkel touring view route summit

Rhön er en lav fjellkjede på rundt 1500 kvadratkilometer, som ligger på grensen til Hessen og Bayern og ikke langt fra Thüringer Wald. Den er topografisk lik, men litt mindre skogkledd enn den større naboen. Lett tilgjengelig fra Frankfurt, en rekke sykkelruter krysser både den hessiske og den bayerske (frankiske) Rhön.

terrengsykkel strekk sykkelsti sykkelrute tursti skog

de lokale turiststeder tilbyr mer enn 13 sykkelstier, som er kategorisert fra lett til vanskelig og er ca. 62 km lange. I nærheten av byen Bischofsheim er det også spesialopprettede terrengsykkelstier, som gir en ca. 2 km lang rute med en 180 meter nedstigning for syklister. Rhön er litt avsidesliggende, men veldig populær for dagsturer fra Rhinen-Main-området. Dette betyr at dette området er mye mindre overfylt enn mange andre steder for sykling.

harpiks

terrengsykkel strekk sykkelsti sykkelsti rute

Som den eneste sanne fjellkjeden i Nord -Tyskland har Harzen monopol på turisme for ferierende i nord. De lett tilgjengelige terrengsykkelstiene gir muligheter for sykling. I nærheten av de lokale byene kan Harzen lett nås med offentlig transport fra byens sentre. Med 74 ruter over 2200 kilometer er Harzen et ettertraktet sted, men det er mange måter å unnslippe folkemengdene. Regionen tilbyr også en MTB-vennlig infrastruktur. Den nyttige Harz -appen kan også hjelpe deg med ruteplanleggeren.

Terrengsykkelruter – Pfalzskogen

terrengsykkel strekk sykkelsti sykkelturskog

Pfalz-skogen er et relativt uoppdaget hjørne i sørvest-Tyskland, sør for Kaiserslautern og vest for Rhinen-Neckar-regionen, som tilbyr flotte sykkelturer med flere alternativer i Mannheim og Heidelberg. Det er også lett tilgjengelig med bil fra Frankfurt, selv om Taunus og Rhön er nærmere. Det er et stort utvalg sykkelruter der. Disse strekker seg over 950 km der. Den tette skogen med flotte enkeltsporede seksjoner sikrer at dette området har noen av de beste terrengsykkelstiene i Tyskland. Av interaktiv ruteplanlegger for hele Rheinland-Pfalz sparer deg for å måtte bære et kort med deg.

Eifel

terrengsykkelruter sykkelsti sykkel touring se ruter

I nærheten av grensene til Belgia og Luxembourg ligger Eifel, som er et populært sted for underholdning for de fleste fra Rheinland. Den høyeste toppen er drøyt 750 meter. Ikke desto mindre er det et populært weekendsted blant besøkende fra Köln, Bonn og området rundt.

terrengsykkel strekk sykkelsti sykling ekstrem rute turhimmel

Med en rekke tidligere vulkanske, svakt skrånende åser, er Eifel idyllisk plassert midt i skog og noen få innsjøer. Det er et godt utviklet nettverk av stier, som er delt inn i regionene Eifel og Vulkaneifel. Her er det noen forslag for terrengsykkelstier, samt en sykkelpark hvor du kan øve og forbedre teknikken din.

Previous Post
Lag med 2 år gamle barn-20 ideer med forskjellige materialer
Next Post
Ultimate HIIT -trening – øvelser for å bygge muskler og forbrenne fett