15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Isles of Scilly Vacation: Tips for en uforglemmelig sommerferie på den engelske kysten!

Eventyr, hvite strender, idylliske landskap og pittoreske kystbyer og så langt unna folkemengdene – det høres ut som den perfekte sommerferien, ikke sant? Kefalonia, Korfu, Mallorca – dette er utvilsomt noen av de mest populære reisemålene for tyskerne. Men hva med noe nytt og like vakkert? Når du tenker på England, kommer London sikkert til å tenke på deg, ikke sant? Men har du hørt om Isles of Scilly? Hvis ikke, så er du ikke alene. Skjærgården ligger rett utenfor kysten av Cornwall og er fortsatt et ekte innsidertip blant ferierende. Der vil du oppdage våre britiske naboer som du aldri hadde drømt om! Hvis du bare vil slappe av og ikke har lyst på overfylte hoteller og strender, kan en ferie på Isles of Scilly være noe for deg! Legg ut på en liten reise med oss ​​og finn ut hvordan du best kan nyte Englands juvel!

Isles of Scilly Hvordan komme seg dit: Hvor er skjærgården egentlig??

Isles of Scilly værer de vakreste strendene i England

Isles of Scilly ligger like utenfor kysten av Cornwall og ligger bare 45 kilometer fra Land’s End i Atlanterhavet. Øykjeden består av totalt rundt 140 små øyer, men bare fem av dem er bebodd. Med rundt 1600 innbyggere er St. Mary’s den største av disse, etterfulgt av St. Martin’s, St. Agnes, Tresco og Bryher. Øyene kalles “The Best of Britain” av engelskmennene selv, og hver av dem har sin egen karakter og sjarm. Alt føles bare helt annerledes der – enklere, mer fredelig og vennligere. Livet beveger seg i et lettere tempo og alle hverdagsproblemer er glemt. Siden det ikke er noen direkte flyforbindelser fra Tyskland, er reisen til Isles of Scilly imidlertid litt mer komplisert, men tro oss – den lille omveien er definitivt verdt det. I tillegg er de avhengige av såkalt kontrollert turisme, og i stedet for ubegrenset vekst er det totalt rundt 2000 senger, som hovedsakelig er okkupert av “vanlige gjester”. Så for ferien din til Isles of Scilly bør du bestille nettene minst 1-2 måneder i forveien.

Bryher Isles of Scilly Komme til strandferie i England Tips

Fra fastlandet er det regelmessige flyvninger fra Newquay, Land’s End og Exeter, og alle fly lander deretter på øya St. Mary’s. En returflytur til Isles of Scilly koster vanligvis rundt 230 euro per person – ikke akkurat billig, men flyreisen tar bare 20 minutter. Eller hva med en liten biltur? Øykjeden kan også nås med ferge fra Cornwells havn i Penzance i en leiebil. Hvis du vil, kan du også fly til London og gå ombord på London Paddington -toget derfra. Stasjonen tar rundt 5 timer og er en flott måte å ta det vakre korniske landskapet og kysten som går – sakte reiser på sitt beste!

Isles of Scilly Weather: Når er den beste tiden å gå?

Isles of Scilly Vær Strandferie England Tips

Som med de fleste europeiske feriedestinasjoner er den beste tiden å besøke Scilly -øyene i sommermånedene juli til september. På denne tiden av året er øyekjeden velsignet med solfylte, varme dager, og det føles mer som Sør -Frankrike. Navnet “Scilly” er faktisk en blanding av ordene Sunny Isles, som betyr “solfylte øyer” på tysk. Klimaet der er helt atypisk for resten av England, og regionen skylder det milde været til Golfstrømmen, som passerer sør i England. På midtsommer er gjennomsnittstemperaturen rundt 25 grader, men vannet blir sjelden varmere enn 18 grader. De fleste besøkende kommer imidlertid med det solfylte været, og den idylliske atmosfæren kan gå tapt litt. Slik at du kan slå av hverdagen og nyte det fredelige stedet til det beste, ville månedene august eller september være ideelle for ferien din i Scilly Isles.

Ferie i Isles of Scilly: Utforsk St. Mary’s Island

Strender i England Isles of Scilly Ferieankomst

Fine hvite sandstrender, turkis vann og frodig vegetasjon – Scilly -øyene er som en samling dyrebare juveler, hvor sjelen er inspirert og naturen blomstrer. Alt som følger deg i veien for bekymringer forblir senest bakover når du nærmer deg øykjeden. Selv reisen til Isles of Scilly er en virkelig opplevelse i seg selv og en følelse av ro sprer seg. St. Mary’s er den største av Isles of Scilly og den første anløpshavnen for hver besøkende: det er her alle fly og den daglige båten fra fastlandet ankommer. Rundt 1600 mennesker bor på St. Mary’s, som er omtrent tre fjerdedeler av den totale befolkningen. Biler er forbudt for turister på øya, og den beste måten å komme seg rundt er på sykkel eller til fots. Ta en familiepiknik eller slapp av på stranden mens du tar utsikten. Siden det ikke er høye bygninger på St. Mary’s, er nesten alle deler av skjærgården dominert i alle retninger av vid, fantastisk utsikt over havet og himmelen.

Isles of Scilly Name Beach Vacation England Tips

Hovedstaden i St. Mary er Hugh Town, som ligger på en sandsmal isthmus og domineres av en praktfull festning, garnisonen. Det steinformede fortet, bygget på 1500-tallet, er nå et eksklusivt og luksuriøst hotell kalt “Star Castle”. I gamlebyen føler du at du er på en reise gjennom tiden, og den rådende roen vil ganske enkelt fortrylle hver besøkende. Eller hva med å unne deg en porsjon fish and chips i “Mermaid Inn”? Dette er den eldste puben på øyene og var en viktig møteplass for sjømenn og smuglere på den tiden. Det er mye mer å oppdage på St. Mary’s utenfor Hugh Town. Besøk den forhistoriske bosetningen på Halangy Down og ta en lang spasertur gjennom gatene i den neolitiske landsbyen. Alle vinelskere bør definitivt besøke den lille vingården “Holy Vale Wines”. Vi tror det er knapt noe bedre enn å nyte fersk sjømat i solen med et glass hvitvin med utsikt over havet. Og en Scilly Isles -ferie er laget for det.

St. Agnes Island

St Agnes Island England Scilly Isles Vær

Av alle Isles of Scilly føler St. Agnes seg villest og fredeligst. Det er den eneste bebodde øya som er atskilt fra resten av en dypvannskanal. St. Agnes ligger på den sørvestligste kanten av skjærgården, og er faktisk slutten på det virkelige landet, ettersom turister midlertidig er de sørvestligste innbyggerne i Storbritannia der. Et ekte eventyrsted rett ved vannet for å komme vekk fra alt. St. Agnes er utvilsomt en øy med fantastiske kontraster – de glitrende buktene, gamle blomstermarkene, steinete hyller og karibiske strender har en spesielt magisk effekt og sørger for ren avslapning! Øya er omtrent 1,5 kilometer bred, helt uberørt og veldig fredelig. På øyas høyeste punkt er det et fyrtårn som gir en uforglemmelig utsikt over hele øyekjeden. Den vakreste stranden er Periglis Beach – et ekte paradis for alle skallsamlere! Ta en lang spasertur og ta en kald øl på Turks Head – Storbritannias mest sørvestlige pub!

Ferie i Scilly -øyene: Tresco

Sommerferie England Tips Isles Of Scilly Gala 2021

Tresco er den nest største av Isles of Scilly og har litt av hvert. De frodige vidder med flokker, surrealistiske strender og eventyrbukter tiltrekker seg familier og ferierende fra hele verden år etter år. Også her er biler tabu og de svingete stiene utforskes best på sykkel. Selv om Tresco eies av hertugdømmet, er det for tiden leid av Dorrien-Smith-familien. Familien bor fremdeles i det største huset på øya, klosteret, ved siden av ruinene av det opprinnelige klosteret fra 1100 -tallet. Selv om alle strendene på Scilly har sin egen sjarm, blir Pentle Bay på Tresco ofte referert til som den vakreste bukten i England. Øde, fin og rolig og med turkisblått vann – stranden nås via en sandsti gjennom sanddynene. Hvis du lengter etter eksotiske subtropiske planter og en livsstil som ikke lenger forekommer i en hektisk hverdag, så er Pentle Bay et absolutt must for ferien i Scilly Isles!

Isles of Scilly Ferie Tresco Island-Hooping England

Hvis det er en attraksjon du absolutt bør besøke på Tresco, er det garantert den verdensberømte Tresco Abbey Garden. Hageparadiset ble anlagt av Augustus Smith på 1830 -tallet og er hjemsted for en spektakulær samling av mer enn 20 000 eksotiske planter fra hele verden. Ikke gå glipp av Valhalla -samlingen i hagen – en imponerende, fargerik visning av figurhoder som ble hentet fra øyas forlis. Eller gå på en liten reise gjennom tiden og besøk slottruinene av King Charles Castle og Cromwell’s Castle. Uansett hva du gjør på Tresco, vil du oppdage at stedet utstråler en spesiell raffinement på alle nivåer. Det robuste nord er ideelt for en fottur og mange vannsportsaktiviteter, som kajakkpadling og brettseiling, sørger for det ultimate bademoro!

St. Martin’s

Isles of Scilly Vær Strandferie England Tips

Idylliske strender, krystallklart vann og den rådende roen gjør St. Martin’s en virkelig nytelse! Det er den tredje største øya i skjærgården og den første du vil se fra luften når du ankommer Isles of Scilly. Mens St. Martins bare er tre mil lang, venter noen av de vakreste strendene i England, om ikke verden der på deg. Little Bay og Great Bay ligger ved siden av hverandre nord på øya, og eventyrlige sandstrender ligger øde selv på en travel sommerdag. De sjeldne fuglene, de spektakulære plantene og blomstene samt havutsikten langs promenaden bidrar til den umiskjennelige skjønnheten i St. Martin. Bak denne unike omgivelsen er et veldig lite og supervennlig samfunn, og de 120 innbyggerne er noen av de hyggeligste menneskene du noen gang vil møte. Enten du tilbringer dagen på stranden, besøker den lille blomstergården eller har lyst på snorkling med seler – alle vil finne lykke på St. Martin!

Bryher

Strandferie England Tips Isles Of Scilly Weather

Den smale og lange Isle of Bryher er kanskje den villeste og vakreste av Isles of Scilly. Med bare 80 innbyggere føles det stort sett øde, og naturen ser fortsatt ut til å ha overtaket der. Enten du slapper av på de hvite sandstrendene, utforsker de steinete og bortgjemte buktene eller går opp en av de små granittbakkene for å nyte utsikten – Bryher sikrer alltid en unik følelse av renhet og frihet.

Isles of Scilly Ferie Strandferie i Enlgand Tips

Hele øya krysses av små stier og kan lett utforskes til fots på noen få timer. Sørg for å besøke Bryher Shop, hvor du kan kjøpe lokale delikatesser som fudge og syltetøy, samt alt du trenger for en herlig Isles of Scilly -ferie. Bryher er også et ekte paradis for fugletittere og naturelskere. Fra lundefugler til måker er det umulig å motstå sjarmen deres. Og hvis du er i humør for et skikkelig eventyr, kan du leie en kajakk og ta deg til den ubebodde tomannsøya Samson..

Hvilke kjendiser er populære blant en Scilly Isles -ferie??

Isles of Scilly Gala Beste strender i England Tips

Det burde ikke være noen overraskelse at kjendiser også setter pris på tilbaketrukkethet og vill skjønnhet på Isles of Scilly. Noen av stjernene som har feriert i British Paradise de siste årene inkluderer Beckham -familien, Jude Law, og Angelina Jolie og Brad Pitt. De kongelige trenger også en liten pause nå og da. Prins William, hertuginne Kate og barna deres bestemte seg for ikke å fly langt i år og tilbrakte i stedet sommerferien på Isles of Scilly. Prins Charles eier til og med flere fritidsboliger på øya Tresco og leier dem ut for rundt 1000 euro per uke.

Isles of Scilly strender strandferietips i England

Previous Post
Kombiner belter – slik skal vi bruke motetilbehøret neste år!
Next Post
Lag dine egne hamburgerboller: 2 oppskrifter på luftige burgerboller