15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

De vakreste strendene i Tyskland: Destinasjoner ved sjøen for den perfekte sommerferien hjemme!

Sol, hav og sand – hva er det første du tenker på? Kefalonia, Spania eller Karibia? Men hva med Tyskland? Selvfølgelig ønsker vi alle å oppdage et nytt reisemål nå og da, og en Isles of Scilly -ferie høres ganske fristende ut også. På grunn av COVID-19-pandemien velger imidlertid stadig flere å tilbringe ferien hjemme. Og det er like bra! Fordi for å føle havbrisen og ha det hyggelig med familien, trenger du ikke alltid å fly halvveis rundt i verden. Fra fine sandstrender til idylliske bukter til perfekte surfesteder for eventyrere – strendene i Tyskland tilbyr noe for enhver smak og tiltrekker seg tusenvis av turister fra hele verden hvert år. Så, hva venter du på? Pakk raskt badebuksene og finn ut hvor du kan finne de vakreste feriedestinasjonene ved sjøen i Tyskland!

De vakreste strendene i Tyskland: Timmendorfer Strand, Lübeck

Timmendorfer Strand sommerferie vakre feriemål ved sjøen i Tyskland

De vakre og nesten karibisk utseende sandstrendene taler for en fantastisk ferie ved Østersjøen. Timmendorfer Strand ligger uten tvil en av de vakreste feriedestinasjonene ved sjøen i Tyskland, direkte på Østersjøen i Schleswig-Holstein og bare 15 kilometer fra Lübeck. Den 6,5 kilometer lange stranden er ikke lenger et insider -tips, men har likevel god plass til alle ferierende. Landskapet er formet av bakken morenene i istiden, noe som gjør regionen enda mer unik og magisk. Uansett om det er surfing, seiling eller strandvolleyball – alle vannsportsfans får pengene sine på Timmendorfer Strand. I tillegg er stranden supermyk og sakte skrånende, noe som gjør den perfekt for en strandferie med barna. Den 275 meter lange bryggen foran Maritim Hotel er ganske imponerende og gir en virkelig flott utsikt over stranden og den lange kyststrekningen. Og hvis du blir lei av å sole deg, ta en lang spasertur langs strandpromenaden og unne deg en deilig currywurst.

Stranden i Binz, Ruegen

Binz strandferie i Tyskland ved sjøen

Du kan ikke bo i Tyskland uten å ta en tur til en av øyene, og Rügen bør være ditt første stopp. Øya er kantet med mange strender, og takket være det turkise vannet, de hvite sandstrendene og de gamle bøkeskogene har stedet alltid vært et populært feriemål for tyskerne. Med et gjennomsnitt på 1800 soltimer per år, er det også et av de mest solrike områdene i Tyskland. Selve byen har en magisk sjarm, og de skyggefulle gatene og de gamle bygningene sørger for et superkomfortabelt og rolig opphold. Den mest populære og kanskje en av de vakreste strendene ved Østersjøen i Tyskland er garantert stranden i Binz. Den 5 kilometer lange strandkysten er preget av den fantastiske spa -arkitekturen på 1800- og 1900 -tallet og den perfekte beliggenheten i Prorer Wiek -bukten beskytter stranden mot surfing, noe som gjør stedet spesielt attraktivt for barnefamilier. Det er totalt 64 innganger, og du finner både hundestrandseksjoner og noen fantastiske nudiststrender. Enten det er vannski, surfing, seiling eller pedalbåtutleie – aktive ferierende går ikke glipp av Binz -stranden heller. Alle de som liker det litt roligere og mer avslappet kan nyte den flotte utsikten over hele området fra den store bryggen.

Stranden i Kühlungsborn for en avslappende ferie ved sjøen i Tyskland

Selin Strand Rügen Vakre feriemål ved sjøen i Tyskland

Kan du ikke velge mellom skog og fjell eller strand og sjø? Så hvorfor ikke oppleve begge deler samtidig? Stranden Kühlungsborn ligger mellom byene Rostock og Wismar, og er den største badebyen ved Mecklenburg Østersjøkysten! Der møter den vakre naturen praktfulle bygninger fra Wilhelminian -tiden og pittoreske sandstrender, og du kan rusle i timevis langs den fantastiske strandpromenaden uten å kjede deg. Kühlungsborn er også en av de mest mangfoldige strendene i Tyskland på fastlandet og har det riktige tilbudet for hver turist. Enten med en hund, som en nudiststrand eller bare for å slappe av og slappe av – alle vil finne ferienes lykke der! Og hvis du trenger en pause fra soling, bør du definitivt besøke det 78,8 meter høye fyret Buk nær Bastorf, som faktisk er det høyeste i Tyskland. Eller hva med å nyte solnedgangen på en av de mange kafeene langs promenaden? Det absolutte høydepunktet på stranden i Kühlungsborn er imidlertid den 240 meter lange bryggen. Gå til slutten for en unik utsikt over byskogen, marinaen og strandkysten.

Vakre strender i Tyskland ved Østersjøen: Warnemünde -stranden

Warnemünder Strand Rostock de vakreste strendene Tyskland Østersjøen

Du vil utvilsomt finne utrolig mange vakre reisemål ved sjøen i Tyskland ved Østersjøen, og stranden i Warnemünde er intet unntak. Kystbyen ligger bare 10 kilometer nord for Rostock og var en gang bare en liten fiskerlandsby. Den velstelte fine sandstranden med utmerket vannkvalitet og underholdende aktiviteter og attraksjoner i nærheten gjør den perfekt for en rolig familieferie. Trampoliner, mange lekeplasser og et stort klatrestativ på den såkalte “piratstranden” sørger for den ultimate barnas moro! Så la de små leke mens du føler deg komfortabel i en strandstol med en deilig cocktail i hånden. De store begivenhetene “Hanse Sail” og “Warnemünde Week”, som tiltrekker seg et stort antall ferierende hvert år, er et absolutt høydepunkt om sommeren. Imidlertid kan det bli litt overfylt i høysesongen, og hvis du vil ha fred og ro, bør du bytte til kantene eller nudiststrendene i nærheten.

Ahlbeck -stranden, Usedom

Ahlberg Strand de vakreste strendene i Tyskland

Den tyske øya Usedom ved Østersjøen tiltrekker seg ikke bare med 42 kilometer hvite sandstrender, men også med utallige sykkel- og turstier og pittoreske innsjøer i det idylliske innlandet. Faktisk begynte tysk badeturisme der på 1800 -tallet, da pensjonatet “Det hvite slott” ble åpnet i Heringsdorf i 1820. De mest kjente gjestene på det lille hotellet inkluderer Kaiser Wilhelm II og forfatteren Kurt Tucholsky. I tillegg er veien til nabolandet Polen ikke langt – perfekt for en uforglemmelig ferie ved sjøen i Tyskland. Stranden Ahlbeck på Usedom er ikke bare en av de vakreste strendene i Tyskland, men også en av de mest unike. Stedet er kjent for sin “sangsand” – når vindforholdene er riktige, gni sandkornene mot hverandre og resulterer i en eventyrmelodi som du ikke kan høre andre steder! Ahlbeck er ideelt for avslapning, og det omkringliggende naturlandskapet inviterer deg bare til å bli utforsket. Et absolutt høydepunkt er brygga bygget i 1898, som er den eldste i Tyskland. Som en ekstra bonus har Ahlbeck Beach god mat, luksuriøse spa og flotte musikkfestivaler.

Vakre strender i Tyskland: Steinhuder Meer

Steinhuder Meer ferie de vakreste strendene i Tyskland

Ren karibisk følelse bare 30 kilometer fra Hannover? På Steinhuder Meer, den største indre vannveien i Niedersachsen, er dette faktisk mulig! Med en gjennomsnittlig vanndybde på rundt 1,40 meter er stedet perfekt for en ferie ved sjøen i Tyskland med barna. Den 8 km lange og 5 km brede stranden er et ideelt feriemål for vannsportentusiaster. Du kan leie kajakker, kanoer og SUP -brett på stedet. Surfing er ikke noe for deg? Hva med å utforske området med en tur på et seilskip i tre? Naturelskere vil også få pengene sine på Steinhuder Meer – innsjøen og omgivelsene er en del av en stor naturpark og tilbyr de perfekte forholdene for fotturer og sykling. Og noe du definitivt ikke bør gå glipp av på Steinhuder Meer? Røkt ål, selvfølgelig! Dette er stedets spesialitet, og noen av fiskene fiskes fremdeles tradisjonelt med Steinhuder torvpramme og deretter tilberedes i et av røykhusene.

Ellenbogen og Westerland Strand på Sylt

Ellenbogen Sylt Tysklands vakreste strender

Lange sandstrender, fantastisk natur, frittgående sauer og fantastisk ro – Ellenbogen på Sylt er en av de vakreste strendene i Tyskland, og det er ikke for ingenting at det er et av de mest populære reisemålene for lokalbefolkningen. Øya Sylt omtales fortsatt som “dronningen av Nordsjøen” og en fin sandstrand strekker seg nesten 40 kilometer langs den vakre vestkysten. Ellenbogen ligger i naturreservatet i Schleswig-Holstein på Sylt og er det nordligste punktet i Tyskland. Derfra kan du se den danske øya Römö, som er opptil 4 kilometer unna, og med litt flaks kan du til og med se niser og gråsæl i naturparken Vadehavet. Det er ingen restauranter eller strandstoler på stranden – bare ren natur! Selv om det er en av de vakreste strendene i Tyskland, er Ellenbogen aldri overfylt. Det perfekte stedet for en ferie ved sjøen i Tyskland, hvis du vil slå av helt.

Westerland på Sylt vakre strender Tyskland liste

Det er litt livligere på Westerland Strand, som fremdeles er kjent som Tysklands Monaco eller Cannes. Det er faktisk her de rike går for å slappe av om sommeren. Den 8 km lange sandstranden, de mange butikkene samt de mange fritidsaktivitetene og arrangementene tiltrekker seg tusenvis av turister hvert år. Konsertene i musikkskallet er en helt spesiell opplevelse. Den umiskjennelige luksusatmosfæren blir enda mer unik når du nyter det som sannsynligvis er de vakreste solnedgangene ved sjøen i landet med et glass vin!

Sankt Peter Ording -stranden

Strender Tyskland Fastland sank Peter Ording Vacation

Stranden Sankt Peter-Ording (STO) ligger i Schleswig-Holstein og er en av de vakreste feriedestinasjonene ved sjøen i Tyskland. Og med rette! Den 12 kilometer lange og 2 kilometer brede stranden ser ut som noe fra en bildebok og tilbyr den rette strandseksjonen for enhver smak. Soltilbedere, barnefamilier, brettseilere, kitesurfere eller strandseilere – St. Peter Ording har god plass til alle! I tillegg til mange flettede strandstoler, finner du 13 styltehus på stranden som er mer enn 100 år gamle og er landemerkene på stedet. For optimal komfort er stranden delt inn i fem soner, hvor badevakter sikrer turistenes sikkerhet. Badeområdet Ording er ideelt for vindsurfing og kiting, mens du kan slappe av og bade på badområdet Bad. Nudismens venner kan også glede seg, for Sankt Peter-Ording er en av de beste nudiststrendene i Tyskland. Hunder er også tillatt på hele stranden, så du kan ta din firbeinte venn med deg på ferie ved sjøen i Tyskland.

Stranden i Spiekeroog

Kühlungsborn nudiststrender i Tysklands badeferier 2021

Fin sand, fantastiske sanddyner og ren natur – stranden i Spiekeroog venter på deg med en sandkyst på rundt 15 kilometer og er ideell for en avslappende ferie ved sjøen i Tyskland. Siden motorsykler, lastebiler og biler er forbudt, kan du slappe av der og nyte lyden av vannet i fred. Du kan nå stranden via de vakre gangstiene som slynger seg gjennom de mange sanddynene. Og når du har fått nok av soling, kan du ta en lang spasertur langs kysten og nyte regionale retter i en av strandrestaurantene. Det mangfoldige utvalget av fritidsaktiviteter på hovedstranden sikrer også den ultimate feriemoro. Enten enhjuling, stavgang, pilates eller yoga – det er noe for enhver smak! Hvis været ikke virker, bør du besøke blåskjellmuseet eller øymuseet.

vakre strender Nordsjøen Tyskland Ferier ved sjøen i Europa

Previous Post
Kombiner belter – slik skal vi bruke motetilbehøret neste år!
Next Post
Lag dine egne hamburgerboller: 2 oppskrifter på luftige burgerboller