15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Deilige pannekakeoppskrifter for den kalde vintersesongen

Pannekaker-med-jordbær og pulverisert sukker

Duften er stort sett i luften, på julemarkedet eller i din favorittrestaurant rundt hjørnet. De søter dagen vår og gir oss humør, kan fremkalle et godt humør – pannekakene skaper mirakler og samler mennesker i de kalde vinterdagene. 2 nydelig Pannekake oppskrifter du vil lese i denne artikkelen.

Deilige pannekakeoppskrifter i svabisk stil

Pannekaker i svabisk stil

Deilige pannekakeoppskrifter utføres enkelt og i noen få trinn og lar oss når som helst smake og nyte godbiter. Enten til frokost eller ettermiddagskaffe, er pannekaken en verdig dessert og alle elsker den. Pannekakene i svabisk stil er klare på 10-15 minutter og vil glede familie eller venner hjemme. Til tilberedningen bruker du 4 separate eggehviter og eggeplommer, 2 ss sukker, 1 klype salt, 1 pakke vaniljesukker og 3 ss mel, 3 ss klaret smør, sukker, kanel og frukt du ønsker som nødvendig.

Stekepanne-oppskrift på pannekaker

Pisk eggehvitene til de er stive. Pisk eggeplommene med sukker, salt og vaniljesukker til det er skummende. Tilsett deretter melk og mel. Legg eggehvitene på eggeplommeblandingen og vend forsiktig inn med en visp. den ferdige pannekaken

Smelt klargjort smør i en panne og ikke la det bli for varmt. Del deigen etter øye – det er nok til to stykker. Stek hver pannekake eller pannekake på begge sider til den er gylden gul. Dryss med en blanding av sukker og kanel eller server med frukten du ønsker.

Tips: For barn, kutt pannekaken i små biter og sett inn fargerike spyd.

Deilige pannekakeoppskrifter med røkt laks

Pannekaker-med-røkt-laks-fra-brettet

Deilige pannekakeoppskrifter med røkt laks serveres som hovedrett med en blandet salat eller nytes som en brunsj med kolleger og venner. Disse pannekakene passer for elskere av salte delikatesser. For dette trenger du følgende ingredienser: 100 gram mel, 4 mellomstore egg, 100 ml melk, salt og pepper, 5 ss mineralvann, en haug med gressløk, 50 gram pepperrot fra glasset, 200 gram créme fraiche, 200 gram laks, røkt og i skiver og 1 ss olje. På omtrent 20 minutter får du en deilig rett. Disse pannekakene kan bakes enkeltvis eller som en stor pannekakerulle. De smaker annerledes i ovnen og har færre kalorier enn i pannen. Og det er slik de er laget; Forvarm ovnen til ca. 175 ° (varmluft 150 °). Bland mel, egg og melk til det er glatt, smak til med salt og pepper og la det trekke i ca 10 minutter.

når-stek-med-gressløk

Kle ovnens dryppform med bakepapir og varm den i ovnen i ca 5 minutter. Rør mineralvann i røren. Smør et tynt lag olje på bakepapiret. Hell røren jevnt på toppen. Stekes i ovnen på nederste rille i ca 12-15 minutter til den er gyllenbrun.

på-bakepapir-med-røkt-laks-og-Schittauch

Skjær gressløken i rundstykker. La pannekakene avkjøles litt og pensle med pepperrot og crème legère. Dryss med gressløk, fordel laksen på toppen og rull pannekaken tett fra langsiden.

eller-som-skiver-på-en-lang serveringsfat

Skjær i tykke skiver og legg på et fat

Server med-purløg-på-et-brett

Med-yoghurt-saus-og-fra-brettetdeilig-pannekaker-med-røkt-laksdeilig-idé-med-røkt-laks-og-grønn-salatden store pannekaken som en blindsom omslag med røkt laks

Previous Post
Moderne drømmehus i Sør -Tyskland
Next Post
Moderne designerbord i tre – “Stack Buffet” av Hector Esrawe