15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag jordbærdekorasjoner til kaker selv – kreative forslag som selv nybegynnere kan klare

Jordbærkaken er uten tvil en av de mest populære kakene av alle og passer egentlig til enhver anledning. Og den riktige kakedekorasjonen gir den prikken over i’en. Og siden selve kaken er laget av jordbær, er det bare logisk at disse deilige fruktene også brukes til pynt. Imidlertid er jordbærdekorasjoner selvfølgelig også egnet for andre typer terter, kaker og bakverk. For eksempel smaker kombinasjonen sjokolade og ferske jordbær like deilig. Så i dag skal vi vise deg noen fine jordbærdekorasjonsideer, samt en enkel guide til hvordan du lager roser av jordbær.

Jordbærdekorasjon til kaker i form av roser

Jordbærdekorasjon til kaker - DIY -instruksjoner for en rose

Det som ser veldig komplisert ut ved første øyekast, er faktisk veldig enkelt å lage – buketter laget av jordbær ser bare fantastiske ut og er den perfekte dekorasjonen for romantiske paier og kaker. Og hva er bedre for å designe enn en dekorasjon som du til og med kan spise etterpå? Slik er det enkelt å lage roser av jordbær:

  • Jordbær
  • skarp kjøkkenkniv
  • å fikse på kaken: spray gel eller aprikos syltetøy

Lag roser av jordbær selv - enkle instruksjoner for nybegynnere

Jordbærrosen ser spesielt autentisk ut når den grønne av jordbærene fortsatt er der. Men du kan selvfølgelig også fjerne dette på forhånd. Vask jordbærene godt, og du kan lage jordbærdekorasjonen. For å gjøre dette, kutt jordbæret til en høyde på omtrent halvannen centimeter. Vend deretter jordbæret og lag et nytt snitt i samme høyde. Vær forsiktig så du ikke skjærer jordbæret ved et uhell. Fortsett å gjøre dette til du kommer tilbake til det første snittet. På slutten bør du ha en rad med fire eller fem “kronblad” eller snitt.

Tinker strawberry rose steg for steg - kreative kakepynt til enhver anledning

Gå deretter til andre rad. Her skal snittene forskyves til den første raden, dvs. alltid mellom to av de nedre, og også smalere. Når du er rundt, kommer den tredje raden, som igjen burde ha forskjøvet seg til den andre og enda mindre kutt. Hvis jordbæret er større eller hvis du lagde radene tett sammen, kan en fjerde rad også være nødvendig. På slutten må du bare kutte spissen rett og din første rose for jordbærdekorasjonen er klar. Du kan fikse rosene med ovennevnte “lim”, eller du kan lime dem på tannpirkere og disse igjen i kaken.

Dekorer jordbærkaken med enkle skiver

Lag din egen jordbærdekorasjon for kaker med jordbærstrimler i form av en stor blomst

Du kan til og med dekorere en jordbærterte eller kake med vanlige skiver. Det er viktig at skivene ikke er for tykke. Selv om de ytre kan være tykkere fordi de ligger flatt på overflaten, jo nærmere du kommer til midten, desto mer smidig må jordbærskivene være. Start på utsiden og lag en rad med skivene overlappende. Fortsett deretter inne i den andre raden som skal overlappe den første. Så jobber deg opp til midten.

Lag en stjerne som jordbærdekorasjon selv

Enkel jordbærdekorasjon - ordne jordbærskiver som en stjerne eller blomst

For en slik stjerne, kutt jordbærene på langs i skiver. På denne måten beholder skivene den typiske spisse formen på jordbærene. Også her jobber du deg utenfra og inn. I den første raden legger du skivene slik at spissen er på kanten av kaken. Den andre raden er litt forskjøvet fra den første slik at den stikker litt oppover. Jobb deg mot midten. Du kan deretter plassere en hel jordbær eller annen dekorasjon i midten av kaken eller kaken og dermed fullføre jordbærdekorasjonen.

Idee til små jordbær som pynt

Jordbærdekorasjon til Valentinsdag - strimler av hjerter på en sjokoladekake

Skjær de små jordbærene i tynne skiver på langs igjen. Du kan deretter bruke disse platene til å lage to tilstøtende strimler når som helst. På denne måten minner jordbærene om små hjerter. Så det er den perfekte jordbærdekorasjonen for en kake eller kake til Valentinsdag.

Dekk jordbærene i sjokolade

Vakker kake med rosa krem ​​og jordbærdekorasjon i sjokolade

Hvis du vil at jordbærdekorasjonen til kaker og terter skal tilby et snev av sjokolade, eller hvis du vil legge fruktig sjokolade til en sjokoladekake, kan du også lage sjokoladejordbær. Og det er veldig enkelt å gjøre! Få sjokoladen du ønsker (mørk, mørk, melk eller hvit sjokolade). Du er velkommen til å kombinere flere. Smelt deretter sjokoladen forsiktig i et vannbad.

Jordbærdekorasjon for cupcakes - dypp jordbær i sjokolade

Nå har du valget: Enten tar du et jordbær mellom tommelen og pekefingeren og dypper halvveis i sjokolade, eller så dekker du hele frukten. I dette tilfellet kan du bruke en tannpirker eller en kebabspyd som hjelp. Fjern jordbærbladene og stikk spydet inn i den bredere siden nedenfra. Nå kan du dyppe frukten helt i den varme sjokoladen uten å brenne deg selv. La sjokoladen avkjøle og stivne, og du kan avslutte sjokoladepynten med jordbær på kaken.

Dekorer en kake – ideer med deilige jordbær

Ordne glasuren, hele jordbær, blåbær og mynte som en stjerne

I det følgende har vi satt sammen noen flere dekorasjonsideer. Det trenger ikke alltid å være kompliserte figurer og former. Hvis du vil at det skal være spesielt raskt, kan du ganske enkelt bruke hele jordbærene og ordne dem på kaken eller kaken. De kan kombineres med andre frukter og blomster eller med vakre dekorasjoner fra rørposen. la deg inspirere!

Enkel jordbærdekorasjon laget av halve jordbær med grønt

Idé med hjerter til Valentinsdag

Jordbærdekorasjon i form av hjerter til en bursdag, jubileum eller Valentinsdag

Hele jordbær på fløte

Lag roser med pipeposer og pynt med jordbær

Jordbær dyppet i sjokolade og fløte

Dekorer hjerteformet kake med krem ​​og jordbær i sjokolade

Instruksjoner for Dryppet kake med sjokoladejordbær

Idee til dryppet kake med jordbærdekorasjon laget av sjokolade

Jordbærdekorasjon med jordbærsaus og gypsophila til bryllupet

Gypsophila og jordbær med jordbærsaus i dryppet design til en bryllupskake

Fargerik kakepynt med kuttet jordbær

Fargerik kake til Valentinsdag med et kuttet jordbær

Hele jordbær som pynt på en dryppet kake

Enkel jordbærdekorasjon laget av hele jordbær og et dryppet kakedesign

Fin, enkel jordbærdekorasjon på grønn krem

Enkelt og pent på samme tid - jordbærskiver på rad på en grønn krem

Jordbær som pynt kombinert med ekte roser og fiken

Jordbærdekorasjon med ekte roser og fiken

Previous Post
Den høyeste statuen i verden – India avslører offisielt statuen av enhet
Next Post
Å bruke terrakotta blomsterpotter annerledes: 20 ideer for hjem og hage