15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Raclette sideretter – søte og salte oppskriftsideer med ost

Raclette sideretter metall-grill-smelt-ost-tallerken

Raclette er en rett som ble laget for hundrevis av år siden i de sveitsiske alpene. Vi skylder hyrdene ideen. I prinsippet er dette ost, hvis kant er smeltet i ovnen eller over ild og deretter skrapt av med en kniv. Derav navnet, som oversatt betyr noe sånt som “skrape av / skrape av”. Raclette kom bare inn i dalen og derfor kjent for flere og flere mennesker på 1900 -tallet. Vi legger også større vekt på å tilby deg raclette også Raclette sideretter å introdusere.

Raclette sideretter – oppskriftsideer

Raclette sideretter poteter-pynt-agurk-pølse-panne

Hvis du elsker ost, vil du ikke bare like våre oppskriftsideer for raclette sideretter, men vil blåse deg bort. Du vil bli overrasket over det store utvalget av mulige kombinasjoner. Det smaker ikke bare godt med kjøttprodukter, poteter eller grønnsaker, men kan også kombineres med søte frukter. Bruk oppskriftene våre til å sette sammen deilige retter som du vil ødelegge hele familien og venner med.

Raclette sideretter – Hvordan tilberedes den målrettet?

Raclette sideretter ost-skive-ingrediens-alpint-idé

Du har forskjellige alternativer for å lage raclette. Tradisjonelt smeltes osten ved hjelp av en racletteovn. Denne består av en støtte eller base som osten legges på. En grilllampe sørger igjen for at osten smelter og deretter enkelt kan fjernes. Alternativt kan du bruke en racletteform til en raclettegrill eller en brannsikker variant for ovnen, som er små og vanligvis beregnet på én person hver. Du kan bruke den til å tilberede raclette -siderettene fantastisk. Selvfølgelig kan du også bruke andre typer bakervarer hvis du ikke allerede har de som er nevnt ovenfor.

Racletteost med kjøtt eller grønnsaker

Raclette sideretter pølse-løk-grovt brødporsjon

Osten er spesielt enkel å kombinere ved å tilsette kjøtt, pølse, bacon eller skinke etter at du har smeltet den. I prinsippet kan osten kombineres med alle raclette -sideretter, forutsatt at du liker den. Velg friske grønnsaker du griller sammen med osten eller ekstra i raclettegrillen. Så du kan bruke den deilige osten til et sunt kosthold.

Klassisk oppskrift med poteter

Raclette-sideretter-raclette-poteter-syltede agurker-oppskrift-klassisk-enkle

– 350 g poteter

– 2 ss olivenolje

– 120 g racletteost

– Agurker

Forvarm ovnen til 220 grader. Skjær osten i tynne skiver og potetene i bredere. Fordel sistnevnte på et stekebrett kledd med bakepapir og smak til med olivenoljen. Stek potetene i ovnen i ca 17 minutter, legg dem deretter i racletteformen og topp med osteskivene. Raclette -tilbehørene stekes i ca 5 minutter til det dukker opp bobler i osten. Dekorer den ferdige retten med pickles.

Poteter, sopp og skinke

Raclette-sideretter-skinke-poteter-løk-sopp-deilig-idé

– 12 røde babypoteter

– 15 g smør

– 225 g sopp

– 1 liten løk

– 4 skiver skinke

– 200 g raclette

Raclette -panner

Raclette-sideretter-grill-grønnsaker-sunn-rett

Forvarm raclettegrillen på middels innstilling for å tilberede disse raclette -rettene. Kok potetene og kok i mellomtiden soppen med den hakkede løken. I samme vann, varme skinken for en kort tid. Avhengig av størrelsen, tilsett en eller to kokte og fortsatt varme poteter i hver racletteform og mos dem grovt med en gaffel. Pynt med sopp, skinke og løk, fordel osten og grill porsjonen i grillen.

Tilbehør laget av rødkål

Raclette-sideretter-øl-brokkoli-rødkål-pfaennchen

– 500 g finhakket rødkål

– 450 g racletteost

– 250 ml lyst eller mørkt øl

– 1 ts smør

– 1 ss honning

– Pepper

Smeltet ost fra Sveits

Raclette-sideretter-baguette-salat-stekte poteter-matlaging

Smelt smøret direkte i en raclettepanne og stek rødkålen i det på middels varme i 5 minutter. Tilsett øl, pepper og honning. La alt koke til de flytende ingrediensene blir til en sirup. Dette vil ta omtrent 10 minutter. Du serverer disse raclette -siderettene i tillegg til raclette -retten, som du tilbereder ekstra og som du ønsker.

Bacon og Raclette

Raclette-sideretter-bacon-timian-salat-ferske syltede agurker

– 1 kg små jakkepoteter

– 200 gram røkt bacon

– 400 g racletteost

– 1 hakket løk

– 100 ml olivenolje

– 2 ss timian

– Syltede agurker og løk

Velg tilbehør til den deilige osten

Raclette-sideretter-sveits-oppskrift-ost-gourmet

Kok potetene i saltet vann og skrell dem deretter. Inntil da, varm halvparten av olivenoljen i en panne og stek løk og bacon i ca 10 minutter. Stek de kokte potetene i en annen panne med den andre halvdelen av oljen. Ha poteter, løk og bacon i et ildfast fat, smak til med timian og topp med osten. Grill raclette -siderettene i en raclettegrill. Du kan pynte den ferdige retten med sylteagurk og løk og servere med en frisk salat.

Grillet racletteost med svarte reddiker

Raclette-sideretter-svart-reddik-valnøtt-original-forberedelse-lett

– 2 sorte reddiker

– 2 til 3 skiver racletteost

– Purre

– hakkede valnøtter

– Brødskiver

Raclette i grillen eller ovnen

Raclette-sideretter-grill-panne-løk-sopp-steke

Du kan bruke raclette -siderettene fantastisk på brød. Skjær reddiker og osten i skiver. Dekk deretter et stykke brød med osten. Grill deretter brødet i raclettegrillen i ca 5 minutter til osten er gyllenbrun. Fordel reddikene på toppen og dryss med valnøtter og purre. Oppskriften er fantastisk som mellommåltid eller som et lett kveldsmåltid.

Raclette med granateple og sitrusfrukter

Raclette-sideretter-granateple-sitrus-frukt-søt-oppskrift-sunn-ernæring

– 800 g racletteost

– 1 kg jakkepoteter

– 2 til 4 sitrusfrukter

– 1 granateple

– rose pepper

Søt idé med frukt

Raclette-sideretter-søt-frukt-eksotisk-smak-grillet-frukt

Kok jakkepotetene i vann som en racletteform. La osten smelte og smak til med pepper. I mellomtiden kan du skrelle sitrusfrukter (f.eks. Grapefrukt, appelsin og sitron). Vi anbefaler å fjerne huden også. Bruk sitrusbitene til å pynte osten i racletteformen. Tilsett også granateplesteinene. Server det hele med de fortsatt varme potetene.

Pannekaker til frokost

Raclette-sideretter-pannekaker-eple-frukt-frokost-ovn

– 225 g racletteost

– 300 g mel

– 15 g sukker

– 2 egg

– 300 ml melk

– 15 g smør

– 2 ts natron

– 1/2 ts natron

– 1/2 ts vaniljeekstrakt

– eple, pære, druer

Ost i den klassiske pannen

Raclette-sideretter-panne-steke-middag-lunsj

Denne oppskriften på raclette sideretter er fantastisk egnet hvis du vil lage en klassisk og samtidig uvanlig frokost. For dette formålet tilberedes pannekakene først. Deretter helles den smeltede osten over, som du enten bruker ovnen eller reclatte -grillen til.

Raclette sideretter – Tilbered pannekakedeig

Raclette-sideretter-modell-grill-kompakt-enhet

Ha alle de tørre ingrediensene i en stor bolle, bland dem godt sammen og lag en brønn i midten der du tilsetter melk og vanilje. Bland til en jevn røre blir dannet. Sett dette til side, slik at du kan skjære frukten i skiver som en racletteform. Hvilken frukt du bruker er din beslutning.

Pannekaker i raclettegrillen

raclette-sideretter-raclette-pfaennchen-kjøkken-tilbehør

Forvarm grillen på middels varme og smelt smøret. Grill halvparten av de hakkede fruktene til raclette -siderettene til de blir brune. Bruk den andre halvdelen av grillen til å bake pannekakene. Hver side skal stekes i ca 3 til 4 minutter. Smelt osten i racletteformene, som du deretter legger på de ferdige pannekakene. Server med fruktene og, hvis du vil, med kanel og lønnesirup.

Raclette pannekaker i ovnen

Raclette-sideretter-serverer-familie-mat-oppskrift-ideer

Forvarm ovnen til 190 grader. Smelt smøret i en stekepanne og stek pannekakene igjen i 3 til 4 minutter på begge sider. Fordel dem på et bakepapirkledd bakepapir og legg en eller flere osteskiver på toppen av hver pannekake. Mens osten smelter i ovnen, steker du frukten i samme skillet. Server raclette -siderettene som beskrevet ovenfor.

Previous Post
Moderne fjellhytte – ideer for elegant interiør i helghuset
Next Post
Lag borddekorasjoner med gresskar til høstbryllup selv