15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Burrata tallerkener: Hvordan lage den perfekte snackfatet for sommeren!

Etter at de fleste av oss brukte fjor sommer på å distansere oss, begynner vi sakte å ta imot gjester utendørs denne sesongen. Hvis du allerede er spent på ditt neste hagefest, så her er en veldig god idé for den kalde buffeen. Overrask gjestene dine i sommer ved å servere pent arrangerte burratatallerkener.

Charcuterie Boards with Burrata – Den ideelle festmat for sommeren

Beitefat med burrataost -tips til servering

I tilfelle du ikke visste det før: Burrata er en ball med fast mozzarellaost med et flytende senter, som vanligvis er fylt med krem ​​og tråder av mozzarella. En burrata -tallerken er en slags kjøttpålegg hvor forskjellige matvarer arrangeres rundt kremet osten. Burrata er faktisk den perfekte sommersnacks fordi den passer perfekt til både søte sommerfrukter og ferske, salte smaker.

Forbered burratatallerkener selv til sommerfesten

Rund burratatallerken for sommertjenester

Burrata -tavler nyter for tiden stor popularitet på sosiale nettverk og er en av de mest populære mattrendene for sommeren. Kremostfatet med burrata er så pent ordnet at munnen din vannet bare ved å se på dem. La deg inspirere av de flotte ideene for kalde burratatallerkener for sommeren, og prøv trenden selv.

Smaksatt lag

Sommermatfat med burratatomater fersken kirsebær prosciutto

Denne burrata -tallerkenen er så vakkert presentert at du kan spise den rett utenfor skjermen. Osten er lagdelt med fersken, prosciutto, fargerike tomater og kirsebær, og det hele er toppet med fersk mynte og basilikum. Deretter drysses alt med olivenolje, salt og pepper etter smak. For å lage en lignende tallerken selv, kan du legge burrataen med dine favoritt sesongens frukt og grønnsaker på et rektangulært serveringsbrett. Hvis du varierer fargene på maten og lager enkle lag, kan du ikke gå galt.

Sommermatfat med burrata

Burrata tallerken til sommeren med frisk frukt og grønnsaker

Denne lyse og friske burratatallerkenen er akkurat det ditt neste middagsfest trenger. En bolle med burratakuler er omgitt av frisk frukt og grønnsaker, toast, sprø nøtter og salt prosciutto. Kombiner dette brettet med et glass din favoritt rosé for den perfekte sommerkvelden.

Kombiner friske smaker

Sommer burrata brett med prosciutto skinke tomater og basilikum

Denne enkle tallerkenen er tilberedt på få minutter og fullpakket med mange friske sommersmaker. For å gjøre dette, legg ut et rundt kjøttpålegg med lag med skiver burrata med forskjellige typer tomater, prosciutto og boller fylt med olivenolje og honning.

Charcuterie -brett med burrata på tre måter

Burrata in Three Ways Charcuterie Board Idea

Dette klassiske charkbrettet med de fineste kjøttdelikatesser og antipasti blir noe helt spesielt ved å legge til tre burratakuler. Disse er også krydret på tre måter, slik at hele tallerkenen gir en skikkelig smaksopplevelse. For eksempel kan du dryppe den første skjeen med litt trøffelolje og trøffelsalt, dekke den andre med en hjemmelaget pesto og krydre den tredje med balsamisk reduksjon. Du kan også ha en annen idé for å foredle den kremete burrataen?

I stedet for salat – Caprese Burrata -tallerken

Caprese Burrata -tallerken som italiensk flagg

Tomat- og mozzarellasalaten, fremdeles kjent som caprese, er en ekte sommerklassiker. I stedet for å tilberede en egen salat for hver gjest, kan du arrangere den populære kombinasjonen som et vakkert fat. For en italiensk-relatert middag kan du dekorere salaten som det italienske flagget.

Liten burratatallerken med prosciutto og tomater

Liten burratatallerken til sommer med tomat, basilikum og prosciutto

Denne lille snackplaten er den ideelle snacken for en avslappende kveld på terrassen. Kombiner kremet osten med en fyldig tomat og litt prosciutto skinke og unne deg en hyggelig tid utendørs.

Arrangement i rødt, hvitt og grønt

Charcuterie -brett med burrata til sommerfest

En burrata -tallerken trenger ikke nødvendigvis å være fargerikt arrangert. Her er en original idé hvor den snøhvite osten er parret med røde tomater, bringebær, jordbær og italienske kjøttspesialiteter. De friske basilikumbladene gir en flott grønn aksent.

Tilrett en liten matbit med vin

Snackfat med rosé burrata, tomater, sommerfrukter og skinke

Ingenting er så sommerlig som kremaktig burrata, saftige nektariner, jordbær, fyldige tomater, salt prosciutto og en fin, sprø rosé. Gi deg selv en pause etter en lang arbeidsuke, og nyt en deilig burratatallerken med venner eller familie.

Enkel, men elegant: ordne snackfatet i lag

Kald tallerken om sommeren med burrata kirsebær fersken tomater og basilikum

Burrata tallerkener ser veldig flotte ut, men de trenger ikke å være kompliserte å forberede. Her er en superenkel idé om vertikalt lagret fersken, burratakuler, basilikumblader, cherrytomater og kirsebær som er klar på kort tid. Hvis du vil gjøre det enda mer sofistikert, kan du kjerne kirsebærene slik at de kan spises med en gang.

Legg til plommer for den ultimate sommergleden

Burrata tallerken med frukt grønnsaker og prosciutto

Server denne søte og salte tallerkenen på ditt neste utendørs middagsselskap og imponere gjestene dine! Det er virkelig overraskende hvor godt alle disse smakene fungerer sammen.

Salat, kjøtt og frisk frukt sammen på en matbit

Burrata -tallerken for sensommerhøst med gresskar og fiken

Når høsten nærmer seg, kombiner burrataen med fiken, gresskar, granateplefrø og kjøtt, og topp den med en balsamisk reduksjon. Hvis du ønsker det, kan du legge osten på et rakettbed og ordne en salat med burrata midt på tallerkenen.

Sterke aromaer for sensommeren

Høstlig burratatallerken på et rundt trebrett

Denne dekadente kombinasjonen av burrata, grønn salat, stekt butternut squash, karamellisert løk og italiensk pølse er en skikkelig turn-turner på enhver fest. Server denne retten når sommersesongen blir til høst. For å lage det selv, ta et rundt trebrett og ordne ingrediensene i sirkulære lag.

Fra sommer til høst: varier ingrediensene etter sesong

Sensommersnacksfat med burratafrukt og prosciutto

På slutten av sommeren er frukt som fiken og pærer i sesong, men du kan fortsatt finne saftige fersken og nektariner. Kombiner fruktene av sommer og høst for å lage et velsmakende fat med burrataost.

Previous Post
Moderne fjellhytte – ideer for elegant interiør i helghuset
Next Post
Lag borddekorasjoner med gresskar til høstbryllup selv