15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Forbered sushi – smaken av Fjernøsten

tilberede hjemmelagde oppskrifter laks

Sushi -oppskrifter har vært veldig populære de siste årene. De små bitene er en perfekt måte for oss å smake på smakene i Fjernøsten, uansett hvor vi er, på tur, på kontoret eller hjemme. Hver gourmet i dag kan ha en Forbered sushi eller bare bestille i restauranten. Du vet, så du kan sikre et sunt kosthold.

Tilbake da kineserne og japanerne oppfant oppskriften på sushi, var det ingen som visste hvor populær den ville bli etter hvert. Den opprinnelige ideen var å tilby arbeidere på gatene hurtigmat som de kunne spise mens de stod og uten bestikk. Men over tid har sushimatretter smakt så godt for utlendinger, og derfor krysset oppskriften raskt kontinenter.

Forbered sushi – ingredienser

forberede serveringsideer nybegynnere

Alle trenger noen få grunnleggende ingredienser Forbered sushi ønsker å. Ris spiller en viktig rolle i dette. Den suppleres med andre ingredienser som rå eller røkt fisk, rå sjømat.

Av fisken er laks, havabbor, blekksprut og tunfisk å foretrekke for sushi -forrettene. Fisken skal fryses i minst 24 timer før tilberedning. Dypfrysing dreper alle mikrober. Et annet alternativ ville være at du lett kan dampe fisken.

For å virkelig nyte smaken av Fjernøsten, trenger du også nori for tilberedning av sushibiter (tørket eller stekt tang er bare en del av det!) Den klassiske sushi -oppskriften inneholder noen typer grønnsaker, for eksempel syltet reddik, gjærede soyabønner. , søte poteter og tistler, agurk, asparges og avokado.

Spesiell sushi eddik (eddik, sukker, salt og bearbeidet glutaminsyre) brukes også til å lage sushi. Sushi serveres vanligvis med varm te eller øl.

 Tilberedning av sushi – ikke en lett oppgave

Forbered middag ideer smakfulle ingredienser

Å lage sushi hjemme viser seg virkelig å være en skremmende oppgave. Du må først finne de riktige ingrediensene og få de riktige rettene. Du trenger et skjærebrett, en skarp kniv, en trespatel, bolle og avhengig av oppskriften – en bambusmatte.

Ris vaskes først med kaldt vann. La det koke opp, ca 10 minutter, og ta det av ovnen. Rør med plutselige bevegelser en stund. La risen avkjøles gradvis. Når risen blir kald, fordel den i en bolle som allerede har den spesielle sushi- og eddikblandingen (salt og sukker eller mirin) i den. Bland alt dette godt, og dekk deretter sushi -risen med en fuktig klut. Inntil videre bruk.

De mest kjente sushibiter er “California Rolls”, som er laget av ris, krabbekjøtt, avokado og agurk.

å forberede måter å servere oppskrifter på

Forbered og server sushi

serveringsideer forberedelse oppskrifter

Deilig og sunn – sushi

Previous Post
Høstborddekorasjonsideer – enkle å pusle med
Next Post
Kan kosttilskudd hjelpe mot fett?