15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Uvanlige desserter i Galaxy -utseendet – 15 oppskrifter med en wow -faktor

Uvanlige desserter kake-fondant-plass-ser-hele-kutt-stykke

Spesielt fargerik mat og desserter har blitt trendy i det siste og er populære blant kjennere i alle aldre. Regnbuekakene var i går, men i dag er søtsaker med et galakseutseende allerede under forberedelse. I denne artikkelen vil vi gi deg noen få fancy desserter i kosmiske farger og noen få oppskrifter som du kan prøve selv hjemme og forberede til neste fest.

Uvanlige desserter i et romutseende

Uvanlige desserter galakse-look-kakerulle-fargerike-fyllende-sukker dryss

Galaxy -trenden utviklet seg for noen år siden, selv om den den gangen bare var relatert til klær. Nå er populære desserter tilberedt med en fargerik glasur eller fyll som matcher plassens fargepalett. De mest brukte fargene er svart, mørk og lyseblå, lilla og litt hvit og rosa. I det følgende presenterer vi ingrediensene til en rullet kake i verdensrommet og trinnene for forberedelse.

Forbered fancy desserter – en rullet galakskake

Uvanlige desserter, kosmopolitiske farger-lag-det-selv-rullet-kaker

Deigen til den rullede galakskaken er laget av følgende ingredienser:

 • 130 g mel
 • 1 ts bakepulver
 • 1 klype salt
 • 1 pakke vaniljesukker
 • 4 egg, romtemperatur
 • 150 gram sukker
 • 2 ss vegetabilsk olje
 • 2 ss kjernemelk
 • 1 ts eplecidereddik
 • Gelfargestoffer i svart, lilla, blågrønn og blå.

Når deigen er klar, deler du den i fire boller, og tilfører en annen matfarge til hver bolle. Deigen legges deretter i en stekeplate med smurt bakepapir og fargene blandes med en gaffel for vakre fargeeffekter. Stek deigen på 180 grader i ca 12 minutter, legg den på et klede med melis, rull kluten og la den avkjøles.

Valset kake – oppskrift på fyll og instruksjoner

Uvanlige desserter kake-rull-gjør-det-selv-plass-se-instruksjoner

For fylling av valsekaken trenger du bare 115 gram myk kremost, 125 gram melis og 450 gram pisket krem. Først bør kremost og melis piskes med en stavmikser. Rør deretter inn kremfløten med en slikkepott og fordel det ferdige fyllet på den avkjølte deigen.

Fordel ganachen på kaken og dryss med sukkerdryss

Uvanlige desserter rullet-kake-ganache-glasur-forbered-galakse-utseende

Til slutt er ganachen laget av 100 gram pisket kremfløte, 175 gram sjokoladedråper og svart matfargestoff. Den avkjølte sjokoladeganachen smøres over kaken og til slutt drysset med blått og lilla sukkerdryss og stjerner. Den flotte galakskaken er klar!

Uvanlige desserter med et romlook – dyrekretsen

uvanlige desserter-dyrekretsen-fondant-kake-nattehimmelen-galaksen

Denne vakre dyrekretsen er dekket med fondant og dekorert som nattehimmelen. Videre er de forskjellige stjernetegnene og stjernebildene deres malt, noe som gjør denne desserten perfekt for elskere av astrologi.

Fondantkaker inspirert av galaksen

uvanlige desserter-ideer-fondant-kake-stor-bjørn-nordlys

Fancy desserter i Galaxy ser noen ganger ut som ekte kunstverk. Imidlertid er det ikke lett å dekorere kaker som stjernebilder eller nordlys, det krever mye øvelse og til og med et kunstnerisk talent. En populær teknikk for å dekorere kaker er å bruke en sprøytepistol – kalt en airbrush. I videoen nedenfor kan du se hvordan en Galaxy -kake er dekorert ved hjelp av airbrush -teknikken.

Video: Airbrush -kake som å pynte nattehimmelen

Uvanlige desserter – hjemmelaget Galaxy -iskrem

uvanlige desserter-ideer-iskrem-galakse-se-gjør-det-selv-hjemme

Denne fargerike iskremen er en fantastisk dessertide for varme dager. Den kan lages med pisket krem, søtet kondensert melk, vanilje og matfarging i mindre enn 10 minutter, og ca 4 timer senere kan du nyte en galaktisk iskrem.

Fargerik cupcake frosting – en oppskrift

uvanlige desserter-cupcake-frosting-lag-selv-piping-poser-univers-farger

Uvanlige desserter i Galaxy-looken er et skikkelig blikkfang på hver fest. Følgende ingredienser kan brukes til å lage en effektiv frosting for cupcakes eller muffins:

 • 100 g mykt smør
 • 180 g kremost
 • 550 g melis
 • svart, blå, rosa og lilla gelmatfarging
 • spiselig glitter.

Idee til uvanlige desserter – Galaxy Donuts

uvanlige desserter-galakse-look-donut-glasur-idé-nattehimmel

Hver godteri -fan elsker sikkert smultringer også. Uansett om det er med eller uten fyll, er de deilige ringene med glasur perfekte for fester eller midt imellom på en travel hverdag.

Deilige smultringer med galaktisk glasur

uvanlige desserter-plass-utseende-donuts-fargerike-glasur-mat farger

Takket være deres runde form kan smultringer dekoreres etter ønske og omdannes til forskjellige dyr og figurer. De siste mattrendene har heller ikke gått forbi dem. Bilder av donuts i verdensrommet ser ut overalt på sosiale nettverk og er spesielt iøynefallende med den romslige glasuren.

Uvanlige desserter for kjennere – sjokolade med et romlig utseende

uvanlige desserter-sjokolade-kosmos-farger-barnebursdag-stjernekrig

Har du prøvd å lage sjokolade selv så langt? Hvis ikke, vil vi gjerne inspirere deg med denne enkle oppskriften på Galaxy Chocolate. Den er perfekt for fester eller barnebursdager med mottoet space eller Star Wars.

Lag sjokolade selv

uvanlige desserter-lag-selv-smeltet-sjokolade-mat-farger

Først bør du smelte hvit og mørk sjokolade i et vannbad. Del den hvite smeltede sjokoladen i to separate boller og tilsett lilla og blågrønn gelfarge etter behov.

Instruksjoner for Galaxy Chocolate

uvanlige desserter-plass-sjokolade-lag-selv-instruksjoner-trinn

Deretter skal du smøre den smeltede mørke sjokoladen på bakepapir. Legg deretter den fargede sjokoladen på toppen med en skje og bland fargene forsiktig på overflaten. Dryss over litt sukker og la sjokoladen avkjøles ved romtemperatur. Om nødvendig kan du også sette i kjøleskapet i 10-15 minutter.

Forbered uvanlige desserter – deilige plassbruner

uvanlige desserter-galakse-look-brownie-sjokolade-kake-hvit-sjokolade-drops

For fans av amerikanske brownies anbefaler vi denne oppskriftsideen med et galaktisk utseende. Deigen til brownies er tilberedt i henhold til en grunnoppskrift, og en fylling av kremost, et egg, melis og blå matfarging er laget for den romslige effekten. Fyllet fordeles deretter ujevnt på deigen og det hele stekes på 180 grader. Etter at brownies kommer ut av ovnen, dryss med hvite sjokoladedråper for å dekorere den blå nattehimmelen med stjerner.

Idé for godteri -epler i galakseutseendet

uvanlige desserter-godteri-eple-glasur-plass-look-night-sky-oppskrift-idé

Uvanlige desserter med epler er en fantastisk idé for eplesesongen. Godteri -epler minner om et karneval, men tilbys vanligvis bare i rødt. I tråd med våre anbefalinger for tema -desserter i Galaxy -utseendet, presenterer vi oppskriften på en galaktisk glasur nedenfor.

Uvanlige desserter – dekorer et godteri eple som en nattehimmel

uvanlige desserter-plass-galakse-godteri-eple-glasur-matfarger

Ingredienser:

 • 6-8 epler
 • Stengler
 • 550 g fint sukker
 • 5 ss vann
 • 1 ts sitronsaft
 • 1 teskje blå matfargestoffer
 • Glittergel for skinnende desserter

Space macarons med en wow -faktor

uvanlige desserter-makroner-galakse-farger-dessert-wow-effekt

De små, fargerike makronene har fanget hjertene til mange godterielskere med sin fantastiske smak. I stedet for regnbuens lyse farger, er disse små dessertene dekorert som plass og ser nesten for gode ut til å bli spist.

Galaxy milkshake for en temafest

uvanlig-drinker-milkshake-is-fargerik-blå-lilla-drikking-halm

Ikke bare uvanlige desserter, men også drinker kan tilberedes i Galaxy -utseendet. En milkshake med is og krem, for eksempel, kan være vakkert dekorert med blå, lilla og rosa matfarger og er perfekt for en barnebursdag med et romtema.

Previous Post
Bor i kontakt med naturen i små trehytter i skogen
Next Post
Farging av tekstiler med Shibori -teknikken – 18 ideer for DIY Shibori -mønstre