15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Rocher Torte – Deilige oppskrifter med og uten baking for enhver anledning

rocher kake ideer-oppskrifter-oppskrift-samling-hobby-baker

Rocher -ballene fra Ferrero er uten tvil en veldig deilig og derfor populær matbit. Men hvorfor nyte dem rene, når du kan bruke dem til å lage unike kaker som vil skjemme bort alle med en søt tann? Hvis du vil prøve noe nytt som hobbybaker, kan vi varmt anbefale kaken med Rocher -baller. Og siden det er mange forskjellige varianter, har vi et utvalg oppskrifter på dem Rocher kake sett sammen slik at du kan prøve. Det finnes oppskrifter for baking, så vel som de uten baking, for å gjøre tilberedningen enda enklere. Alt som gjenstår å si er: til ovnen, sett, gå!

Rocher -kake med Nutella

rocher torte nutella-deilig-dessert-idé-oppskrift

– 5 store egg

– 6 ss sukker

– 1 3/4 kopper malte hasselnøtter

– 2 ss mel

– 2 ss kakaopulver

– 2 ts natron

– 200 g smør

– 1 1/2 kopper sjokoladebiter (knust sjokolade)

– 7 ss Nutella

– 1 kopp smuldret vafler

– 10 Rocher -baller

– hakkede hasselnøtter til pynt

Rocher kake – oppskrift og tilberedning

rocher kakemutterbase eggemikser instruksjoner

En deilig nøttebunn er tilberedt for denne Nutella Rocher -kaken. Det er derfor det er så lite mel som trengs. For å gjøre dette må du først bryte eggene med sukkeret til det dannes en skummende krem. Sikt bakepulver, mel og kakao i en annen bolle og bland blandingen med de malte hasselnøttene.

Lag kake av søtsaker selv – 9 ideer med og uten baking

Tilbered Raffaello -kake og Snickers -kake med disse deilige oppskriftene

Lag Oreo -kaker selv – 5 enkle og deilige oppskrifter

Rocher -kake med nøttebunn

rocher torte schrtt-creme-making-dessert-baking

De tørre ingrediensene du nettopp har blandet, blandes nå forsiktig inn i egg-sukkerblandingen. Ikke bruk en mikser slik at deigen ikke mister sin skummende konsistens. Ha deigen i en stekepanne (ca. 22 cm i diameter) og stek ved 175 grader i ca. 40 minutter. En krem ​​er også nødvendig for den deilige Rocher Torte, og det er her Nutella spiller inn.

Forbered kaken med kremen

rocher torte paiskare-skive-lag-baking-nøttesmak

Smelt sjokoladen i en dobbel kjele og la den avkjøles til romtemperatur. Bland med det myke smøret og Nutella. Skjær den avkjølte mutterbunnen i to eller tre skiver. Fordel kremen jevnt på hvert av lagene, samt kanten, som du deretter pynter med de hakkede hasselnøttene. Halver Rocher -ballene og fordel dem langs kanten av kaken for å fullføre Rocher -kaken.

Ferrerokake med hasselnøttmarengs

rocher kake-gjør-det-selv-lett-baking-idé-bursdag

– 3/4 kopp mel

– 3/4 kopp hasselnøttmel

– 1 1/2 kopper sukker

– 3/4 kopp siktet kakaopulver

– 1 1/2 ts natron

– 1 ts bakepulver

– 1 ts salt

– 1/4 kopp vegetabilsk olje

– 3/4 kopp kjernemelk

– 3/4 kopp varmt vann

– 2 egg

– 2 ts vanilje

– Rocherballer og hakkede hasselnøtter til pynt

Til Nutella smørkrem:

– 1 1/2 kopper usaltet, mykt smør

– 3/4 kopp Nutella

– 3 kopper siktet melis

– 3/4 kopp siktet kakaopulver

Til hasselnøttmarengs:

– 2 eggehviter

– 5 ss sukker

– 1 klype salt

– 1 klype tatar

– 1/2 kopp skrelles, knuste og ristede hasselnøtter

– 1 1/2 ss siktet kakaopulver

Forbered kakebunnen

rocher-kake-baking-oppskrift-søt-sjokolade-ingredienser-instruksjoner

Forvarm ovnen til 175 grader før du begynner å forberede Rocher -kaken. Smør tre springformer (15 cm hver) og dryss dem med kakaopulver. Dekk bunnen med bakepapir. Kombiner alle de tørre ingrediensene i en bolle. Bland alle de fuktige produktene i en ekstra bolle. Det varme vannet tilsettes sist og gradvis under stadig omrøring, slik at eggene ikke koker. Bland deretter det fuktige med de tørre produktene i ca 2 til 3 minutter. Resultatet er en veldig tynn deig. Fordel den i like deler i de tilberedte bakeformene og stek bunnen for Rocher -kaken i omtrent 30 til 35 minutter.

Lag Rocher kake selv – Nutella smørkrem

rocher-kake-baking-idé-oppskrift-nøtter-ferrero

Til fløte av Rocher Torte, bruk en mikser for å slå det myke smøret til det er kremaktig. Dette tar omtrent 2 minutter. Bland kakao og melis i en ekstra bolle. Tilsett deretter denne blandingen gradvis i smøret under omrøring på lav innstilling. Tilsett til slutt Nutella og bland godt i 5 minutter.

Marengsen

rocher-torte-kaffe-kake-stykke-serverings-tallerken-gaffel-gull

Marengsen (også kalt marengs) til Rocher -kaken er valgfri. Forvarm ovnen til 120 grader. Legg et bakeplate med bakepapir som du først tegner to sirkler med en diameter på 12 cm på. Snu bakepapiret. Bland eggehviten, saltet og tannstenen med en blender. Tilsett deretter sukker gradvis, spiseskje om gangen. Rør deretter inn hasselnøtter og kakao og form sirkler på bakepapiret med en sprøytepose eller frihånd. Bruk sirklene du har tegnet. Stek i 90 minutter og la alt avkjøles.

Monter kaken

rocher-torte-baller-dekorasjon-kake-oppskrift-nøtter-hasselnøtter

Legg en av bunnene på en kakefat og beleg den med 2/3 av smørkremen. Legg deretter en av marengskivene på toppen, som du også kan belegge med fløte hvis du ønsker det. Gjenta dette med de andre basene, den siste får ingen marengs. Pensle hele kaken med krem, la den hvile i 20 minutter, og pensle deretter igjen med resten av kremen. Etter en ekstra hviletid på 20 minutter kan du dekorere Rocher -kaken med hasselnøtter og om ønskelig med rosetter.

Rocher -kake med kremost uten baking

rocher-kake-søtsaker-bake-bursdag-bake-overraskelse-oppskrift-idé

– 200 g sjokoladekaker

– 70 g mykt smør

– 8 til 10 grovhakkede Rocher -kuler

– 400 g kremost

– 1/2 kopp fint sukker

– 1 ts vaniljeessens

– 500 ml vaniljeis, lett tint

– 8 til 10 Rocher -baller å dekorere

Til sjokoladesausen:

– 100 g mørk sjokolade

– 1/2 kopp tung krem

– 2 ss brunt sukker

Forbered ostekake med Rocher

rocher-kake-hvit-krem-ferrero-baller-dekorasjon

Bekled en 19 cm springform med bakepapir. Knus kakene til det blir et fint pulver. Bland dem med det smeltede smøret. Hell blandingen i formen og trykk godt med fingrene. Sett formen i fryseren i 30 minutter. I mellomtiden blander du kremost, sukker og vanilje. Tilsett iskrem, bland og rør inn de knuste kulene. Fordel denne kremen på kakebunnen og sett Rocher -kaken i kjøleskapet i ca 4 timer.

Sjokoladesausen

rocher-torte-krystall-tallerken-servering-baking-form-mel-egg

Ta Rocher -kaken ut av fryseren cirka 10 minutter før servering. Og først da er den pyntet med sausen. Du forbereder dette på hagen over svak varme ved å blande sjokolade, fløte og sukker. Sukkeret skal oppløses helt. La så sausen avkjøles. Den kan oppbevares i kjøleskapet før servering og bør varmes opp igjen før dekorering.

Rocher kakeoppskrift uten baking og uten egg

rocher-kake-kake-basefylling-nei-bake-jul-dessert-inspirasjon

For bakken:

– 174 g oreokjeks

– 20 g hasselnøtter

– 3 ss smeltet smør

For mellomlaget:

– 350 ml kremfløte

– 150 g Nutella

– 205 g søt, finhakket sjokolade til baking

– 75 ml pisket kremfløte for å smelte sjokoladen

– 1 ts maismel eller maisstivelse

For det øverste laget:

– 113 g søt sjokolade

– 75 ml kremfløte

– Rocher -baller og blomster å dekorere

Enkel kakeoppskrift med mousse

rocher-kake-uten-bake-mousse-idé-lett-fort

Du kan også tilberede denne Ferrero Rocher -kaken uten baking. Smør en 15 cm springform og dryss med mel. Knus oreokakene og hasselnøttene i en blender. Ha alt sammen med det smeltede smøret i stekepannen og press blandingen med en skje. Sett formen i fryseren i 20 minutter. I mellomtiden varmes 75 ml fløte sammen med sjokoladen i mikrobølgeovnen over middels varme slik at sjokoladen smelter (ca. 1 minutt). Rør hvert 15. sekund. Alternativt er et vannbad også egnet. La sjokoladen avkjøle og smelt også i mellomtiden Nutella. Pisk den større mengden fløte i en bolle og tilsett det siktede maismelet. Ikke bland for lenge, ellers blir kremen til smør. Tilsett denne fløten i sjokolade- og fløteblandingen, og bland deretter Nutella etter omrøring i 10 sekunder. Fordel denne kremen på den kalde kjeksbunnen av Rocher -kaken. Dekk formen med folie og sett den tilbake i fryseren.

Sjokoladeglasuren til Ferrero -kaken

rocher-kake-dekorere-blomster-rosa-uten-baking

Ha sjokoladen i en bolle, varm opp den resterende 75 ml fløten (uten at den koker) og bland de to til sjokoladen er helt smeltet. Varm eventuelt opp blandingen igjen. La sjokoladeglasuren avkjøle, og fordel den deretter over moussen. Sett Rocher -kaken i fryseren en gang til slik at glasuren setter seg. Deretter kan du dekorere baller og blomster med Rocher.

Previous Post
LED -glødende sko: sneaker -trend blant unge mennesker, men ikke bare
Next Post
Gode ​​ideer om hva du skal legge på påskeegg og instruksjoner om hvordan du gjør det selv