15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Disse raske oppskriftsoppskriftene gir variasjon til menyen

stekebrettoppskrifter enkle grønnsaker pølse paprikapoteter

Hvis du vil tilberede varm, deilig mat uten store anstrengelser som ligger på bordet på kort tid, bør du prøve stekebrettoppskrifter. Uten å måtte bruke flere gryter og panner til retten, som du deretter må skylle og legge bort, trenger du vanligvis bare de riktige ingrediensene og en bakeplate til oppskriftene fra ovnen. Vi har valgt enkle og smakfulle oppskriftsideer for deg som er en skikkelig godbit for ganen. Du vil bli overrasket over hvilken plass du finner på stekebrettet.

Næringsrike oppskrifter på stekebrett – stekte poteter med paprika og pølse

bakeplate oppskrifter poteter paprika pølse ovnsretter

Hvis du liker skjeggete poteter og leter etter ideer for en rask, enkel og sunn middag, så er dette oppskriftsforslaget noe for deg. De bakte potetene harmonerer perfekt med den ferske paprikaen og har i kombinasjon med pølsen en fin, krydret notat som gjør ovnsretter som denne utrolig appetittvekkende. Med bare 6 ingredienser kan du få en sunn rett med poteter fra brettet på mindre enn en time.

Ingredienser:

6-8 røde poteter, skåret i biter

4 mellomstore paprikaer, skåret i biter

350 g pølse etter eget valg, i terninger

2 ss olivenolje

2 ts hvitløksalt

1/2 ts pepper

enkle stekebrettoppskrifter paleo glutenfrie stekte poteter

Først tilbered potetene kort. Drypp deretter med olivenolje og smak til med salt og pepper. Fordel nå potetbitene på en stekeplate og stek i 15 minutter til de er myke og lett brune. Smak til paprikaen med olivenolje, salt og pepper og ha i potetene sammen med pølsen. Bland alt godt og stek i ytterligere 15 minutter. Rør deretter alle ingrediensene igjen slik at de blir jevnt gyllenbrune og litt sprø på alle sider. Ta den deilige retten ut av ovnen og server den med et skvis sitronsaft og balsamico, om ønskelig. Litt parmesanost vil gi ovnsretten et fint preg.

Enkle og raske stekebrettoppskrifter – søte poteter med grønnsaker og egg

egg søte poteter zucchini oppskrifter fra stekebrettet

Deretter vil vi presentere deg for en enkel og rask rett med søte poteter, grønnsaker og egg. Du kan tilberede denne brokete kombinasjonen av ingredienser fra ovnen til lunsj eller middag til ditt hjerte.

Ingredienser til 6 porsjoner:

Olje eller matlagingsspray

2 søte poteter, skrelt og i terninger

2 middels courgette, skiver

1 middels rød pepper, terninger

425 g hermetiserte sorte bønner, drenert

1 kopp hermetisert mais, drenert

3 ss olivenolje

3 fedd hvitløk, hakket

1 ts chilipulver

1/2 ts malt spisskummen

1/2 ts røkt paprika

Kosher salt

Nykvernet svart pepper

6 store egg

valgfritt: 2 ss grovhakkede ferske korianderblader

Smør bakeplaten og fordel søte poteter, courgette, paprika, bønner og mais i ett lag på den tilberedte bakeplaten. Tilsett olivenolje, hvitløk, chilipulver, spidskommen og paprika. Smak til med salt og pepper og bland forsiktig. Stek grønnsakene til søtpotetene er ferdige, ca 15 til 18 minutter. Rør en gang i mellom. Ta bakeplaten ut av ovnen og lag 6 hull i grønnsakslaget. Bryt eggene forsiktig inn i hulene og smak til med salt og pepper. Sett bakeplaten tilbake i ovnen og stek til eggehviten er gjennom, i ca 7 til 9 minutter. Server umiddelbart og pynt eventuelt med koriander.

Quicheoppskrifter på bakeplaten

bakeplateoppskrifter quiche med egg bunnløs ostebacon

Vi har valgt en appetittvekkende quicheoppskrift uten en base for deg, som du kan krydre med alt fra kjøleskapet som du ønsker. Slike stekebrettoppskrifter kan lages på kort tid og er like raskt på bordet.

Ingredienser til et stort bakeplate:

8-10 egg

245 ml melk

245 ml fløte

flere håndfuller ost du ønsker (f.eks. revet mozzarella)

Bacon, skinke eller pølse

Rosmarinkvist

quicheoppskrifter på stekeplaten uten enkle ingredienser

Alt du trenger å gjøre for denne deilige quichen er å røre alle ingrediensene sammen, helle blandingen på et smurt bakeplate og toppe den med en kvist rosmarin. Stek quichen uten bunn i ovnen i 35-40 minutter på 175 grader.

Stekeform med ovnsretter med kjøtt – Parmesan kylling med artisjokkhjerter

Oppskrifter fra stekebrettet med artisjokkkylling

Hvis du leter etter ideer til oppskrifter med stekebrett med kjøtt, vil følgende forslag til oppskrift sikkert tilfredsstille din smak.

Ingredienser:

4 kyllingbrysthalvdeler uten skinn

3 ts olivenolje

1 ts tørket rosmarin, knust

1/2 ts tørket timian

1/2 ts pepper

2 bokser med artisjokkhjerter, drenert og firkantet

1 middels løk, grovhakket

120 ml hvitvin

2 fedd hvitløk, hakket

25 g revet parmesanost

1 sitron, skåret i 8 skiver

2 grønne løk, skåret i tynne skiver

Legg kjøttet på den smurte bakeplaten og drypp over 1-2 ts olivenolje. Bland krydderne sammen og dryss litt over kyllingbrystet. Bland artisjokkhjertene i en stor bolle med løk, vin, hvitløk og de resterende krydderne og oljen. Fordel blandingen over kjøttet og dryss til slutt med parmesan. Stek formen på 190 grader i 20-25 minutter.

Oppskrifter fra brettet med fisk – Bakt laks med rosenkål og blåbær

stekebrettoppskrifter med fiskegrønnsaker Spirer blåbær basilikum

Som en sunn og proteinrik forandring i din daglige meny, er det også mange deilige stekebrettoppskrifter med fisk. Denne velsmakende retten med laks er klar på 20 minutter og vil overraske deg med en unik kombinasjon av smaker.

Ingredienser:

3 til 4 laksefileter

2 kopper rosenkål, kvartet

1 kopp ferske blåbær

1/4 kopp hakket fersk basilikum

70 ml olivenolje

3 ss balsamico

1 ts hakket hvitløk

1/2 ts svart pepper

sjøsalt

1 sitron

bakeplate bakte oppskrifter laks brusselspirer blåbær basilikum

Legg laksefiletene på et bakepapirkledd stekebrett og fordel de kvartsspirede rosenkålene rundt fisken. Salt laksen og grønnsakene rikelig. Ha blåbærene i en bolle og mos litt med en gaffel. Tilsett litt olje, salt, pepper, basilikum, hvitløk og balasamico og bland alt sammen. Drypp rosenkål og laks med olivenolje og fordel blåbærblandingen over laksefiletene. Press den ferske sitronsaften over retten og fordel sitronskivene over ovnsformen. Stekes i ovnen i 15 minutter. Hvis du vil ha ekstra sprø lakskinn, bør du forlenge steketiden med noen minutter.

Bakeplater med reker og nudler av courgette

zoodles reker paprika bakeplate oppskrifter ovn lett raskt

Hvis du spiser et kaloribevisst kosthold og bevisst velger måltider med lavt karbohydratinnhold, vil du definitivt oppdage en rett i neste oppskrift som ofte vil stå på menyen din. Skulle du tro at du kan tilberede deilige reker og zoodles på bakeplaten?

Ingredienser til 4 porsjoner:

680 g reker, skrelt og deveinert

1 rød pepper, skiver

1 gul pepper, skiver

1 rødløk, skiver

2 ts chilipulver

1/2 ts hvitløkspulver

1/2 ts løkpulver

1/2 ts malt spisskummen

1/2 ts paprika

¼ ts svart pepper

2 courgetter, skåret i nudler

3 ss olivenolje

4 fedd hvitløk, hakket

1 ts salt

Kalk til pynt

paleo lavkarbo bakebrettoppskrifter zoodles reker paprika

Ha reker, paprika, rødløk, chilipulver, hvitløkspulver, løkpulver, malt spidskommen, paprika, sort pepper, halvparten av hakket hvitløk, 1 1/2 ss olivenolje og ½ ts salt i en bolle og rør vi vil. Fordel reker, paprika og løk i et jevnt lag på omtrent 2/3 av bakeplaten. Tilsett zucchininudler, hakket hvitløk, 1 1/2 ss olivenolje og 1/2 ts salt i samme bolle. Stekes i forvarmet ovn i 10-12 minutter på 230 grader. Ordne Zoodles -courgette på tallerkener og pynt med reker og grønnsaker. Server med limeskiver.

Oppskrifter med grønnsaker fra bakeplaten – raketsalat med stekte kikerter og brokkoli

solid bakervarer oppskrifter brokkoli kikerter ovn salat

Sprø grønnsaker kan tilberedes på bakeplaten og er ideelle som en sunn og kalorifatt tilbehør til forskjellige hovedretter. Spesielt om sommeren er grønnsakene på bakeplaten et deilig og lett vegetarisk alternativ til lunsj og middag. Du kan tilberede en velsmakende og mettende salat fra de krydrede grønnsakene på mindre enn en halv time. Her er ingrediensene du trenger:

170 g brokkolibuketter

1 boks kikerter, skyllet og drenert

2 ss olivenolje

Havsalt etter smak

1/2 ts malt spisskummen

1/4 ts røkt paprikapulver

1/4 ts malt gurkemeie

1/8 ts cayennepepper

1/2 ts sitronskall

4 kopper babyrakett

Til sitrondressingen:

Sitronsaft fra 2 sitroner

60 ml olivenolje

1 ss ren lønnesirup (honning fungerer også)

1 ts Dijon sennep

1/2 ts finhakket hvitløk

1/2 ts havsalt

1/8 ts svart pepper

sunne oppskrifter grønnsaker bakeplate kikerter brokkoli rucola salat

Dup først de drenerte kikertene med et rent kjøkkenhåndkle. Fordel kikertene på halvparten av bakeplaten slik at de ikke ligger oppå hverandre og legg brokkolibukettene på den andre halvdelen. Hell olivenoljen over grønnsakene og smak til med salt. Bland grønnsakene med hendene og stek dem på midtre rille i 20-25 minutter på 200 grader. Så snart du tar grønnsakene ut av ovnen, legg de fortsatt varme kikertene i en bolle med alle krydderne og bland alt godt med en skje. Bland ingrediensene til dressingen i en murert krukke. Ha deretter rakett, brokkoli og kikerter i en stor salatbolle og krydre salaten med dressingen.

Velsmakende oppskrifter på stekebrett – Vegetarisk regnbue -pizza

regnbue pizzaoppskrifter fra brettet vegetarianer

Du kan bake en deilig pizza selv uten en spesiell pizzastein. Pizzadeigen rulles ut på en stekeplate og toppes med ingredienser du ønsker. En stekebrettpizza vil også være nok for hele familien. Hvis du leter etter ideer til festoppskrifter fra formen, kan du kanskje tilberede denne vegetariske regnbue -pizzaen. Hvis du ordner ingrediensene på en fargekoordinert måte på deigen, vil du ikke bare kunne servere en deilig, men også en visuelt tiltalende rett. Når det gjelder den fargerike overflaten, er det mye ledig plass til å eksperimentere. Du er velkommen til å bytte ingredienser og gjøre regnbue -pizzaen til din egen skapelse. For eksempel kan du bytte brokkolien mot en annen grønn grønnsak og rødløken med rødkål.

Ingredienser:

450 g pizzadeig

380 g ricottaost

60 g knust mozzarellaost

1 ss tørket basilikum

1/2 ts fint salt

oliven olje

1/2 middels rødløk, hakket

230 g cherrytomater, halvert

1/2 oransje paprika, pitted og skåret i strimler

1 kopp ferske eller hermetiserte maiskjerner

2 kopper brokkolifloretter, skåret i små biter

valgfritt: klype rød pepperflak

enkle bakervarer oppskrifter pizza vegetarisk regnbue

Forvarm ovnen til 220 grader og la i mellomtiden pizzadeigen stå i romtemperatur. Bland ricotta, mozzarella, tørket basilikum, salt og paprikaflak i en liten bolle og sett til side. Smør en kjevle lett med olivenolje og kjevle ut deigen. Legg deretter deigen på stekeplaten og trykk den forsiktig inn i hjørnene av arket med fingrene. Fordel osteblandingen over deigen, og la en liten kant være fri. Ordne nå grønnsakene på deigen i et regnbuemønster. Drypp alt med olivenolje. Stek pizzaen til kantene er gyllenbrune, dette tar omtrent 16 til 20 minutter. La pizzaen avkjøle seg noen minutter før du skiver den og serverer den.

Veganske oppskrifter på bakebrett – Sesam honning Tofu og grønne bønner

veganske bakervarer oppskrifter tofu grønne bønner sesam honning

Hvis du er veganer, kan du lage denne deilige retten med sprø tofu og grønne bønner. Begge ingrediensene resulterer i en harmonisk kombinasjon av smaker, som forsterkes av en krydret saus.

Ingredienser:

Olje eller matlagingsspray

340 g ekstra fast tofu, tørket

2 ss soyasaus eller tamari

3 fedd hvitløk, hakket

1 ss honning

1 ss revet fersk ingefær

1 ts ristet sesamolje

450 g grønne bønner

2 ss olivenolje

1/4 ts paprikaflak (valgfritt)

Kosher salt

Nykvernet svart pepper

1 sjalottløk, skåret i tynne skiver

1 ts sesamfrø

raske oppskrifter fra stekebrettet vegan tofu grønne bønner honning sesam saus

Smør bakeplaten og forvarm ovnen til 200 grader. Bekled en stor tallerken med tørkepapir og legg tofu på toppen. Legg en tung gjenstand på toppen av tofuen og la den hvile i minst 10 minutter. Visp soyasaus, hvitløk, honning, ingefær og sesamolje i en stor bolle og sett til side. Skjær tofuen i trekanter og fordel på den ene halvdelen av stekeplaten i ett lag. Drypp sausen og stek i ca 12-13 minutter til den er gyllenbrun. Snu tofuen. Fordel de grønne bønnene også på stekeplaten. Drypp med olivenolje og dryss med rød pepperflak. Smak til med salt og pepper. Stek tofu og bønner i ytterligere 10 til 12 minutter. Dryss med sjalottløk og sesamfrø og server umiddelbart.

Previous Post
Luksuriøs transport for babyer – Porsche “P’4911” barnevogn
Next Post
Lag en påskekurv av papir – 3 håndverksideer for barn og voksne med og uten fletting