15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Campingoppskrifter – Tilbered deilige gryteretter og andre retter i løpet av campingferien

campingoppskrifter raskt og enkelt å tilberede campingferie gassovn campingkomfyr bål kokegryte grillrist naturskog

De fleste hjemmekokker elsker også å lage mat utendørs, men dessverre er mange hjemmebaserte oppskrifter ikke egnet for å lage på en campingplass. Mange bobiler har også relativt begrenset kjøkkenutstyr, så du må være litt mer kreativ når du lager mat. Av denne grunn har vi satt sammen noen passende, raske og enkle campingoppskrifter for deg i dette innlegget. Lag dine egne retter som smakfulle gryteretter i naturen ved å bruke våre oppskrifter for camping. Du kan bare bruke bålet eller en gassovn og en lett å rengjøre støpejernspanne.

Takket være våre tips kan du forberede campingoppskriftene på deilige måltider med bare et stykke kokekar. For eksempel, hvis du trenger å koke vann til pasta eller en saus og steke grønnsakene, trenger du separate kjøkkenutstyr. Prøv heller å tenke utenfor boksen og lage alle ingrediensene sammen for å lage enkle, oppkvikkende måltider for nye eventyr. Når du innser campingoppskrifter som dette, er det bare å finne riktig rekkefølge for liten innsats. Under en koselig bålkveld mens du camping i naturen, er en hjemmelaget, varm lapskaus den rette ingrediensen for en ekte utendørsopplevelse.

Fantasifulle campingoppskrifter for en hyggeligere ferie

camping oppskrifter raskt og enkelt å tilberede campingferie gassovn campingovn vegetarisk velsmakende matlaging bål

En av de største fordelene med disse campingoppskriftene er praktisk bruk av oppvasken, noe som kan spare deg for mye oppvask. I motsetning til lokale forhold må du vanligvis på en campingplass rengjøre alt for hånd etter måltider. Så du kan unngå å skrubbe gryter og panner ved å tilberede maten på en annen måte. Dette gjør at du kan kaste bort mindre tid på rengjøring og tilbringe flere fantastiske øyeblikk i løpet av campingferien.

campingoppskrifter raskt og enkelt å tilberede campingferie gassovn campingovn vegetarisk solid, rent kokekar uten anstrengelse

Hver hjemmekokk vet hvor vanskelig det kan være å følge trinnene i en oppskrift i tide. Dette problemet kan forverres når du tilbereder campingretter. Det er ikke like enkelt som hjemme å tilberede produktene du trenger på forskjellige kjøkkenutstyr samtidig. Av denne grunn er campingoppskriftene, der du kombinerer alt i ett, den riktige løsningen for campingkjøkkenet.

camping oppskrifter raskt og enkelt å tilberede campingferie gassovn campingovn vegetarisk frukt frokost protein müsli bananer

Uansett om du lager mat for to personer eller en hel turgruppe, kan du enkelt porsjonere gode retter og campingmat avhengig av gruppens størrelse. Når du pakker, må du imidlertid huske at du vil kunne ta med deg en større kjele. Se selv ved å prøve disse praktiske matlagingsmetodene på din neste campingtur.

Pannekaker med blåbær og bananer

campingoppskrifter raskt og enkelt å tilberede campingferie gassovn campingovn vegetariske pannekaker blåbær melkepulver ghee

Slike campingoppskrifter kombinerer to klassiske typer frokost for en varm og luftig start på morgenen. Du kan erstatte noen av ingrediensene som fersk melk og smør med mer robuste alternativer som varer lenger, for eksempel melkepulver. Denne smaker like godt, og den andre hemmelige ingrediensen vi kan anbefale for den er den avklarte smørgheen. Den har mange fordeler fremfor tradisjonelt smør, men de viktigste er at den er hylle-stabil og mindre brennbar.

campingoppskrifter raskt og enkelt å tilberede campingferie gassovn campingovn vegetariske pannekaker gyllenbrun sving metall spatelplate

Hvis du lager pannekaker over et bål eller til og med en campingovn, må du smøre pannen på nytt for hvert stykke. Banans glatte og seige konsistens komplimenterer smaken av ghee, mens blåbærene tilfører en frisk og saftig tone som erstatter lønnesirupen godt.

Ingredienser:

 • 1 kopp mel basert på tilgjengelighet
 • 1/3 kopp melkepulver kombinert med 1 kopp vann
 • 1 ts bakepulver
 • 1/4 ts salt
 • 1 egg
 • 1 banan skåret i mindre biter
 • 1/2 kopp blåbær
 • 6 ts ghee

Forberedelse:

 1. Bland mel, pulverisert melk, bakepulver og salt i en bolle og tilsett vannet, egget og de resterende ingrediensene. Pisk med en gaffel til pannekakedeigen blir homogen.
 2. Varm opp en støpejernspanne over bålet eller campingovnen over middels varme. Tilsett en teskje ghee til fett og hell 1/3 kopp blandingen i midten av pannen. Ha noen biter av banan og blåbær på toppen. Stek til små bobler dukker opp på overflaten og snu med en metallspatel til begge sider er gyllenbrune.
 3. Gjenta prosessen med resten av røren og server pannekakene stablet, med et fyll på toppen som syltetøy, honning, etc..

Alle slags hermetiserte kikerter

camping oppskrifter raskt og enkelt å tilberede campingferie gassovn campingovn vegetarianer alle slags kikerter stekte egg metall spatel tallerken

Campingoppskrifter på proteiner, glutenfrie og vegetariske frokoster er perfekte for å starte dagen midt i skogen. Denne stekegrønnsaken med kikerter er et proteinrikt tillegg til det daglige kostholdet i naturen. For å gi retten en lett og sommerlig smaksprofil, er det best å bruke sesongens grønnsaker til blandingen. Stekte egg fullfører det hele ved å dekke dem ovenfra for å bruke den vedlagte dampen som komfyr. Dette lar deg få en hard eggehvite og en perfekt flytende eggeplomme samtidig.

campingoppskrifter raskt og enkelt å tilberede campingferie gassovn campingovn vegetarianer alle slags kikerter stekte egg grillrist rist støpejern

Ingredienser:

 • 1 ss olje som du vil
 • Sommer squash eller courgette skåret i halvmåner
 • 1 rødløk, igjen skåret i halvmåneformede skiver
 • Ett stort stykke eller 3 små skiver paprika
 • 1 boks kikerter
 • 1/2 ts koriander
 • 1/8 ts kanel
 • 1/2 ts salt eller etter smak
 • 2 egg

Forberedelse:

 1. Varm oljen i en panne med lokk til den blir varm og glitrende gull. Tilsett løk, paprika og courgette og surr i ca 5 minutter. Tilsett de drenerte kikertene i ytterligere 10 minutter.
 2. Flytt alt til sidene av pannen for å få plass i midten for eggene. Olje området litt, knekk de to eggene på toppen og dekk det hele i noen minutter. Ta retten av ovnen og nyt den varm.

Campingoppskrifter – Hamburgere med røde linser

camping oppskrifter raskt og enkelt å tilberede campingferie gassovn campingovn vegetarisk hamburgere serverer mais

Med denne oppskriften kan du tilberede en vegetarisk og plantebasert versjon av klassikeren raskt og deilig på bare noen få trinn. De røde linsene pakker like mye smak og protein som originalen med kjøttdeig, men uten tillegg. Du har sjansen til å gjenoppdage og designe enkel mat. Det er en oppskrift som skal utvikles fra bunnen av som omgår mye mystikk i bytte mot hele mat og lett tilgjengelige krydder.

campingoppskrifter raskt og enkelt å tilberede campingferie gassovn campingovn vegetarisk rødlinsesaus koke opp

Røde linser, løk, pepper og hvitløk danner grunnlaget for retten. Smakene forsterkes deretter med tomatpuré, eplecidereddik, lønnesirup, sennep, chilipulver og vegansk Worcestersaus. Alle er ganske klare og enkle å forstå bortsett fra Worcestershire -sausen, selvfølgelig, men vi lar den mystiske opprinnelsen stå en annen gang. Prøv denne versjonen hvis dette er første gang du går på camping med en gasskomfyr.

Ingredienser:

 • 1/2 ss olje
 • 1 løk, terninger
 • pepper og salt
 • 3 fedd hakket hvitløk
 • 1/2 kopp røde linser
 • 1 1/2 kopp vann eller buljong
 • 2 ss tomatpuré
 • 1 ss lønnesirup
 • 2 ts eplecidereddik
 • 1 ts vegansk Worcestersaus
 • 1 ts chilipulver
 • Hamburgerboller

Forberedelse:

 1. Varm opp oljen i en middels gryte og stek den hakkede løken med pepper. Fres til de mykner og løkene blir gyldenbrune, og tilsett deretter hvitløken i et minutt til.
 2. Tilsett de røde linsene og vannet i kjelen, kok opp og la det småkoke i 10 minutter under omrøring av og til. Dette skal gjøre linsene møre, men ikke falle fra hverandre.
 3. Bland sammen tomatpuré, sennep, lønnesirup, eplecidereddik, Worcestersaus, chilipulver og smak til med salt. La det småkoke til sausen tykner litt. Påfør til slutt ristede rundstykker og spis varmt.

Stew av beef stroganoff i en støpejernspanne

campingoppskrifter raskt og enkelt å tilberede campingferie gassovn campingovn støpejernspanne Bœuf Stroganoff

Mange fjellklatrere og turgåere kjenner faktisk denne deilige spesialiteten som et dehydrert måltid ut av posen. Det er solid, mettende og fylt med mange smakfulle smaker. Å mestre tradisjonell biff stroganoff på campingplassen kan virke som en skremmende oppgave ved første øyekast. Men det er en bemerkelsesverdig lapskaus som også er en del av våre flotte campingoppskrifter.

campingoppskrifter raskt og enkelt å forberede campingferie gassovn campingovn matlaging campingtur camping telt peis

Ingredienser:

 • 250 g storfekjøtt eller kalvekjøtt kuttet i strimler
 • 1 ts salt
 • 2 ss olje
 • 300 g sopp eller sopp, kvartet
 • 1 løk i terninger
 • 2 kopper buljong
 • En kopp vann
 • 1 ss soyasaus
 • 2 ts timian
 • 1/2 pakke eggnudler
 • En halv kopp fullfett rømme

Forberedelse:

 1. I en stor støpejernspanne, varm oljen, saltet og tilsett kjøttet til det er brunet på begge sider og gjennomstekt. La den hvile mens du tilbereder grønnsakene og pastaen.
 2. Stek soppen på middels varme i 5 minutter under omrøring, og tilsett deretter løkbitene i ytterligere 5 minutter. Hell i buljong, vann og soyasaus og smak til med timian. Bruk stekekraften til å lage eggnudlene faste til bitt.
 3. Så snart pastaen er ferdig, fjern pannen fra varmen. Ha det stekte kjøttet tilbake i støpejernspannen, rør inn rømme og server umiddelbart etterpå med pastaen.

Campingoppskrifter – lasagne i gryten

camping oppskrifter raskt og enkelt å tilberede campingferie gassovn campingovn lasagne ferdige støpejernsporsjoner

Til slutt vil vi vise deg en ekstraordinær matlagingsmetode som lar deg tilberede lasagne på en utradisjonell måte under campingferien. Den populære italienske retten er annerledes. Noen matvarer tilfredsstiller magen vår, noen matvarer våre sinn, men lasagne snakker direkte til hjertet vårt. Det er som en kjærlig klem fra den italienske bestemoren som ingen av oss noen gang har hatt.

campingoppskrifter raskt og enkelt å tilberede campingferie gassovn campingovn vegetarisk hamburger rød linsepreparat

En langsom komfyr av støpejern gjør at kull kan skyves ned i bålet, mens flere kull kan stables på lokket med kant. Med den jevne varmefordeleren kan du bringe innsiden av beholderen til en perfekt steketemperatur. Det er best å bruke ferske lasagneplater til dette.

Ingredienser:

camping oppskrifter raskt og enkelt å tilberede campingferie gassovn campingovn lasagneplater lag av støpejernsgryte

 • 1 ss olivenolje
 • 2 1/2 kopper eller et glass ferdig pastasaus
 • 400 g fersk pasta i form av lasagneplater
 • 3 kopper ferske spinatblader
 • 1 1/2 kopp revet ost etter eget valg
 • 1 ss tørket oregano eller basilikum eller en blanding av begge deler

Forberedelse:

Forbered campingoppskrifter raskt og enkelt campingferie gassovn campingovn bål gryte forberede kull

 1. Hvis du lager mat på bålet, er det best å forberede kullene på forhånd. Du trenger omtrent 25 av disse.
 2.  Start med å smøre bunnen av en støpejernsgryte med olivenoljen for å forhindre at bunnlaget brenner seg og henger sammen. Tilsett 1/2 kopp pastasaus og fordel den jevnt på bunnen av kjelen. Bruk det første settet med lasagneplater for å lage basen. Smør disse med en del av sausen, en kopp spinatblader og 1/3 kopp ost. Fortsett på samme måte med andre og tredje lag. Strø oreganoen på toppen.
 3. Bruk åtte kullstykker til å danne en seng for å sette den nederlandske ovnen på. Dekk til gryten og legg de resterende kullene på lokket. Stek i 30 minutter, til pastaen er mør og osten er godt smeltet.
 4. Ta gryten av varmen, fjern forsiktig lokket og sett det til side. Skjær lasagnen i 4 porsjoner og nyt de flotte campingoppskriftene under stjernene.

Previous Post
Skjærebrett i marmor, plast eller tre for et sunt liv
Next Post
Arbeide med barn: 14 trebearbeidingsideer og enkle instruksjoner