15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Forbereder en agurkekrokodille og lignende til en bursdagsfest for barn – 12 ideer

agurkekrokodille og lignende pickles-tomat-druer

Neste bursdagsfest for barnet ditt er rett rundt hjørnet, og du leter etter en god idé til festmiddagen? I den følgende artikkelen skal vi gi deg noen gode ideer og forslag til et deilig festmåltid som består av sunne matvarer som frukt og grønnsaker. Det sies at øyet spiser med deg. Spesielt barn, som ellers ofte forakter, tør bare prøve en bestemt mat hvis maten er pent presentert. La følgende ideer for attraktiv fingermat inspirere deg og overbevise deg om at a Agurkrokodille og lignende for barns bursdagsfester kan fascinere barn uten mye innsats.

Morsom fingermat for barn – søt agurkekrokodille og lignende

Agurk-krokodille-spyd-frukt-grønnsaker-mozzarella

De spennende lekene og aktivitetene på alle barnefester er avgjørende for suksessen. Likevel er den deilige maten en viktig del av enhver vellykket fest. Dedikerte foreldre vil alltid servere noe spesielt attraktivt og uvanlig for barnet og æresgjestene. Klassikerne inkluderer for eksempel kringler, grønnsaksstrimler, fruktsalater, salte og søte muffins og mye mer. Men hvorfor ikke noe spesielt morsomt som vil appellere til de små store menneskene. Grønnsakspinner eller grønnsakspyd kan omdannes til fascinerende skapninger på bare noen få enkle trinn.

Hvordan lage en agurk krokodille?

spyd-ost-agurk-krokodille-pickles

En søt agurkekrokodille, for eksempel, vil utvilsomt være et skikkelig høydepunkt på en barnebursdag. For noen barn spiller det egentlig ingen rolle om noe smaker godt eller ikke. Du vil bli mye mer imponert over utseendet. Det er en uskreven regel om at alt fargerikt er velsmakende. En annen er at alt som er i god form er bra. En agurkrokodille oppfyller begge kravene.

Gjør sunn mat til små kunstverk – agurkekrokodille og lignende trinn for trinn

deco vannmelon frosk festmat

Til den deilige agurkekrokodillen trenger du en agurk, tannpirkere og ulike matvarer du kan smake. Handlelisten din kan se slik ut:

 • En agurk
 • tannpirker
 • Cocktail tomater
 • gulrot
 • Mozzarellaboller
 • frøfrie druer
 • solid ost
 • Pølser eller salami
 • Kapers
 • Pepperkorn
 • Grønnsaker etter eget valg

Før du begynner med forberedelsen, kan du bare tenke på hvilke delikatesser bursdagsbarnet liker best, og designe en tilsvarende kombinasjon av produkter som du vil spire senere. Instruksjonene for den attraktive, barnevennlige agurkkrokodillen er veldig enkle. Vask først grønnsakene og form agurken til ønsket form. Skjær et stykke av siden av agurken på langs med kniven slik at den kan ligge stabilt på tallerkenen eller på et fat. Lagre denne delen som du kan bruke den til å lage dyrets føtter senere. Nå må du gjøre et snitt på omtrent 5-10 centimeter langt for munnen.

pinnsvin-tannpirke-drue-vannmelon

Hver stor og farlig krokodille har store tenner, så du må sette skarpe tenner på den autentiske, spiselige krokodillen. Ha en treskje i munnen slik at den ikke blir for stram. Så du kan enkelt kutte tennene. Skjær tennene forsiktig inn i toppen og bunnen av begge agurkhalvdelene som tenner. For krokodillens tunge kan du kutte ut en stripe pepper eller gulrot og putte den i munnen. En rullet salamiskive, hvorav halvparten du putter i krokodillens munn, er også egnet som tunge. For føttene kan du kutte ut små trekanter fra agurkdelen og sette dem på begge sider av rovdyret. Skjær mini mozzarellabollen i to og fest halvdelene til hodet med et stykke tannpirker hver. Det blir øynene. Hvis du vil designe øyne med elever, bruker du pepparkorn, kapers eller kanskje små biter oliven.

fest-barn-bursdag-mat-dekorasjon

Til slutt kan du vie deg til å impalere. Legg en osteterning, en cocktailtomat, et stykke Wiener -pølse, druer, mozzarellaboller eller annen mat etter eget valg på en pinne. Du kan selv bestemme ordningen selv. Kanskje prøve flere kombinasjoner og velge den du liker best. Du kan nå stikke de ferdige spydene i toppen av agurken til den er helt dekket. Den store agurkekrokodillen er klar! Du kan være sikker på at ingen barn kan motstå denne spennende festmaten.

Lag agurkekrokodille og lignende av frukt

Agurkrokodiller ser ikke bare godt ut med ost og pølser. Hva med en med frisk frukt? Spesielt hvis barnet ditt foretrekker å bite i frukt, er agurkrokodillen med frukt en utmerket idé som du enkelt kan etterligne hjemme. For å gjøre dette kan du sette små fruktbiter på tannpirkene og bruke dem til å fylle agurken. Slik blir en søt krokodille bokstavelig talt skapt. Egnede frukttyper er for eksempel druer, epler, pærer og meloner.

Agurkrokodille og lignende som kreative alternativer til klassiske festmåltider

vannmelon frukt hai bursdag

Du kan også lage mange andre skapninger fra dyreverdenen selv av frukt og grønnsaker. Gi mer variasjon på bordet til en bursdagsfest for barn og design noe for øyet. Lag en original vri på den klassiske fruktsalaten – for eksempel en melonhai eller melonmonster. For dette trenger du en stor vannmelon, trespyd og frukt etter eget valg. Klipp først av et lokk fra vannmelonen og hul det forsiktig ut. Du kan kjerne fruktkjøttet, skjære det i små terninger og sette til side. Du kan også bruke fruktkjøttet til å lage haiens øyne. Du trenger to epleringer og kuler laget av melonmassen, som du senere vil feste over munnen din med et trespyd. Tøm melonen med åpningen ned. I mellomtiden kan du vaske og kutte frukten. Bland fruktbitene og hell saften av en sitron på toppen. Hvis mulig, få sesongens frukt fordi de smaker best. Skjær en stor, takket munn og fyll den med frisk fruktsalat. Forresten, med litt manuell dyktighet og mye fantasi, kan du forvandle en vannmelon til en frosk eller en søt skilpadde som du kan fylle med fruktsalat. Barna på bursdagsfesten kommer garantert til å ha mye moro.

Agurkrokodille og lignende fra dyreverdenen

mus-jordbær-sjokolade-fruktgelé

Hvis du vil få et smil om dagen til bursdagsgutten og alle æresgjestene hans, kan du lage små, søte larver av druer. Bare rett opp druer på et shish kebab -spyd og bruk glasur og små dråper sjokolade for å lage små øyne. Hvert barn kan plukke den søte druelarven og raskt lade batteriene til neste spill.

påfugl-frukt-skiver-pære-dyr-kiwi

En fruktpåfugl ser også flott ut og er rask å forberede. Du kan lage kroppen av en halv pære og deretter enkelt ordne frukten du ønsker rundt pæren for å lage en fantastisk fjærkron. Du er også velkommen til å stikke fruktspyd inn i kroppen. Du kan kutte ut nebbet og føttene fra en gulrot. Du kan lage to dråper for øynene av smeltet sjokolade. Små blåbær gjør det like bra.

banan-delfiner-drue-barnefest

De banale delfinene er også sunn fingermat, som du kan tilberede i noen få enkle trinn. Alt du trenger å gjøre er å kutte i stilken og stikke en liten drue i den. Fest sukkerøyne og ordne de vakre delfinene pent i kopper eller krus med andre frukttyper. Hvis du leter etter en rask og original idé for fargerike og sunne bitt, kan du kanskje etterligne jordbærmusene. Denne festmat er veldig lett og barna er velkommen til å ta del i forberedelsene. For å gjøre dette, kutt de vaskede jordbærene i to og lag et hull for musehalen med et trespyd. Du kan lage dette av et stykke fruktgummisnor. Mal to små øyne med sjokoladeglasur og fest ørene. En halvert mandel har riktig form for den og er derfor veldig egnet for den. Forresten, du kan også bruke cornflakes, bare suge dem raskt med væske og bli myke som et resultat. Hvis du bare vil forberede de søte musene kort før festen, kan du bruke cornflakes uten å nøle.

Magisk agurkekrokodille og lignende ute av grønnsaker

grønnsaksfat-ugle-agurk-gulrøtter

Hvis du vil servere rå mat, kan du enkelt gjøre et grønnsakstallerken om til en ugle. Det vil sikkert være veldig populært blant barna, ettersom det presenterer forskjellige typer grønnsaker å spise på. Når du blir sulten i mellom, kan du plukke opp en grønnsaksstrimmel og nyte den sunne snacken. Vask og skjær først grønnsakene. Velg grønnsaker med forskjellige farger for å lage en fargerik, nydelig ugle.

ugle-frukt-tallerken-ananas

La fantasien løpe vilt og ordne grønnsaksbitene og skivene slik at omrisset til en ugle dannes. For de store øynene kan du bruke små boller som du kan fylle en deilig, hjemmelaget quark-yoghurtdip i. Legg bollene på tallerkenen eller på et stort bord og fordel grønnsakene på toppen. Vingene kan for eksempel lages av strimler av paprika og klørne av små gulrøtter. Du kan legge halvparten av cherrytomater eller halvparten av oliven i hver av dipskålene som elev.

paprika-frosker-grønnsaker-fargerik

Søte, fargede paprikafrosker er også en sunn og imponerende festmatbit. Med de fargerike froskene kan du også ordne fine dekorasjoner på bursdagsbordet. Vask paprikaen, fjern forsiktig frøene og skjær dem i form av en frosk. For øynene kan du kutte ut små hull og sette pepparkorn i dem. Kanskje legg en gul, oransje eller rød frosk på hver tallerken. Ved synet av denne morsomme tallerkenen blir nysgjerrigheten til barna vekket, og den vil mest sannsynlig bli tømt med en gang.

Previous Post
Lage smykker for barn – 11 fargerike ideer med instruksjoner for vakre halskjeder og armbånd
Next Post
Hvordan du kan ha Heidi Klums drømmeskikkelse og faste ben