15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Muffins for påmelding til skolen og cupcakes – oppskrifter og instruksjoner for original dekorasjon

Påmelding til skolen er en stor begivenhet i et barns liv og selvfølgelig foreldrene som bør feires stort. Kake er selvfølgelig en del av det. Imidlertid vil vi foreslå en annen variant, og det er de populære muffinsene. Disse kan dekoreres på samme måte som kaker og er samtidig spesielt fine å se på for barn og egner seg også ideelt til en buffet, ettersom de lett kan spises for hånd. I dag skal vi vise deg noen få oppskrifter og gi deg ideer om hvordan du designer muffinsene for påmelding til skolen.

Lag muffins selv for påmelding til skolen - enkle oppskrifter og dekorasjonsideer

Uansett om du pynter muffinsene som de er eller om du legger en krem ​​på dem og forvandler dem til cupcakes – med de riktige dekorasjonene får du små delikatesser som passer perfekt til temaet og gjør din lille enda stoltere. Her er noen gode ideer for muffins for påmelding til skolen:

Muffins for påmelding til skolen i epleform

Deilige muffins for påmelding til skolen med rød krem, mynteblader og kringlepinner etterligner epler

Du har sikkert allerede lagt merke til at det røde eplet er et symbol for skolegang. Men vet du egentlig hvorfor? Det var tider da et barns skoleberedskap ble testet på interessante måter. Barnet ble tilbudt et eple og en gylden å velge mellom. Når det nådde for eplet, betydde det at det ennå ikke var modent for skolen, fordi det bestemte seg for å raskt tilfredsstille behovene. Men hvis det foretrakk gylden, betydde det at det allerede var i stand til å utsette behovene sine, og det kunne sette pris på verdien av penger. Så det var modent for skolen.

Du kan bruke eplet som et fantastisk symbol for påmelding til skolen og følgelig også for muffinsene for påmelding til skolen. En av ideene våre er laget med en rød krem, slik at du i utgangspunktet får cupcakes for påmelding til skolen. Slik lages de små tertene:

Rød krem ​​ide

Design muffins for skoleinnmelding som røde epler med rød frosting og kringlepinner

Bak først sjokolademuffinsene i papirkasser i muffinsplaten. Farg deretter den hvite fløten (f.eks. Vanilje cupcake frosting eller smørkrem) rød og bruk en spiss pose for å spre den over de avkjølte muffinsene. Du kan deretter strø fløten med rødt sukker. For å fullføre eplelooket, stikk du et kort stykke kringlepinne inn i kremen og et mynteblad.

Muffins for skoleinnmelding formet som epler

Morsomme muffins for påmelding til skolen i form av epler med gummy godteri som blader

De neste muffinsene for påmelding til skolen er ikke helt runde, men heller lett formet som epler. For å gjøre dette, legg bare muffinsformene i bakeplaten og sett en liten kule av aluminiumsfolie mellom papirformene og metallplaten. Lag deretter vanilje- eller sjokolademuffins som du vil og la dem avkjøle. Deretter forbereder du en frosting du liker, fargelegger den rød med matfarging. Stikk deretter en kringlepinne inn i området der aluminiumsfolien var mens du former bladene av grønne gelékarameller eller mynteblader.

Instruksjoner for muffins for påmelding til skolen - Lag cupcakes med frosting for studenter

Design muffins med fondant for påmelding til skolen

Ideer for å dekorere muffins og cupcakes om temaet påmelding til skolen

Treningsbøker som pynt for muffins for påmelding til skolen

Stek muffins for påmelding til skolen og pynt med fondant skrive oppgavebøker

Denne muffinsdekorasjonen for påmelding til skolen er også veldig hyggelig. En kopibok er laget av fondant og spillbitene fra det berømte Scrabble -spillet er laget av beige. I tillegg til fondant trenger du:

 • Kjevle eller trepinne
 • spiselig lim (f.eks. frosting)
 • rund kakeskiver, omtrent samme diameter som muffinsene (eller et glass)
 • liten firkantet kakeskærer
 • spiselige fargeblyanter i lyseblå, rød og svart

Klipp ut sirkler av hvit fondant og design med linjer for foret ark

Kjevle ut den hvite fondanten med kjevlen og skjær ut sirkler. Sett dem til side slik at de blir litt faste (jo fastere, jo lettere er det å male senere; over natten ville vært optimalt). Ved hjelp av kjevlen (i rollen som en linjal) kan du deretter tegne linjene på sirklene: horisontalt flere lyseblå og til venstre en rød loddrett. Ikke trykk for hardt, da fondanten vil gi når du trykker på den.

Klipp deretter ut de små rutene med kakeskiven, la dem tørke også og merk dem med bokstaver og det respektive antall poeng. Lim rutene på sirklene, og la det være litt plass til å merke merkene som du vil. Deretter kan du legge en krem ​​på muffinsene for påmelding til skolen og fikse sirklene på den. fullstendig!

Lag spiselige fargestifter

Søte voksfargestifter laget av farget fondant - enkel håndverkside for nybegynnere

Er ikke disse fargestiftene virkelig søte? Du kan enkelt lage dem selv ved å følge oppskriften nedenfor. De er ikke bare gode for å designe muffins for skolemeldinger, men også for andre bakevarer. Alt du trenger er fondant i ønskede farger og gelignende frosting, inkludert svart. Slik er de laget:

Form fondanten til baller og lag deretter rundstykker

Form først ca 3,5 cm store kuler fra fondanten, som du deretter ruller frem og tilbake på benkeplaten din for å lage små ruller. Ta deretter hver rull og bruk fingeren og tommelen til å forme spissen. Med black gel frosting lager du deretter to linjer over dette punktet, hvoretter du kan fordele voksfargene på de tilberedte muffinsene for innpakning eller cupcakes. Du kan deretter bruke farget gel frosting til å male noen flere serpentinlinjer på tartelettene slik at det ser ut som om noen har malt dem med fargestiftene.

Design fondant voksfargene med svart gelefrosting

Muffins for påmelding til skolen – bøker laget av fondant

Fargerike bøker fra Fodant for å dekorere muffins og cupcakes

For at disse søte bøkene skal dekorere muffinsene for påmelding til skolen, trenger du i utgangspunktet bare rød og blå fondant samt hvite marshmallows og en liten rektangulær kakeskærer. Du kan også skrive ut bokstaver eller tall på bøkene. Frimerker for leire egner seg veldig godt til dette. Rull ut fondant og stempl tallene eller bokstavene hvor som helst. Skjær deretter ut et rektangel basert på frimerket. Tallene / bokstavene bør ideelt sett være i øvre høyre hjørne.

Instruksjoner for bøker som pynt for muffins for skolemeldinger - fondant og marshmallows

Snu rektangelet, pensle litt vann, legg et stykke marshmallow på den ene halvdelen av fondanten og brett den andre over den. Den første boken er klar, som du deretter kan designe muffins eller cupcakes med. Du kan også kombinere disse bøkene med våre andre ideer for voksfargestifter, linjaler eller viskelær.

Fondant blyanter

Å lage blyanter av fondant - instruksjoner for nybegynnere

Bruk enkel fondant til å lage slike søte blyanter. I instruksjonene kan du se hvordan disse gjøres trinn for trinn. Rull gul fondant til en ball, og rull den deretter ut som en rull. Lag en liten kjegle av hudfarget fondant og fest den til den ene enden av rullen. I den andre enden fikser du en rød ball som representerer viskelæret. Igjen, skjul overgangen mellom viskelær og blyant under en grå stripe med fondant. Du kan bruke frosting til å holde på muffinsene for påmelding til skolen.

Idee med linjal og viskelær

Tematisk kakepynt for barn som skal på skolen med linjal og viskelær

Bruk ferdige søtsaker til å lage en flott muffinsdekorasjon. Disse linjaler laget av vafler og viskelær laget av tyggegummi passer perfekt til temaet og gjør muffinsene til skolegang spesielt vakre. I tillegg er dekorasjonen ekstremt lett å kopiere fordi du bruker ferdige produkter. Slik er det gjort:

Lag en linjal til muffinsdekorasjonen av vafler og frosting eller couverture

 • Vanilje vafler
 • rektangulær, rosa tyggegummi, seig godteri eller marshmallows
 • svart gel frosting eller smeltet couverture
 • svart, spiselig fargeblyant

Muffinsdekorasjon med viskelær laget av tyggegummi eller tyggegodteri

Når gelfrostingen eller couverturen er smeltet i et vannbad, kan du legge linjer til vaflene og sette dem til side for tiden. Ta deretter godteriet for viskelærene og merk dem med ordet “viskelær”. Dette trinnet er imidlertid valgfritt. Fordel deretter de ferdige dekorasjonene på de tilberedte muffinsene eller cupcakesene, og de er klare til å serveres og spises!

Dekorasjon med fargerike dryss for cupcakes

Stek fargerike muffins for påmelding til skolen med dryss eller cupcakes med frosting

Muffinsene for påmelding til skolen trenger ikke nødvendigvis å være dekorert med visse motiver. Noen få lyse farger er nok til å skape den rette stemningen for anledningen med de små dessertene. Og sprinkler er spesielt egnet for dette formålet. Du kan bruke hvilken som helst muffinsoppskrift til å dekorere muffinsene med dem. Men det er best å velge de med en lett røre, slik at de også kan komme til sin rett.

Stek fargerike cupcakes med dryss i røren og på kremen

Etter at du har laget røren, er det bare å røre inn streuselen. For 4 muffins for påmelding til skolen, er 2 haugeskjeer streusel tilstrekkelig. Mesteparten av tiden er oppskriftene på 12 muffins, så i dette tilfellet vil du legge til 6 ss. Stek de små kakene som vanlig. Hvis du vil, kan du legge til en krem ​​etter at de er avkjølt og dekorere den med strø også.

Oppskrifter på muffinsoppskrifter

Dekorer tarteletter og kaker med enkle pins som du kan skrive ut på forhånd

I det følgende vil vi tilby deg noen flere oppskrifter du kan bruke til å lage muffins til skolegang. Det er en oppskrift på sjokolademuffins, en på vaniljemuffins og en smørkrem som du kan farge som du vil. Ha det gøy med baking, dekorering og selvfølgelig på skolens påmeldingsfest!

Grunnleggende oppskrift på lette muffins

Grunnleggende oppskrift på lette muffins - Bare bake for deilige desserter og snacks

Til 12 muffins:

 • 200 g mel
 • 1 ss bakepulver
 • 1/2 ts salt
 • 2 ss sukker
 • 1 egg, grovvispet
 • 240 ml melk
 • 55 g smeltet smør

Forvarm ovnen til 190 grader og smør en muffinsform eller legg muffinspapirskiver i den. Bland de tørre ingrediensene i en bolle og tilsett deretter egg, melk og smør. Bland alt dette til alt melet er fuktig. Klumper får stå igjen. Del deretter røren to tredjedeler i formene og stek i 20 til 25 minutter.

Tips: Du kan også røre i fruktbiter eller hele bær samt sjokoladebiter, nøtter og hva du kan tenke deg til de lyse muffinsene for påmelding til skolen.

Grunnleggende oppskrift på sjokolademuffins

Stek dine egne sjokolademuffins med kakao - en rask oppskrift som grunnlag

 • 225 gram mel
 • 1 1/2 ts bakepulver
 • 50 g kakaopulver
 • 200 sukker
 • 130 g sjokoladeflis
 • 110 g vegetabilsk olje
 • 160 ml melk
 • 1 ts vaniljeekstrakt
 • 2 egg

Forvarm ovnen til 180 (160 grader vifte-assistert) og fordel papirformene i stekeformen. Bland melet med bakepulver, kakao og sjokoladeflis i en bolle og form en brønn. Bland melk, egg, vegetabilsk olje og vanilje i en annen bolle og hell denne blandingen i brønnen i melblandingen. Bland alt til en røre med en treskje. Men ikke overdriv med omrøring. Noen få klumper er ikke et problem. Fordel røren i formen og stek muffinsene i 25 minutter for skolegang. Når de er avkjølt, kan de dekoreres.

Vaniljesmørkremoppskrift

Lag desserter selv til skolens påmeldingsfest og design dem for å matche temaet

Til 4 muffins:

 • 4 ss usaltet, mykt smør
 • 115 g melis
 • 1-2 ss tung krem
 • 1/2 ts vaniljeekstrakt

Rør smør i en bolle med en mikser til det blir fint og luftig. Etter ca. 1 minutt tilsett melis, vaniljeekstrakt og en spiseskje fløte. Bland alt i et minutt eller to. Om nødvendig kan du tilsette litt krem ​​etterpå. Deretter er kremen klar og kan sprayes med en sprøytepose på de avkjølte muffinsene for påmelding og dekoreres etter ønske.

Previous Post
Lage smykker for barn – 11 fargerike ideer med instruksjoner for vakre halskjeder og armbånd
Next Post
Hvordan du kan ha Heidi Klums drømmeskikkelse og faste ben