15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ketogene snacks – 7 oppskrifter på snacks med lavt karbohydratinnhold i mellom

ketogene snacks oppskrifter ideer cheese chips frø lavkarbo nibble

Når vi føler oss litt sultne, tyr vi ofte til ulike snacks. Men hvordan skal du håndtere suget etter nibbles når du følger et ketogent diett? I dagens innlegg har vi satt sammen smakfulle oppskrifter på ketogene snacks som er raske å tilberede og fylle. De følgende syv snacksene er perfekte for mellommåltider mellom og på farten.

Ketogent kosthold – gå ned i vekt sunt ved å unngå karbohydrater

Ketogenic Snacks Recipes – Lag sjokolade med lavt karboinnhold selv

lag ketogene snacks selv parmesanost chips jalapeno

Hva synes du om å sitte komfortabelt på sofaen og bite av glede uten å tenke på kaloriene? Alle som endrer kostholdet, trenger ikke å slette favorittmåltidet fra planen. For eksempel, hvis du ikke vil gi avkall på de salte og sprø chipsene under ketogen diett, har vi laget en deilig oppskrift på ostechips som du kan bite uten å nøle.

Ingredienser:

8 ss revet parmesan

2 skiver provolonost

valgfritt: mellomstor jalapeño

low carb cheese chips gjør selv ketogene snacks med lite karbohydrater

Skjær først jalapeñoen i tynne skiver og stek dem i ovnen i ca 5 minutter ved 200 grader. Fordel små hauger parmesan på et bakepapirkledd stekebrett. Legg deretter en avkjølt jalapeño -skive på toppen av hver haug og press den lett inn i osten. Fordel nå provoloneosten på toppen og stek ketoostbrikken i ca 9 minutter ved 200 grader. Om ønskelig kan du finpusse lavkarboostflisen med urter før du baker.

Tough Carb Snacks – Ketogene ostekaker

lavkarbo -snacks på kvelden keto -ernæringsoppskrift ostekaker

Hvis du vil gå ned noen kilo, bør du foretrekke lette måltider med lavt karbohydratinnhold, spesielt om kvelden. For eksempel kan du bite i en håndfull ostekjeks med en knasende salat. I den følgende oppskriften er ketokjeksene kalorifrie og glutenfrie. Hvis du er foran TV -en og har lyst til å spise en matbit, er vårt neste oppskriftsforslag en god løsning.

Ingredienser:

85 g mandelmel

3 ss cheddar pulver

1 ts bakepulver

60 g fettfattig kremost

60 g revet parmesanost

Havsalt etter behov

ketogene snacks diett mat lavkarbo nibbles ost kjeks

Bland mandelmel, cheddarpulver og bakepulver i en bolle. Tilsett kremost med parmesan til de tørre ingrediensene. Flatt ut den ferdige, deiglignende massen for hånd på et bakeplate kledd med bakepapir. For at de ketogene kjeksene skal bli sprø, må deiglaget være så tynt som mulig. Bruk en liten kjevle til dette. Skjær deretter deigen i små firkanter eller trekanter og stek den lave karbohydratmaten i ovnen på 200 grader i 6-8 minutter.

Ketogenic Snack Recipes – Healthy Seeded Crackers

Kjeks laget av frø keto snacks som fylles mellom måltidene

En annen god idé for ketosnacks er sunne og næringsrike kjeks laget av frø, som er et godt alternativ til hvitt brød. De inneholder mye fiber og essensielle fettsyrer og hjelper til med å regulere fordøyelsen. Toppet med avokado, tomat, smør eller kremost, de er den perfekte sunne snacken.

Ingredienser:

1/3 kopp mandelmel

1/3 kopp solsikkefrø

1/3 kopp gresskarfrø

1/3 kopp linfrø eller chiafrø

1/3 kopp sesamfrø

1 ss psylliumskallpulver

1 ts salt

4 ss kokosolje, smeltet

1 kopp kokende vann

ketogene snacks lavkarbo kjeks gresskar kjerner sesam chia mandelmel

Ha de tørre ingrediensene i en bolle og tilsett olje og kokende vann. Bland alt med en treskje. Fordel blandingen på et bakeplate og stek ketokjeksene i ca 45 minutter ved 150 grader på den nedre skinnen. Sesamfrø brenner relativt raskt, så sjekk bakeprosessen. Så snart den bakte frøstangen er avkjølt, del den i biter og nyt kjeksen rett eller med en deilig dukkert. Du er velkommen til å toppe keto -snacken med et stykke ost, skinke eller et grønnsakspålegg og spise det mellom måltidene med god samvittighet.

Ketogene snacks til farten – sprø edamame med parmesan

ketogene snacks low carb take away edamame parmesan

Når du er ute og føler deg litt sulten, er lavkarbo-snacks en sunn måte å tilfredsstille appetitten på. For eksempel vil lavkarbo på farten være en sprø matbit med edamame. Den imponerer med en sprø konsistens og en fin, osteaktig smak. Edamame er deilig, næringsrik og kalorifattig. Den lille metthetsmakeren er rik på proteiner og fiber og forhindrer matbehov.

Ingredienser:

450 g frossen, skrelt edamam

3 ss parmesanost

1 ss olivenolje

salt og pepper

røde pepper flak

ketogene snacks low carb nibbles edamame parmesan

Legg den frosne edamamen på et bakepapirkledd bakepapir. Smak til og drypp med olivenolje. Bland alt godt med hendene. Stek parmesan edamame på 200 grader i ca 15 minutter.

Vegan Ketogen Snacks – Kale Chips

grønnkål chips ketogene snacks lavkarbo for å bli sunn

En annen lav-karbo ketogen snack-idé som også er perfekt for take-away, er en hjemmelaget grønnkålsprø. Grønnkål kan brukes til å tilberede snacks som inneholder protein, som er et alternativ av høy kvalitet til animalsk protein. Denne ketogene oppskriften er vegansk.

Ingredienser:

2 store stilker med grønnkål

2 ss avokado olje

1 1/2 ss næringsgjær

1/2 ts hvitløkspulver

1/4 ts spisskummen

1/4 ts chilipulver

1/8 ts cayennepepper

Himalaya rosa salt etter smak

keto -ernæring mellom sunne snacks grønnkålflis

Skrell bladene av grønnkålstenglene. Vask dem og sentrifuger. Hvis du ikke har en salatspinner for hånden, kan du tørke grønnkålen tørket med kjøkkenpapir. Ha bladene i en bolle og dryss over en spiseskje avokadoolje. Bruk fingertuppene til å spre oljen jevnt over bladene. Dryss krydder og næringsgjær på toppen, så vel som resten av oljen og bland alt godt. Fordel grønnkålsbladene på bakeplaten og stek chipsene på 150 grader i ca 7-9 minutter.

Søte ketogene snacks – sjokolade avokadopudding

sjokolade avokado pudding keto lavkarbo snacks søtt

Takket være det riktige valget av mat til tilberedning av måltider, trenger du ikke å gå uten deilige, søte fristelser, selv om du er på en diett. Vårt første forslag til en sunn matbit er en sjokolade -avokadopudding, som vil gi et sunt utvalg til din keto -diett..

Ingredienser:

3 modne avokado

40 g kakaopulver

1 ts espressopulver

110 g honning

3 ss kokosmelk

1 ts vaniljeekstrakt

1 ts havsalt, pluss ekstra til pynt

1 ss rå kakaonibs, pluss ekstra til pynt

søte ketogene snacks dessert diett oppskrifter lavt karbohydrat

Halv avokadoene, fjern steinene, ta ut fruktkjøttet og ha det i kjøkkenmaskinen. Tilsett kakaopulver, espressopulver, honning, kokosmelk, vaniljeekstrakt og havsalt i kjøkkenmaskinen og bland til det er jevnt. Rør til slutt inn de rå kakao -nibene. Del blandingen i boller og dekk dem med film. Sett ketodesserten i kjøleskapet i 30 minutter. Server pyntet med litt havsalt og flere kakaonibs hvis det er ønskelig.

Tilbered søte lavkarbo -snacks – keto -kokosnøttkaker uten baking

kokosnøttkaker lavkarbo keto -snaks uten sukker vegansk uten baking

Hvis du liker den spesielle lukten av kokos, vil følgende ketooppskrift for kokosnøttkaker passe din smak. Denne snacken tilberedes uten sukker, bare 3 ingredienser under i mindre enn 15 minutter.

Ingredienser:

225 g kokosflak

200 g kokosolje, smeltet

150 g lønnesirup

Bekle et stekebrett med bakepapir og sett det til side. Bland alle ingrediensene i en mikseskål. Form små kuler av deigen med fuktige hender og legg dem ved siden av hverandre med litt mellomrom mellom dem. Flat dem litt ut med gaffelen og la kjeksene stivne i kjøleskapet.

Previous Post
Lag hagedekorasjoner av betong selv – 28 flotte ideer
Next Post
Et fantastisk DIY -armbånd, armbånd eller armring