15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

TikTok Tortilla Wrap Hack: Mattrenden er så deilig og allsidig

Når det gjelder de siste mattrendene, er TikTok sosiale plattform akkurat det rette stedet å finne det du leter etter. Etter Breakfast Charcuterie Board og Pancake Cereal, som ble populær for en tid siden, viser TikTok -brukere oss nå en ny måte å fylle og brette tortillapakningene våre på. TikTok Tortilla Wrap Hack er den mest geniale måten å lage deilige wraps selv som ikke faller fra hverandre. Du kan finne mer om trenden, samt mange gode ideer og variasjoner i artikkelen!

TikTok Tortilla Wrap Hack: Deilig innpakning på bare 3 trinn

ny TikTok -mattrend Tortilla Quesadillas

Med mer enn 2 milliarder treff på TikTok, er tortilla “hack” i utgangspunktet veldig enkel og faktisk den smarteste måten å lage en wrap. Du kutter bare tortillaen fra midten til den ene kanten, fyller de forskjellige kvadrantene med fyllinger og bretter alt til en fin trekant som enten er spist eller stekt. Og så kan du nyte alle de deilige ingrediensene i en enkelt bit uten at omslaget brister eller faller fra hverandre. Alle fyllene holder seg inne i omslaget, og det er superenkelt å spise. I det følgende har vi sett nærmere på de enkelte trinnene.

1. Bevis

rask lunsj tortilla wrap med en forskjell

Alt du trenger for å forberede TikTok Tortilla Wrap er en stor tortilla og fyllinger du ønsker. I det første trinnet tilberedes flatbrødet og deles i kvadranter. For å gjøre dette, blir tortilla ganske enkelt kuttet fra kanten til midten. Du kan deretter toppe disse som du vil, men merk at jo fyldigere tortillaen er, jo vanskeligere er det å brette.

2. Rynker

som tortilla fold quesadilla

I stedet for å rulle alt sammen, brettes tortillaen i kvartaler for å lage en kompakt, trekantet innpakning. Dette krever litt dyktighet slik at fyllet ikke faller ut mens det brettes. Men det er veldig enkelt med en rask hånd. Start med delen til venstre for sporet, brett den opp, brett deretter den resulterende trekanten til høyre og deretter ned igjen. fullstendig!

Tips: Hvis tortillaen er litt tørrere, kan den gå i stykker når du bretter den. For å forhindre at dette skjer, varm dem i mikrobølgeovnen eller i en forvarmet panne i 10 sekunder. Dette gjør den mer fleksibel.

3. Sear

Crunch Wrap with Wheat Tortilla Bake Quesadilla

For å lage mat, blir hver side oppvarmet i en panne i noen minutter. Dette skaper en slags meksikansk quesadilla som er fylt med mange deilige fyllinger. Alternativt kan du bake wraps kort i ovnen slik at osten kan smelte litt. Du kan også hoppe over dette trinnet og nyte wraps kaldt.

Er det noen forskjell på quesadilla?

Tortillatrenden ligner på en quesadilla, men til sammenligning toppes hvert kvarter av tortilla annerledes, noe som skaper en helt spesiell smakeksplosjon.

Variasjoner for tortilla wrap -trenden

Tortilla trend quesadillas for enhver smak

TikTok Tortilla Wrap Hack som ble viral er verdt sprøytenarkomanen. Du kan lage forskjellige smakskombinasjoner og lage et raskt måltid til middag eller lunsj. Alle typer fyll er mulig. Enten pizza, egg, grønnsaker eller søtsaker – det er ingen grenser. Disse innpakningene er også en fin måte å bruke rester av ingredienser fra kjøleskapet. Vi har samlet mange gode ideer for fyllingen, som du kan variere som du vil.

Crunch wrap

Oppskrift på sprø tortilla med kjøttdeig

Det er ingenting mer klassisk enn crunch wrap. Supernær, deilig krydret kjøttdeig, smeltet ost, knasende salat med friske tomater, rømme og sprø tortillachips, alt pakket ned og grillet til perfeksjon. Det kunne ikke vært bedre! Når du forbereder denne omslaget, anbefaler vi at du legger osten på den siste kvadranten slik at den kan smelte godt og så raskt som mulig. Hvis pakningen stekes for lenge, kan salaten visne og miste sprøheten.

Vegetarisk

Tortilla Wrap med tomat avokado eggerøre og ost

Fyllene til innpakningene dine er helt opp til deg. Denne vegetariske varianten er spesielt velsmakende, næringsrik og sunn på samme tid. Til dette trenger du et eggerøre, en halv avokado, tomatsaus og ost.

Fold Tiktok Tortilla Wrap Hack Instruksjoner

I det første kvartalet brettet, tilsett protein (i dette tilfellet eggerøre). Topp deretter de to øverste kvartalene med noe kremaktig og saftig, som avokado og tomatsaus, og avslutt med osten. Når omslaget er grillet, fungerer osten som et lim som holder alt sammen.

Tortilla wrap hack til frokost

Frokostidee tortilla wrap hack med egg baconost og avokado

Du kan også tilberede den klassiske engelske frokosten med bacon og egg i versjonen av en wrap. Tilsett noen flere skiver avokado og litt cheddarost for å gjøre omslaget saftigere.

For treningsfans

sunn og velsmakende tortilla med pesto

Omslaget er deilig, rikt på proteiner og sunt med fyll fra kyllingbryst, Emmentaler -ost, babyspinat og pesto. Tilsett noen flere løkskiver for å legge til enda mer smak i omslaget.

Pizzafyll

Tortilla Wrap Hack Pizza Pepperoni

De som liker klassisk pizza, vil elske denne variasjonen av tortilla -hacket. Topp tortillaen med tomatsaus, salami og revet ost og nyt din favorittsmak i en annen form. For å gjøre omslaget ekstra ostete, linje to av kvadrantene med ost – den siste brettet og den motsatte.

Og hvorfor ikke en sushi -wrap?

Sushi Wrap Hack inspirert av TikTok

Det er kanskje ikke en tortilla, men du kan bruke samme metode for å lage en sushipapir selv. Til dette trenger du store nori -ark, sushi ris, saus og fyllinger etter eget valg som agurk, avokado og laks.

TikTok Sushi Wrap Hack dette er hvordan det fungerer

Fremgangsmåten er den samme som med tortillapakningen. Skjær nori -arket fra midten til kanten, dekk hvert kvartal med fyllene ved å legge risen på det siste kvarteret og brett alt oppå hverandre til du får en firkant. Du kan deretter halvere sushi -omslaget diagonalt og nyte.

Veganiser TikTok Tortilla Wrap Hack

vegansk quesadillas TikTok -trend

Prøver du å redusere kjøttforbruket og velger et vegansk kosthold? Da kan du selvfølgelig også veganisere disse tortillapakningene. I stedet for å bruke dyrebaserte ingredienser som revet ost, reker og kjøttdeig, kan du gjøre TikTok-trenden vegansk ved å bruke soyasnitter, litt vegansk ost og andre smakfulle plantebaserte ingredienser som kimchi, avokado, tomater og andre. Mulighetene er bare uendelige. Ikke glem å kjøpe veganske tortillaer (spesielt hvis du ikke er veganer selv, men forbered wraps for en veganer). Vi gir deg nå to flotte kombinasjoner som en idé som du sikkert vil elske.

Vegansk crunch wrap

Forbered TikTok Tortilla Wrap Hack vegan

Til denne pakken trenger du erstatning for soyakjøtt, kjøtt, noen tomatskiver, vegansk ost og avokado. Du kan også tilsette hvilken som helst saus hvis du ønsker det.

Kimchi ris

vegan tortilla wrap hack vegan inspirert av Tiktok

Hummus, vegansk kimchi, kokt ris og en halv avokado ble brukt til å toppe denne tortillaen.

Andre gode ideer for å fylle veganske tortilla -wraps inkluderer:

  • Salatblandinger
  • Marinara saus
  • Vegansk kremost
  • Næringsrik gjær
  • Tempeh

Oppskrifter på søte wraps

Dessert med jordbær bananer oreo fløte peanøttsmør i en tortilla

Liker du noe søtt? Da vil du sikkert elske følgende par ideer. Vi viser nå hvordan du kan tilberede TikTok Tortilla Wrap Hack søtt og gjøre den til deilige desserter. Det er viktig at du kjøper tortillas som inneholder så lite salt som mulig. Ellers kan det føre til en søt og salt situasjon som ikke alle liker.

Den ultimate desserten – pakk inn med Nutella, jordbær, bananer, oreokaker og marshmallows

Tortilla Dessert Wrap Hack Instruksjoner for å lage selv

Denne desserten får hjertene til alle godterielskere til å slå raskere. Den inneholder noen av de mest populære søtsaker noensinne, og i likhet med de smakfulle variantene blir den kortvarmet, noe som smelter mutternougatkrem, marshmallow og peanøttsmør. For å gjøre denne ultimate overbærenheten selv, beleg først to motsatte kvartaler med peanøttsmør og de to andre med marshmallowkrem og Nutella. Hvis du ikke finner marshmallow -krem, kan du bare hugge opp noen marshmallows eller varme dem opp kort for å smelte dem. Legg deretter noen smuldret oreo- og bananskiver på toppen av peanøttsmøret og jordbærskivene på toppen av Nutella. Brett tortillaen til en trekant og varm den søte pakken i en skillet på svak varme på begge sider til den blir gyllenbrun. Dryss til slutt på litt melis og nyt.

Nutella-jordbær-kanel

Forbered Tiktok tortilla wrap hack sweet med jordbær og Nutella

Du kan tilberede de søte tortilla -wrappene med favorittfyllene dine til pannekaker. Kombinasjonen Nutella, jordbær og kanel er en ekte klassiker og er fantastisk egnet for en søt frokost i helgen.

Så desserten går veldig fort

Oppskrift på Easy Dessert Tortilla Wrap Hack

Du kan også bruke de enkle hvetetortillaene til å lage sofistikerte desserter til dine gjester. De er fantastiske når ting må gjøres veldig raskt. Vi viser deg nå hvordan du gjør den søte tortillapappen til en deilig dessert. Til dette trenger du tortillaer, Nutella, dobbeltkrem kremost, bringebær, mandler og litt smør.

Lag en rask dessert selv med Tortilla TikTok Trend

Skjær først i tortillaen. Fyll hvert kvartal med en skje Nutella, en skje med kremost (f.eks. Mascarpone), noen revne mandler og en håndfull ferske bringebær. Brett tortillaen, ha litt smør i en panne og stek viklingen kort på begge sider på svak varme. Legg desserten på et fat, pensle den med litt mer smør mens den fortsatt er varm og pynt med en skje vaniljeis og noen ferske bringebær. Den raske desserten er klar!

Andre søte kombinasjoner som passer godt til dobbel kremost er for eksempel:

  • Sitronmasse, blåbær og macadamianøtter
  • Jordbær, Nutella og valnøtter
  • Fersken, brieost, fersk basilikum og bringebærsyltetøy
  • Bananer, Nutella, peanøttsmør og peanøtter

Previous Post
Stilbukse: slik bruker vi trendmønsteret høst og vinter!
Next Post
Yoga for menstruasjonssmerter: Disse 6 yogaøvelsene vil hjelpe!