15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kule livshacks for kjøkkenet: Disse 15 triksene gjør livet enklere for amatørkokker!

Life Hacks For The Kitchen Ost Gni Bakespray For Å Forhindre Stikk

Sliten fra den hektiske arbeidsdagen på kontoret, kommer vi hjem for å slappe av og hvile. Selv amatørkokkene blant oss har forståelig nok ikke noe ønske om å lage middag. Her er noen triks som vil gjøre kjøkkenarbeid mye enklere. Med disse kule livshackene for kjøkkenet kan du lage mat til tross for hverdagens stress. Så du kan raskt forberede middag og deretter ha mer fritid for familie og venner.

Life hacks for the kitchen: triks som gjør hverdagen enklere

Life Hacks for Kitchen Salad Spinat Wash Quick Dry

Tørk de grønne bladene med et håndkle

Salat, rakett eller spinat er populære ingredienser til sommerretter, salater og forretter. Vask dem under rennende vann og legg bladene på et håndkle. Den absorberer fuktighet bedre og raskere enn kjøkkenpapir, så du kan bruke den til å tørke grønne bladgrønnsaker.

På denne måten forblir hjemmelaget iskrem kremaktig når den er frosset

Life Hacks for Kitchen Rice Paper Ice Cream

Spesielt om sommeren har alle lyst til å ha is. Og siden hjemmelaget is smaker best, tilbereder mange tyskere den deilige desserten selv. Men det er desto mer irriterende når isen blir for hard når den fryser. Med dette trikset får du en kremaktig iskrem: pakk først isen i rispapir og legg den deretter på et kjølig sted.

Hold urter friske lenger

Life Hacks for the Kitchen Bløtlegg urter i smør

Vil du holde urter i hagen frisk lenger? Frys dem i isbiter. Bare vask urter grundig, tørk og finhakk. Legg deretter i et isterningbrett, hell smeltet smør over dem og frys ned. På denne måten får du senere en porsjonert urteblanding som du kan bruke til å krydre retter, salater og supper.

Dette forhindrer at skrelle rå poteter blir brune

Life Hacks for Kitchen Potets Peel Water

Rå poteter blir brune raskt etter at du har skrelt dem? Skjær dem i biter og overfør dem til en stor bolle. Fyll bollen med vann slik at den dekker potetene helt og legg dem på et kjølig sted. På denne måten holder potetene seg ferske lenger og blir ikke brune.

På denne måten kan du forhindre at osten lekker ut under baking eller grilling

Life Hacks for the Kitchen Ostfrysing lekker ikke

Vil du brød, bake eller grille ost? For å forhindre at det lekker, kan du først kjøle det dypt i en time.

Dette lar deg kutte eller rive ost raskere

Life Hacks for Kitchen Floss Cheese Cut

Osten kan kuttes nøyaktig i tynne skiver med tanntråd. Perfekt hvis du trenger å sette opp et ostefat raskt. Hvis du vil rive ost til retter, spray først håndristen med bakespray. På denne måten kan du forhindre at ostrester kleber seg til håndristen.

Frys grønnsaksbuljong til smakstilsetninger

Life Hacks for Kitchen Freeze Vegetabilsk kjøttkraft

Spar tid på å lage middag med dette smarte trikset. Frys grønnsaksbuljong i isterningbrett, slik at du raskt kan krydre retter senere. Forbered grønnsaksbuljongen fra paprika, løk og gulrøtter.

Gjør honning flytende raskt

Life Hacks for Kitchen Melt Honey Water Bath

Du kan fort flytende fast honning i et vannbad. Vær ekstra oppmerksom på vanntemperaturen. Lunkent til varmt vann er best.

Life Hacks For The Kitchen: Slik stopper du sukkeret fra å klumpe seg opp

Life Hacks for the Kitchen Brunt sukker eplebiff forhindrer å feste seg

Hvis sukkeret blir fuktig, kan det raskt klumpe seg sammen. Du kan forhindre at det dannes klumper ved å legge et stykke epleskall i sukkerskålen. Det vil absorbere fuktigheten.

Life Hacks for the Kitchen: Frysing av kaffe 

Life Hacks for the Kitchen Freeze Coffee Forbered mokka isbiter

Vi har allerede nevnt at du kan fryse urter og grønnsaksbuljong i isbitbrett. Men visste du at kaffe også kan fryses? Du kan bruke kaffeterningene senere til å lage tiramisu eller forskjellige cocktailer. Isbitene er også egnet for frysing av barnemat, sitronsaft eller vin.

Life Hacks for the Kitchen: BBQ Buns

Life Hacks for Kitchen Grill Brick Cover Ideas

Grillede rundstykker smaker veldig velsmakende og er raskt klare. Du trenger bare å sette rullene på grillen. Pakk en murstein i aluminiumsfolie slik at bollene klemmer seg.

Life hacks for kjøkkenet: peeling jordbær med et sugerør

Life Hacks for Kitchen Strawberry Drinking Straw

Du kan stilke jordbær med et sugerør. Den perfekte ideen for alle som raskt må tilberede cocktailer for mange gjester.

Life Hacks for the Kitchen: Mykner smør raskt

Life Hacks for the Kitchen Butter gir raskt vekk

Vi har allerede fortalt deg hvordan du mykner honning. Smør kan også myknes raskt. For det neste trikset trenger du et glass og kokende vann. Fyll først glasset med kokende vann og la det stå i 3 minutter. Det varme vannet vil varme glasset, så hold det alltid med grytekluter som en forholdsregel. Kast vannet i vasken, legg glasset over det harde smøret og dekk det til med det. Vent 2-3 minutter til smøret varmes opp og mykner.

Life Hacks for the Kitchen Gni smøret til det er mykt

Frys fruktpuréen

Life Hacks for Kitchen smoothie isbiter

Vil du tilberede smoothies, shakes, juice osv. Raskt? Lag en fruktpuré av aprikoser, mango og fersken. Vask, skrell, kjerne, skjær fruktene i terninger og la dem gryte i en kjele med varmt vann i åtte minutter. Puree deretter frukten med vannet og hell fruktpuréen i et isbitbrett. Frys og bruk innen en uke.

Life Hacks for the Kitchen Treskjeen forhindrer koking

Previous Post
Badstue på badet – et velværeunivers hjemme
Next Post
Lag papirposer og dekorér med farger – DIY -ideer med instruksjoner