15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag din egen dukkert for grønnsaker – tips og oppskrifter

Hjemmelaget majon-paprikadip for grønnsaker

Grønnsaksdips er raske, enkle og kan tilberedes på veldig forskjellige måter. De smaker veldig velsmakende og er rett og slett en del av festmenyen! Om den er varm eller fersk: de kalde sausene serveres ofte med grønnsakspinner, tortillachips og kjeks. Hvem en Dypp til grønnsaker ønsker å lage det selv trenger ikke en spesifikk oppskrift, men kan tilpasse den til din egen smak. Du kan finne ut hvilke ingredienser som passer for dipoppskriften nedenfor.

Lag din egen dukkert for grønnsaker

Start med en kremet yoghurt eller ostemasse

Gjør-det-selv dukkert for grønnsaker-yoghurt-mayo-dill-grønnsakspinner

De fleste kremet meieriprodukter egner seg som en base for grønnsaksdippen. Bruk vanlig vanlig yoghurt, gresk yoghurt, rømme eller majones som en base, eller puré cottage cheese, cottage cheese, fetaost, kremost eller blåmuggost i en blender eller matprosessor til den er kremaktig. Tilsett litt melk eller rømme for å tynne blandingen litt. Du kan også bruke fettfattige meieriprodukter uten å ofre god smak.

Tilsett grønnsaker

Dypp til grønnsaker gjør-det-selv-fest-kakebrett

Du kan aldri spise for mange grønnsaker, så legg til noe i dippen. Ulike grønnsaker gir farge og smak til dippen og gir den ekstra næringsstoffer. Stek rødbeter, butternut squash, tomater, paprika og courgette til de er myke, og purér deretter grønnsakene i en kjøkkenmaskin. Spinat, brokkoli og selleri kan også brukes i dip.

Lag vannis selv – 5 oppskrifter på en forfriskende dessert

Lag iskrem selv – oppskrifter med yoghurt og frukt uten ismaskin

Lag vegansk iskrem selv – grunnoppskrift, tilberedning og tips

Så er det urter og krydder

Dypp til grønnsaker gjør-det-selv-yoghurt-dill

For å smake dip for grønnsaker, tilsett krydder og urter som er friske og smakfulle. Finhakk hvitløk eller vårløk og tilsett dem. Du kan tilsette stekt løk for en søt smak. Bruk krydder og urter som passer godt til grønnsakene i dippen. For eksempel en klype kanel med en hvitløksbetedip, hakket basilikum med en tomatdipp eller en skvett sitronsaft med en spinatdipp.

Ta en titt på noen eksempler på deilige veggie -dips!

Dypp for grønnsaksoppskrifter

dypp-grønnsaker-lag-selv-mandel-smør-avokado-tørket-tomater

Til denne deilige grønnsaksdippen trenger du: 2 ss mandelsmør, 1 boks kikerter (skyllet), 1 avokado (skrelt og pitted), 1/2 rød paprika (hakket), 1/4 kopp soltørkede tomater, 1 hvitløksfedd, 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje, saften av en sitron, 1 ts sitronskall, 1/2 ts Himalaya salt og en klype svart pepper. Ha alle ingrediensene i en blender og bland godt til en kremaktig blanding er oppnådd. Server med grønnsakspinnene du liker best.

Fetaost dip dip oppskrift

dypp-grønnsaker-lag-selv-feta-ost

200 gram kremost, 2/3 kopp majones, 2 fedd hvitløk finhakket, 1/2 ts tørket basilikum, 1/2 ts tørket oregano, 1/4 ts tørket dill og 1/4 ts tørket timian i en blender til den er kremet og glatt.

Frisk grønnsaksdipp

dip-grønnsaker-lag-selv-rømme-mayo-salater

2 kopper babyrakett, 1 stang selleri, 1 liten gulrot, 4 vårløk, 1 lite hvitløksfedd, 1 ss hakket fersk dill (eller basilikum eller estragon), 1 kopp rømme, 1/2 kopp majones , 50 gram kremost, 2 kopper grønnsaksflis, salt og pepper etter smak. Bland alt i en mikser og bland godt.

dypp-grønnsaker-gjør-selv-lag-grønnsaker-pinner-kjeks

Previous Post
Vanlige og enkle yogaøvelser hjelper med brystløft uten kirurgi
Next Post
Ryggstrekkøvelser: Med følgende øvelser erklærer du krig mot ryggsmerter!