15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Halloween cake pops – ideer for interessante dessertdesigner

halloween kake dukker opp instruksjoner-ideer-etterligner-lett

Vi har allerede presentert deg noen oppskrifter på de populære og populære kakepoppene som du ikke bare kan gjøre barn, men også voksne glade for på fester. Du kan bruke disse oppskriftene til å lage morsomme karakterer avhengig av anledning og festival. Når Halloween nærmer seg, vil vi dele noen med deg Halloween kake dukker opp Presenter ideer som du kan gjøre desserten til et ekte blikkfang.

Lag halloweenkake pops selv

halloween kake dukker opp fargerike-drysser-idé-farger-høst-søtsaker

Bruk hvilken som helst oppskrift på Halloween cake pops. Den eneste forskjellen er ballens ytre design. Stilkene kan også velges etter ønske. Både kebabspyd og ispinner fungerer godt. Disse kan også byttes ut med kringlepinner for å gjøre stilkene spiselige.

Gjør Halloween -kake pops enkelt

halloween cake pops candy-tinker-lakris-saltpinner

Du vil bli overrasket over de enkle materialene og produktene som kan brukes til å dekorere cake pops til Halloween. Gjør dekorasjonen enklere ved å bruke ferdige produkter som smarties, farget sukker eller lakris og dekorere de søte ballene med glasur eller fondant. Et stort utvalg av elementer kan kuttes ut av sistnevnte.

Dekorer cake pops med sprinkles

halloween-kake-popper-hvit-glasur-fargerik-sprinkles

Halloween cake pops er spesielt lett å dekorere med dryss. Bruk farger som matcher Halloween, for eksempel oransje, gul, svart, lilla eller giftgrønn. De ferdige kakepoppene dyppes rett og slett i en hvilken som helst glasur og drysses deretter med dryssene. Om nødvendig kan du trykke dem litt inn slik at de holder bedre.

Farget sukker som kakepoppdekorasjon

halloween kake pops sukker-fargerik-glitter-svart-lilla-oransje-baller

Halloween cake pops med farget sukker er designet på en lignende måte. Minikakene på en pinne får også et glamorøst utseende fordi de glitter litt. Rull deretter deigen til en ball gjennom sukkeret til hele overflaten er godt dekket. Du kan også dekorere stilkene med washi tape eller annet mønstret papir.

Lag spøkelser til Halloween

halloween kake dukker opp spøkelse-idé-spøkelser-gjør-det-selv-rett og slett

Hvis du vil lage søte spøkelser, bør ikke Halloween cake pops ha en rund form. Deigen har den perfekte konsistensen som skal formes etter ønske. Når du har laget den formen du ønsker, kan du stikke stilken i undersiden, dyppe spøkelsen i hvit glasur og til slutt legge til et ansikt. Igjen, bruk glasur eller en spiselig blyant.

Søte hekser laget av cake pops

halloween-kake-pops-heks-hår-oransje-lakris-lue-lue

Hekser er også en god idé. For disse Halloween -kakepoppene er det best å bruke en grønn glasur til å dyppe. Håret kan enten være laget av tynt skåret fondant eller du kan gjøre det lettere for deg selv og bare bruke de spiselige snorene i hvilken som helst farge. Hatter lages raskt med fondant igjen. Men kanskje du også finner sjokolade i en passende form som du enkelt kan feste.

Candy Corn – Tradisjonelt godteri til Halloween

halloween-kake-pops-godteri-glasur-hvit-oransje-gul-dekorasjon

Den såkalte candy candy er et tradisjonelt godteri i USA som aldri bør gå glipp av på Halloween. Bruk dette motivet til å lage originale Halloween -kake -pops. Du kan enkelt forme deigen til en pyramide. Sett stilken inn i undersiden og dypp deigen først i en lysegul glasur.

Instruksjoner for Halloween Cake Pops

halloween-kake-popper-instruksjoner-godteri-høst-farger-varme

Så snart den første glasuren til Halloween -kakepoppen har stivnet, kan du dyppe deigen i den neste oransje glasuren. Igjen, la dette herde igjen før du fortsetter. Sist er den hvite glasuren, som bare dekker spissen. Siden denne ideen er gjort rask og enkel, kan barna dine også hjelpe.

Svarte katter til Halloween

halloween-kake-popper-katt-former-deig-gule-øyne-skumle

Som med spøkelser og godteri mais, kan du forme deigen slik at den passer dine behov for å lage katter. Du kan også forme kattens ører og deretter feste dem til kattens hode. Bruk den mørkeste glasuren for denne ideen. Et typisk Halloween -motiv er nemlig svarte katter. Gul glasur eller fondant er egnet for øyne og nese.

Kake dukker opp i form av mumier

halloween-kake-pop-dessert-zombie-dekorasjon-øye-glasur

Mumiene er igjen en veldig enkel variant for Halloween -cake pops. Du trenger hvit glasur til hodet og til utformingen av bindene. Den beste måten å få bandasjene på er med en fin pose på hodene til mumien. Øynene består bare av punkter. Alle farger er passende.

Skjeletter

halloween cake pops skeleton muffin paper mold ideas

Finere håndarbeid er nødvendig for skjeletter av denne typen. De runde ballene er laget hvite og trenger deretter et ansikt. Hvis du vil bruke glasur, er tannpirkere gode for å lage finere linjer som her. De ferdige Halloween -kakepoppene er også dekorert med mønstrede papirkasser til muffins.

Batkake dukker opp til Halloween

halloween-kake-popper-flaggermus-idé-svart-ving-glasur

Flaggermus bør ikke mangle i Halloween -dekorasjonen. Og hvis disse også er spiselige, er dekorasjonen enda bedre! Som med katten er jet-svart glasur igjen etterspurt etter slike Halloween-kakepopper. Du kan designe vingene på frihånd på bakepapir med glasur. Stikk deretter hull i kulene med en kniv og sett de herdede vingene inn i dem.

Gresskar kake dukker opp til Halloween

halloween-kake-popper-inspirasjon-kurbis-ansikter-dekorasjon-dessert

Du kan aldri ha nok gresskar på Halloween. De er morsomme å hule ut og skjære, og du vil skape den perfekte Halloween -atmosfæren. De gleder barn og voksne. Du kan også supplere de utskårne gresskarene med matchende desserter som disse Halloween -kakepoppene. Det er ingen grenser for fantasien din når det gjelder gresskarcake pops.

Dryss for gresskar cake pops

halloween-kake-popper-kantstein-form-grønn-sprinkles-oransje

Design den oransje kakepoppen med grønne sprinkler som vist ovenfor, eller bare stikk individuelle dryss for stammen på toppen av gresskaret. Ledninger i grønt er også egnet for dette. Ansiktet er enkelt designet med svart eller brun glasur. Kombiner gjerne forskjellige ideer med hverandre.

Halloweenkake dukker opp som øyne

halloween-kake-popper-øyne-øyeeple-årer-spiselige-edding-smarties

Øynene er raske og enkle å lage med hvit glasur. Halloween Cake Pops får deretter noen røde årer, som du maler på den hvite glasuren med en rød blyant. Du kan deretter kutte ut iris i forskjellige farger fra fondant. Dette kommer til øyet. Eleven består på sin side av en brun smartie. Disse kakepoppene er veldig morsomme selv uten stilk.

Spiselig kjele

halloween-kake-popper-gryte-mørk-glasur-grønn-sprinkler

Hvis du har laget hekser av cake pops, kan det være lurt å supplere dem med en kjele. Dypp deigen på pinnen i brun sjokolade for glasering og legg deretter Halloween Cake Pops på bakepapir slik at glasuren kan renne ned og danne en “fot”, som deretter representerer kanten på kjelen. Grønne sprinkler etterligner deretter heksens giftige tank.

Tinker edderkopper å spise

halloween-kake-popper-edderkopp-bein-lakris-morsomt-skummelt

Morsomme blikkfang er også edderkopper, som du kan distribuere i form av desserter over hele rommet eller ganske enkelt bruke dem som halloweenborddekorasjoner. Hvor nøyaktig du lager edderkoppene, er i prinsippet helt opp til deg. Lakris er best for beina. Eksemplet ovenfor på Halloween cake pops viser også hjemmelagde øyne laget av fondant.

Diverse kake pops ideer

halloween-kake-popper-øyne-fargerik-edderkopp-mini-smarties-lakris

Du kan gjøre det lettere for deg selv igjen med Smarties. Bruk Mini Smarties i alle farger. Disse bør plasseres på toppen av glasuren mens den fortsatt er våt. Når glasuren tørker, blir øynene fikset samtidig. Du kan sette inn stilken til Halloween -kaken som dukker opp i edderkoppkroppen både øverst og nederst.

Frankenstein som Halloween -dekorasjon

halloween-kake-popper-grønn-frankenstein-bein-øyne-diy

Frankenstein ser ut til å være litt mer forseggjort. Hvis du vil velge det som et Halloween -motiv, trenger du ikke nødvendigvis å designe det som ovenfor. Du er også velkommen til å komme med andre varianter. Det er bare viktig at du beholder den rektangulære formen på hodet og bruker en grønnaktig glasur. Da blir Halloween Cake Pops for god til å spise.

Previous Post
Gjør-det-selv Halloween hagedekorasjoner-enkle ideer
Next Post
Håndverk med ballonger – 11 fargerike dekorasjonsideer å lage selv