15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag eggemuffins: raske og solide frokostoppskrifter

Raske oppskrifter frokostfest omelett bake muffinsform i passe størrelse

Frokost skal være det viktigste måltidet på dagen. Dessverre er det knapt tid til å lage en solid frokost om morgenen. For mange er det derfor boller er det eneste alternativet. Vi tilbyr deg en annen frokostidee som er klar på kort tid og smaker deilig. Eggmuffinsene er praktisk talt små omeletter som ikke stekes, men bakes. Alt du trenger er en silikonmuffinsform eller en muffinsform. Og det beste av alt: de små omelettene i bitestørrelse kan også tas på jobb til lunsj uten problemer. De er også den perfekte forrett for hagefester og familiesammenkomster. De smaker deilig både varmt og kaldt.

Å lage eggmuffins: den grunnleggende oppskriften

Omelettmuffinspanne Bake Forbered Ideer Raske oppskrifter

Til de deilige eggemuffinsene trenger du en muffinsform eller en muffinsform laget av silikon. Hvis du har en tinn, må du smøre den godt eller legge den i form med papirformer til muffins. Du trenger imidlertid ikke smøre silikonmuffinsformen.

Et tips: For å gjøre ting raskere om morgenen kan du tilberede ingrediensene om kvelden ved å vaske grønnsakene og hakke dem opp.

I en mellomstor muffinsetui kan du legge et mellomstort eller to små egg og grønnsaker / skinke, etc. i den. Så du trenger 6 til 12 egg til en muffinsform.

Tilberedningstid: 2 minutter, arbeidstid 10 minutter, steketid 20 minutter.

Forbered omelett i muffinsform, bland oppskrifter på grønnsaker

Ingrediensene på et øyeblikk: 

  • Egg (til 6 eggmuffins trenger du 12 små eller 6 mellomstore egg)
  • 1 ts solsikkeolje (for smøring av stekeplaten hvis den er laget av et ark)
  • 2 ss melk (på forespørsel)
  • Salt og pepper etter smak
  • andre ingredienser som: gressløk, rød paprika, forskjellige typer ost, skinke, svinekjøttbacon, salami.
  • Hvis du vil tilsette brokkoli, må du koke den først, slukke den med kaldt vann og først da kan du legge den i muffinsformen.
  • Spinaten må også tilberedes først. Vi anbefaler at du bruker fersk spinat fordi den smaker bedre enn den frosne spinaten. Du må skylle spinatbladene godt på forhånd og riste dem tørre. Ha deretter vann i en kjele og kok opp. Ha spinatbladene i vannet og stek dekket i 10 minutter. Deretter kan du bruke dem til å lage omelettene.
  • Urter (valgfritt)

Forbered omelett i muffinsform med grønnsaker og egg i ovnen

Eggmuffinsene er klare i fire enkle trinn.

1. Vask (kok om nødvendig) og skjær alle ingrediensene i små biter bortsett fra eggene. Du kan også kutte urter i små biter.

2. Visp eggene med melken, smak til med pepper og smak til med salt. Hvis du vil tilsette oliven, ost eller skinke i eggeblandingen, bør du ikke salt eggene.

3. Avgrens eggblandingen med ingrediensene nevnt ovenfor etter ønske. Vi tilbyr deg også andre varianter nedenfor hvis du vil legge til variasjon i menyen. Bland alt sammen og bruk det til å fylle den tidligere smurte muffinsformen.

4. Sett muffinsformen i en ovn som er forvarmet til 180 grader og stek omelettene i 20 minutter. Du kan dekke eggmuffinsene med bakepapir om nødvendig.

Hvordan lage eggmuffins: Ulike varianter

Omelett muffinsform fire varianter raske frokostoppskrifter persille skinke

Med de neste ideene kan du legge til variasjon på menyen. Her tilbyr vi deg flere varianter av grunnoppskriften på eggemuffins:

1. Eggmuffins med søte poteter. Bare vask, skrell og riv potetene. Tilsett de piskede eggene. Eventuelt kan du spre potetene på bunnen av muffinsene og deretter helle eggedosisen over dem. Smak omeletten med gressløk og svart pepper.

Quick Omelet Ideas Egg Muffin Pan Purre

2. Visp eggene med melken, smak til med krydder. Bekle muffinsformene med honningskiveskiver. Fordel eggedosisen over den.

3. Fordel tørre tomater på bunnen av hver eggeskål, riv mozzarellaen og tilsett de piskede eggene. Smak eggeblandingen med finhakkede basilikumblader.

Raske oppskrifter Omelettmuffinsarkbakst Lavt kaloriinnhold

4. Visste du at du også kan tilberede stekte egg med asparges og svinekjøttbacon i muffinsbokser? Til denne oppskriften trenger du ett stort egg per form, så det er totalt 6 store egg til en muffinsform. Du trenger også gressløk, grønn asparges og kokosnøttolje.

Raske oppskrifter egg rosmarin egg rød paprika

Du kan dampe eller koke grønne asparges først. Hvis du damp den, pakk den i en dampende pose, tilsett litt vann og salt, pepper og flere dråper sitronsaft. Sett de grønne aspargesene i ovnen i 8-10 minutter på 160 grader. Eventuelt kan du putte vann i en kjele og koke det opp. Salt aspargesen og tilsett den i vannet. Stek grønnsakene i 10 minutter.

Omelettmuffinsbrett Bake frokostoppskrifter

Smør deretter muffinsformene med kokosoljen, skjær fleskeskivene i fire biter og fordel dem på bunnene av formene. Pisk eggene på kanten av muffinsformen og hell i. Pynt med to til tre små aspargesbiter og dryss med salt og pepper. Stekes i ovnen i 20 minutter på 180 grader.

5. Eggmuffins med courgette. Vask squashen og skjær dem i tynne avlange skiver. Varm opp 1 ss smør i en panne og damp courgette kort. I mellomtiden kan du vispe eggene og finpusse dem med grønnsaker og skinke som du ønsker. Legg en squashskive oppreist i hver tallerken slik at den dekker kanten, fyll i eggeblandingen og stek eggemuffinsene.

Omelettmuffinspanne Bake Zucchini Vegetable Ideas

Omelettoppskrift Bak jalapenobacon raskt

Omelett i muffinsform svinekjøtt bacon grønnsaker egg

Stek egg i en muffinsform. Stek kalorier

Muffinsomelett Hurtige frokostoppskrifter Stek egg sunt å spise

Rask frokostbuffet Oppskrifter Omelett Bake Egg Ideas

Previous Post
Gjør-det-selv Halloween hagedekorasjoner-enkle ideer
Next Post
Håndverk med ballonger – 11 fargerike dekorasjonsideer å lage selv