15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Disse 12 veganske keto fettbombene er den ideelle snacken for keto dietten

keto fettbomber kakaonibs havsalt mokka sunt fett kokosolje

Har du noen gang hørt om fettfettbombene? De populære, små og sultdempende delikatessene kan uten å nøle innlemmes i et keto-diett på grunn av det lave karbohydratinnholdet og det høye fettinnholdet. Fullpakket med sunt fett, er de det perfekte tilskuddet til et lavkarbo -fettrikt diett. I dagens artikkel finner du deilige fettbombeoppskrifter du kan nyte som en rask frokost, en liten ettermiddagsmat eller en godbit etter en anstrengende trening.

Keto fettbombene som vi vil tilby deg nedenfor, består hovedsakelig av fett og inneholder rundt 200 kalorier per stykke. De utvalgte oppskriftene lykkes på få minutter og krever ingen ekstra forberedelse. Våre oppskriftsforslag er også veganske.

Forbered veganske keto fettbomber-sitron-mandel-chai fettbomber

sitron chai mandelsmør pisacias vegansk keto fettbomber oppskrift

Vårt første forslag er deilige keto-vennlige fettbomber som inneholder den indiske teblandingen Chai. De leverer en intens smak og skjemmer deg bort med den søte aromaen av kanel, ingefær og kardemomme. Krydderblandingen støtter fordøyelsen, forbedrer blodsirkulasjonen, styrker immunsystemet og reduserer betennelse.

Ingredienser til 4 porsjoner:

65 g kokosolje

60 g mandelsmør, usøtet og saltfritt

3 ss pistasjenøtter, hektet

1/2 ss Sukkererstatning

Sitronekstrakt

Mandelekstrakt

Chai krydderblanding etter smak

Når kokosoljen er fast, varm den lett til den blir flytende. Bland alle ingrediensene sammen bortsett fra pistasjnøttene. Brett inn halvparten av pistasjnøttene. Hell deretter massen i silikonformer og pynt ketofettbombene med de resterende pistasjnøttene. La de små godbitene stå i kjøleskapet i minst en halv time.

Hvis du vil, kan du bruke en hjemmelaget krydderblanding til keto -godbitene. Her er ingrediensene som lager en ekte chai og garanterer en perfekt smaksopplevelse:

2 ts malt kanel

2 ts muskatnøtt, malt

2 ts kardemomme, malt

2 ts fedd, malt

1 ts ingefær, malt

1 ts koriander, malt

Bland alle ingrediensene godt sammen og lagre dem i en lufttett beholder.

Ketogent kosthold – gå ned i vekt sunt ved å unngå karbohydrater

Keto fettbomber med kakao og chili

chili kakao havsalt vanilje ketofettbomber antioksidanter

Rent kakaopulver og rød chili er en utmerket smakskombinasjon. Kakaoen inneholder antioksidanter, jern og magnesium, mens chili gir en god porsjon vitamin C og støtter organismens naturlige forsvar. Det brennende krydderet smelter kiloene og har en rekke positive helseeffekter.

Ingredienser til 6 porsjoner:

1 avokado

80 g kokosolje

30 g kakaopulver

1/2 ts vaniljeekstrakt

1 ts rød chilipulver

1/2 ts salt

2 ss Sukkererstatning

Når du forbereder den, følg instruksjonene fra den første oppskriften. Nyt de sunne fettbombene avkjølt og pyntet med litt grove chiliflager hvis du vil.

Keto fettbomber med tahini og kakao

keto fettbomber tahini kakao kokosnøttolje grapeseed oil oppskrift

Det er velkjent at tahini er laget av sesamfrø, som inneholder umettede fettsyrer som oljesyre og linolsyre. Ingrediensene i sesamfrøene reduserer kroppsfett og risikoen for hjertesykdom. Den deilige sesampastaen inneholder vitamin E og vitaminer fra B -gruppen. Disse er avgjørende for cellens helse og sikrer en strålende hud og skinnende hår.

Ingredienser til 4 porsjoner:

8 ss ren kokosnøttolje

6 ts sesamfrø, ristet

1/4 ts druefrøolje

1/4 ts sesamolje

1/2 ts salt

4 ss Sukkererstatning

1 ss sesamfrø, svart

6 ss kakaopulver

For å lage sjokoladelaget, bland godt sammen kokosoljen, kakaopulveret og sukkererstatningen. Bekled en liten mini -muffinsform med papirfôr og fyll hulene halvveis med blandingen. La avkjøles i fryseren. Bland de resterende ingrediensene godt bortsett fra sesam. Hell nå tahinimassen over sjokoladebunnen og sett formene tilbake i fryseren. Pynt eventuelt med svarte sesamfrø.

Rose vann fett bombe oppskrift

rosenvann sjokolade keto fett bomber mandelsmør sunt

Disse ketofettbombene overbeviser med et fint, blomstert notat. Et snev av rose demper smaken av kakao og mandelsmør i denne oppskriften. Rosenvann hjelper fordøyelsen, reduserer betennelse og kan lindre irritert og rødmet hud. Rose vann sies å ha anti-aging effekter. Rosens essensielle vann har en forfriskende, tonende og antibakteriell effekt.

Ingredienser til 4 porsjoner:

100 g kokosolje

60 g økologisk mandelsmør usaltet og usøtet

1/8 ts vaniljeekstrakt

1 ss kakaopulver

1/2 ts rosevann

1 ss Sukkererstatning

Tilberedning: Se oppskrift 1

Forbered fettbomber med bringebær

bringebær ketofettbomber sitronskall vanilje sitronskall

Du kan også tilberede fettbomber rent vegetabilsk med frisk frukt. Bringebær, for eksempel, inneholder mange vitaminer som vitamin C, A og B, samt jern og kalsium. Flavonoider den inneholder har en antioksidant og blodrensende effekt.

Ingredienser til 4 porsjoner:

100 g ren kokosnøttolje

1/4 kopp bringebær, ferske

1/4 ts vaniljeekstrakt

1/2 ts ferskt sitronskall

1 1/2 ss Sukkererstatning

1 ss kakaonibs

Tilberedning: Se oppskrift 1

Pynt eventuelt med kakaonibs.

Chocolate Fudge Keto fettbomber med Chia

kakaofudge mandelsmør havsalt fettbomber ketogen diett

I denne oppskriften gir mandelsmør riktig tekstur og gir sunt fett, vitamin E og kalsium fra plantekilder. Det rene kakaopulveret har antioksidanter og antiinflammatoriske egenskaper og er også kjent for sine antihypertensive egenskaper. Supermat -chiaen inneholder mye kalsium og jern. Det er fordøyende og sikrer en langvarig metthetsfølelse. Chiafrø gir 16 gram protein per 100 gram, og de inneholder også den essensielle umettede fettsyren alfa-linolensyre. Du kan legge disse sunne fettbitene til en hjemmelaget iskaffe eller smoothie.

50 g ren kokosnøttolje

60 g økologisk mandelsmør, usaltet og usøtet

1 ss chiafrø

2 ss kakaopulver

1/4 ts havsalt

2 ss Sukkererstatning

kakao nibs chia oppskrifter keto fett bomber havsalt kokosolje

Bland alle ingrediensene sammen bortsett fra saltet, ha blandingen i en beholder som kan fryses og la den stivne i fryseren i 15 minutter. Bruk en cookie cutter for å gi godbitene form. Oppbevares i fryseren til inntak. Pynt med havsalt.

Matcha ingefærtrøffel

matcha ingefær trøffel kokosolje vegansk ketogen diett fettbomber

Disse hjemmelagde trøflene vil skjemme bort ganen din med en raffinert smak. Matcha grønn te og ingefær harmonerer perfekt med avokado og kokosolje. Slik at trøffelen ikke smelter av varmen i hendene dine, la deigen avkjøles først.

Ingredienser til 4 porsjoner:

1 avokado

65 g ren kokosnøttolje

1 1/3 ss matchapulver

1/2 ts vaniljeekstrakt

1/2 ts ingefærpulver

1 ss Sukkererstatning

Bland alle ingrediensene bortsett fra 1 ss matcha pulver. Avkjøl den resulterende massen i fryseren i 10 til 15 minutter. Del deigen i 8 jevne biter og kjevle raskt til kuler. Sett de ferdige trøflene i fryseren i minst 5 minutter. Rull trøffelfettbombene inn i resten av matchapulveret.

Keto fettbomber med mokka og kakaonibs

mokka kakao nibs sverve vanilje kokosolje keto fett bomber

Hemmeligheten bak disse deilige ketofettbombene er rent kaffeekstrakt. En teskje av ekstraktet har samme effekt som en teskje espressopulver, men det mangler den kornete strukturen. Det burde selvfølgelig ikke forhindre deg i å nyte en aromatisk, liten godbit ved siden av morgenkaffen.

Ingredienser til 4 porsjoner:

100 g ren kokosolje

30 g kakaopulver

1/4 ts vaniljeekstrakt

1 ts kaffeekstrakt

1 ts Siver sukkererstatning

1 ss kakaonibs

Tilberedning: Se oppskrift 1

Pynt eventuelt med kakaonibs.

Veganske fettbomber med pinjekjerner og sitron

keto fettbomber sitron kokosnøttolje pinjekjerner vegan

Pinjekjerner er en næringsrik tett supermat. De er rike på proteiner og inneholder jern og magnesium. Pinjekjerner inneholder også vitamin A, B1 og B2. Selv om disse nøttene inneholder rundt 50% fett, støtter de vekttap. I tillegg til stoffskiftet, kan sentralnervesystemet, immunsystemet og hukommelsen også dra nytte av de verdifulle ingrediensene i pinjekjerner.

Ingredienser til 4 porsjoner:

70 g pinjekjerner

50 g kokosolje

2 ss Sukkererstatning

Sitronekstrakt

Tilberedning: Se oppskrift 1

Pynt eventuelt med sitronskall.

Oppskrift på keto fettbomber med hamphjerter

hampfrø kakao chia kokosnøttolje vegan keto fettbomber

Vårt neste forslag til ketogene forretter har en hyggelig, mild, nøtteaktig smak og en litt seig konsistens. En av de viktigste ingrediensene i denne oppskriften er hamphjerter. Hamphjerter er et komplett protein og inneholder de essensielle fettsyrene omega -3 og -6, samt en rekke vitamin A, B1, B2, D, E og sporstoffer som jern, sink, kalsium, magnesium og fosfor. Hampfrø gir 20 aminosyrer, blant dem er alle de ni essensielle representert. De sprø, små kornene er spesielt fiberrike og har en positiv effekt på fordøyelsen.

Ingredienser til 4 porsjoner:

100 g ren kokosnøttolje

1/4 kopp hamphjerter

1 ss chiafrø

2 ss kakaopulver

1/2 ts vaniljeekstrakt

2 ss Sukkererstatning

Bland alle ingrediensene sammen bortsett fra 1 spiseskje hamphjerter. Hell blandingen i en beholder som kan fryses og la den stå i fryseren i 15 minutter. Bruk en cookie cutter for å gi fettbombene den formen du ønsker. Oppbevares i fryseren til inntak. De sunne, nutty fettbombene nytes best kaldt og pyntes med resten av hamphjerter.

Veganske fettbomber med peanøttsmør

ketofettbomber kokosnøttolje kakaopulver peanøttsmør sukkerfritt

Hvis du liker peanøttsmør, kan du prøve oppskriften nedenfor. Peanøttsmør er en proteinrik mat som holder deg mett lenge. Det er en utmerket kilde til sunt fett og fiber.

Ingredienser til 10-12 porsjoner:

8 ss kokosolje

4 ss saltet smør

4 ss peanøttsmør uten sukker

4 ss kakaopulver

1-2 ts xylitol

Klype havsalt

peanøttsmør keto fettbomber kokosolje saltet smør

Tilsett kokosnøttolje, smør og peanøttsmør i en mikrobølgeovn og varm i 40 sekunder. Tilsett deretter kakaopulver, søtningsmiddel og havsalt. Bland alt forsiktig. Fordel den ferdige massen i en silikonform med 12 hulrom. Frys i fryseren i 1-2 timer. Keto fettbombene kan oppbevares i opptil 2 uker i en forseglet beholder eller glidelås.

Keto fettbomber med ristet, tørket kokos

vegan keto fettbomber kokosflak ristet sitronolje

De neste veganske godbitene er lave i karbohydrater og høye i sunne fettstoffer. Hvis du liker den typiske kokosnøttsmaken og aldri får nok av den, må du prøve de aromatiske fettbombene med ristede kokosflak.

Ingredienser til 12 porsjoner:

120 g tørket kokos

100 g kokosolje

1 ts sitronolje

15 dråper flytende stevia

Forvarm ovnen til 175 grader. Fordel kokosflakene på et stekebrett og stek i 5 minutter, omrør en gang. Vær forsiktig så du ikke brenner dem. Behandle deretter de stekte kokosflakene i kjøkkenmaskinen til de er glatte. Tilsett kokosolje, sitronolje og stevia og bland kort. Fordel blandingen i 12 silikonformer og frys i 30 minutter.

Previous Post
Det sunne kostholdet – hva er de gunstige effektene av tomater
Next Post
HIIT treningsplan – fordeler og flotte treningsplaner for hjemmet med et øyeblikk!