15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag lubben enhjørning og enhjørningskake selv – oppskrifter, enkle instruksjoner og fortryllende dekorasjonsideer

enhjørningskake fondant gjør deg selv dekorert rosa lilla

Du har også fått enhjørningsfeber, og du finner den søte mytiske skapningen med hornet midt på pannen rett og slett uimotståelig? Kanskje datteren din rett og slett blir overveldet av eventyrfiguren og er opptatt av å samle alle slags tilbehør som vekker assosiasjoner til enhjørninger og har fantasiens sarte pastellfarger? Hvis du leter etter ideer til en magisk og magisk kake, så har du landet på rett sted. Enten du er til en bursdagsfest for barn, til en annen spesiell anledning eller kanskje bare hvis du er i humør for litt glitter og subtile, muntre farger, er en enhjørningskake et utmerket valg. La deg inspirere av vårt bildegalleri, så finner du deilige oppskrifter og enkle instruksjoner nedenfor.

Rainbow enhjørningskake med smørkrem og fondantfigur

enhjørning regnbue kake dekorere en tier

Nesten hver liten jente ønsker å ha en temafest med de vakre enhjørningene på et tidspunkt. En fargerik enhjørningskake er den ultimate bursdagskaken for jenter. Men det er ingen hemmelighet at det ikke bare er små enhjørningsfans, men også store som synes enhjørningen er fantastisk. En enhjørningskake ser litt forseggjort ut ved første øyekast, men det er det ikke i det hele tatt. Følgende oppskrifter og ideer vil overbevise deg, fordi det er mange måter å holde tro mot mottoet enhjørning og å forvandle bursdagsfestbufféen eller salongbordet til et fantasifull enhjørningland.

Enhjørningskake med smørkrem instruksjoner

Alle som allerede er i ferd med å lage en velsmakende og fortryllende enhjørningskake blir bortskjemt, fordi denne delikatessen kan lages på ett eller flere nivåer, runde eller firkantede, med smørkrem eller fondant. Enhjørningfiguren kan utformes deretter i to eller tre dimensjoner. Så du har muligheten til å forfølge din kreative fantasi og lage en kake i henhold til dine egne ideer. Du kan bruke hvilken som helst favorittoppskrift på kakebunnen. Hvis du foretrekker en smørkrem til mesterverkene dine eller ikke har erfaring med fondant, kan du fylle enhjørningskaken med smørkrem og dekke den med krem ​​i forskjellige farger.

Lag din egen enhjørningsfigur sjablongfondant

En regnbue kake med en enhjørning ville være en utmerket kombinasjon og en vakker eksplosjon av farger som vil tiltrekke alles oppmerksomhet. Så du har muligheten til å lage kakebunnene i regnbuens farger eller pynte enhjørningskaken utenfra. Når du har forberedt smørkremen for fyll og belegg, kan du dele den opp etter størrelsen på kaken og farge hver med en annen matfarging. Pensle kakebunnen med litt krem ​​og legg den neste deigbunnen på toppen. Nå kan du belegge utsiden av den deilige enhjørningskaken med lag med farget krem ​​og glatte den forsiktig ut.

Lag din egen enhjørningskakepynt av fondantsukkerperler

Hvis du leter etter ideer til dekorering av enhjørningskaker for nybegynnere, er fondanten en utmerket måte å trylle frem en søt enhjørningskake -topper. Skriv ut en enhjørningsmal og klipp ut de enkelte delene med en kutter. Du kan deretter overføre dette til hvit og farget gumpaste og bruke malen til å sette sammen en pen enhjørning. Hvis du allerede er ferdig med det magiske hornet på pannen og øynene dine, kan du vie deg til den praktfulle manen. For å gjøre dette, spray på buketter i forskjellige størrelser og farger med rørposen og fullfør den fargerike skjønnheten med gylne sukkerperler.

Fondant oppskrift på enhjørningskake

fondant belegg enhjørningskake bake smørkrem

Et annet alternativ ville være å lage en enhjørningskake med fondant. Med litt manuell fingerferdighet og instinkt kan selv uerfarne mennesker lage en så elegant kake selv. Vi har valgt en enhjørningskakeoppskrift for deg, som du trenger følgende ingredienser til:

Deig:

 • 4 egg
 • 120 g sukker
 • 60 g mel
 • 60 g maisstivelse
 • 1/2 ts bakepulver

Smørkrem:

 • 400 g kokosfett
 • 300 g melis
 • 4 eggehviter

Enhjørningskake dekorasjon:

 • Smørkrem (halve mengden av produktene)
 • 800 g hvit fondant
 • 25 g svart fondant
 • Matfarger i valgfrie farger (rød, blå, rosa, lilla)
 • 2 små springformer (15 cm i diameter)
 • pensel
 • Shish kebabspyd og tannpirker
 • Rørposer og tuter

Fondant enhjørningskake instruksjoner

enhjørning bursdagskake ideer dekorasjon pastellfarger

For kakebunnene, skill først eggene og visp eggehvitene til det er skummende. Tilsett sukker og fortsett å røre. Tilsett deretter eggeplommene en om gangen. Bland de tørre ingrediensene og bland forsiktig inn. Smør springformene og del blandingen. Stekes i en forvarmet ovn på 200 grader i ca 30 minutter. La deretter kakebunnene avkjøles og løsne kanten. Smelt kokosoljen til smørkremen og la den avkjøles til den er lunken. Rør nå sukkeret kort med eggehviten og la blandingen varme opp i vannbadet til sukkeret er oppløst. Visp deretter til en stiv krem ​​og rør inn kokosoljen. Sett smørkremen i kjøleskapet.

Fondant barnebursdag enhjørningskakeoppskrift

Slik at enhjørningskaken din ser så lik ut som den søte fantasivesenet, kan du lage hornet og ørene av fondant. Rull ut en tredjedel av den hvite fondanten og skjær ut to ører og to litt mindre indre ører. Lim dem sammen med vann og form dem. Fukt trespydet til hornet med vann og form fondanten til en rulle, med den ene enden tynnere enn den andre (formen på en kjegle). Nå kan du vikle rullen rundt kebabspydet fra den tynnere siden. Hvis du vil, kan du farge ørene og hornet. Legg også ørene på tannpirkere.

Forbered smørkrem enhjørningskake dekorasjon vaffelsukker sprinkles

Form den svarte fondanten til to buer som skal fungere som øyenvipper. Nå kan du kutte kakebunnene i to på langs, smøre dem med smørkrem og avslutte enhjørningskaken. Kjevle ut fondanten og dekk kaken med den. Fest øyevippene, stikk hornet i midten og ørene på siden av kaken. I neste trinn farger du smørkremen til enhjørningskakedekorasjonen og fyller den i sprøyteposer. Bruk forskjellige dyser til å sprute kremen på toppen, ryggen og sidene for den fargede manen.

Tryll frem fantasifull enhjørningskake -dekorasjon

blomsterdekorasjon enhjørningskake med sjokolade

Når du skal dekorere enhjørningskaken, kan du la kreativiteten gå fri og trylle frem et ekte blikkfang. Hvis enhjørningskaken er beregnet på en bursdagsfest for barn, kan du lage hornet av en iskrem istedenfor fondant. Og slik at alle æresgjester nyter godt av det, kan du gjøre flere av dem samtidig. For å gjøre dette må du belegge iskremene med smørkrem og deretter rulle dem i fargerike sukkerdryss eller konfetti. Vaflene har den perfekte hornformen til din enhjørningskake og gir desserten et ekstra fargespark. Hvis den hjemmelagde kaken er en overraskelse for en elegant dame, kan du også designe manen fra ekte blomster.

sjokolade bursdagskake oppskrift dekorasjon enhjørninger tegn

Det er ikke noe uvanlig med at selv voksne synes enhjørningene er flotte og på en eller annen måte magiske. En enhjørningskake trenger ikke nødvendigvis å være hvit eller regnbuefarger. Sjokoladeelskere vil glede seg over en enhjørningskake med sjokolade, ikke sant? Du kan for eksempel trylle frem enhjørningsdekorasjonen til kaken fra hjemmelagde kjeks i form av en enhjørning. Absolutt en original mulighet til å vise noen din kjærlighet og ønske lykke til med figuren til det reneste, magiske dyret. Det mytologiske vesenet som er kjent i mange kulturer symboliserer kjærlighet, renhet og frihet.

Enhjørningskake med smarties og regnbue

regnbue enhjørningskake smarties -figur

Jo mer fargerik, jo mer fascinerende er bursdagskaken for ungdommene. Barnet ditt vil bli virkelig overveldet ved synet av en så fargerik kake, og spesielt når kaken er skåret og en Smarties -overraskelse dukker opp fra innsiden. Hvis du vil, kan du modellere enhjørningen ut av hvit fondant til enhjørningskaken denne gangen. Bursdagsbarnet vil sikkert glede seg over en regnbue på kaken. For å gjøre dette, form tynne ruller med fondant i regnbuefarger og pakk dem etter hverandre rundt et glass. Dette gir dem den typiske regnbueformen. Bruk deretter frosting som lim for å lime de enkelte fondant -trådene sammen. Stikk til slutt trespyd i regnbuen og la det tørke.

Enhjørning cupcakes

Unicorn cupcakes vafler pynter ører

Til en barnebursdag eller en spesiell begivenhet kan du trylle frem flotte miniversjoner av enhjørningskaken som utvilsomt vil forbløffe unge og gamle gjester. Enhjørningsmuffinsene er på ingen måte dårligere enn motivkaken og kan enkelt hentes når du har lyst på noe søtt. Stek ønsket mengde muffins som vanlig og lag en deilig kremtopp, som du kan fargelegge i regnbuefarger eller dekorere med fargerike sukkerdryss. Lag ørene og hornet som beskrevet ovenfor og legg på hver cupcake. Innsatsen og tiden du har investert i forberedelser er definitivt verdt det, fordi enhjørningskakene ser nesten for fine ut til å bli spist etterpå.

Enhjørningskake laget av cupcakes – instruksjoner

enhjørningskake fra muffins lag din egen barns bursdagsdekorasjon

Du kan også lage en imponerende og original enhjørningskake av flere muffins og krem. Enhjørningskakeinstruksjonene for dette er veldig enkle. For denne attraktive varianten av enhjørningskaken trenger du muffins og smørkrem eller annen frosting. Antall muffins kan variere avhengig av om du vil gjenskape en hel enhjørning eller bare enhjørningshodet. Du trenger rundt 25-30 muffins for hodet og rundt 40-45 for figuren. Legg først de avkjølte muffinsene i ønsket form på en sklisikker overflate. Forbered kremen. Du kan få en luftig og deilig panser fra 300 g melis, 300 g kremost, 400 g mascarpone, 500 g smør og fruktkjøttet av en vaniljestang..

Enhjørningskakehode uten fondant

Bruk deretter en iskrem til å spre kremen over muffinsene, og la en tredjedel av kremen stå igjen. Du trenger disse til manen senere. Fordel smørkremen jevnt på og modeller hode, munn og nesebor etter ønske. Nå kan du vie deg til enhjørningskakedekorasjonen og farge resten av kremen i blått, turkis, rosa og lilla. Spray manen i flere lag. Slik får enhjørningen en frodig og vakker manke. Mal øynene eller øyevippene med sjokolade eller lag dem fra fontant masse. Alt du trenger å gjøre er å lage hornet og ørene og enhjørningskaken laget av muffins er klar! Hvis du ønsker det, kan du strø fargede perler, stjerner eller glitterpulver over dem. Nå kan du trekke cupcakes fra hverandre og spise dem med smak!

Lag vegansk enhjørningskake selv – oppskrift og instruksjoner

enhjørningskakeoppskrift vegansk dekorere

Hvis du unngår å konsumere animalske produkter, trenger du ikke å klare deg uten en spektakulær vegansk enhjørningskake. Vi har valgt en flott oppskrift på vegansk, glutenfri, firelags enhjørningskake som kan lages uten baking. Den magiske veganske desserten ser fascinerende ut med sine søte farger som består av bjørnebær-, bringebær-, jordbær- og kokoskremlag.

Ingredienser:

Til kakebunnen:

 • 250 g dadler, pitted
 • 220 g havre
 • 2 ts lønnesirup
 • 1/2 ts vaniljeekstrakt
 • klype salt

For bjørnebærlaget:

 • 200 g chashew nøtter, gjennomvåt
 • 200 g bjørnebær
 • 90 g kokosolje
 • 100 g lønnesirup
 • 1 ts vaniljeekstrakt

veganske enhjørningskake rosa lilla

For bringebærlaget:

 • de samme ingrediensene som for bjørnebærlaget, bare bruk bringebær her

For jordbærlaget:

 • de samme ingrediensene som for bjørnebærlaget, bruk bare jordbær her
 • Juice av en halv sitron
 • 50 g kokoskrem

For kokoskremlaget:

 • 100 g cashewnøtter, gjennomvåt
 • 1 boks kokoskrem
 • 50 g kokosolje
 • 20 g lønnesirup
 • 1 ts vaniljeekstrakt

Lag ostekake selv vegansk fruktig frossen

Bekled en springform med bakepapir. Ingrediensene for hvert av lagene behandles til en homogen blanding i en matprosessor. Kakebunnen presses lett på springformen og avkjøles kort i kjøleskapet. Fruktlagene avkjøles også kort og deretter lagvis i formen. Før du bruker ingrediensene til jordbærlaget, varm jordbærene med sitronsaften i en kjele og mos dem. La småkoke på svak varme. Oppbevar enhjørningskaken i fryseren i 5-6 timer og la den tine helt før konsum. Til enhjørningskakedekorasjonen kan du bruke sukkerstjerner, glitrende perler eller kanskje bladgull og gjøre vegansk ostekake til et ekte blikkfang, som er perfekt for en fest eller rett og slett som en god humørmaker.

Enhjørningskake med kremost

Kremost enhjørningskake oppskrift dekorasjon sukker dryss

Hvis du har en favorittoppskrift på en rask og enkel kremostkake, kan du enkelt farge den med matfarging eller farget sukkerdryss i de typiske pastellfargene og gjøre den til et fortryllende kunstverk. Lag flotte fargegradienter etter din smak og rør forsiktig inn sukkerdryssen med en slikkepott for å lage flotte og flytende fargekombinasjoner. Du er også velkommen til å arbeide fargerike sukkerdryss i deigbunnen. For øvrig er variantene av denne kaken nesten uendelige. Du kan variere fargene som du ønsker og avhengig av anledningen. Hva med for eksempel rødt og grønt til jul eller kanskje oransje og svart til Halloween?

Lubben enhjørningskake med figur

morsom lubben enhjørningskake for barn og voksne

Skal enhjørningskaken ikke bare være vakker, men også morsom? Da kan du falle tilbake på en ny trend og få noen garanterte latter. Det som er ment er den lubne enhjørningen, som kan representeres på en rekke forskjellige måter, men vanligvis skal gi inntrykk av at den har nappet av kaken og deretter nikket av på kakefatet eller på selve kaken, fullt spist . Ikke bare høres det morsomt ut, det ser også ut som det. I prinsippet kan du også lage en lubben enhjørningskake selv. Du kan bruke de samme oppskriftene på dette som på den vanlige enhjørningskaken. Vi har allerede gitt et utvalg for dette ovenfor.

Det mer kompliserte trinnet er den lubne enhjørningskaketoppen. Dette er bare veldig effektivt hvis det er designet i 3D -format. Men med litt innsats og vilje kan du gjøre dette selv også. Følgende video kan hjelpe deg, der alt vises trinn for trinn, slik at selv nybegynnere kan lykkes og stolt bruke sin lubne enhjørning som kakepynt.

Til den lubne enhjørningskakedekorasjonen, som med de vanlige variantene, trenger du hvit fondant og fondant i flere pastellfarger. Rosa, grønt, lyseblått og gult er perfekt, men du kan velge andre nyanser og farge den hvite fondanten slik du vil. Du trenger også en spiselig svart tusj, en børste og tannpirker, og noen få verktøy som hjelper deg å forme. Hvis du ikke har verktøyene som vises i videoen hjemme, trenger du ikke å kjøpe ekstra for denne figuren. Improvisér i stedet og finn alternative husholdningsartikler. Men hvis du ønsker å lage forskjellige motivkaker med 3D -figurer selv i fremtiden, er det selvfølgelig verdt å investere i det riktige verktøyet. Men nå kommer vi til instruksjonene for den lubne enhjørningen:

Enhjørningskake med lubne enhjørning-farger og dekorasjon med sprøytepose

 1. Først danner du en stor ball ut av den hvite fondanten ved å rulle den frem og tilbake på bordet med hånden. Når den er fin og glatt på alle sider, lager du en eggform av den. Trykk deretter inn den lille siden litt for å gjøre den flatere. Dette er så å si enhjørningens bryst og den større og mer sfæriske siden av magen.
 2. Deretter trenger du to kuler av samme størrelse, som må være mindre enn den første. Form den første til en kjegle og kutt av den større enden på skrå. Du har allerede det første bakbenet som du kan lime på kroppen din med vann. Gjenta hele prosessen med den andre ballen for å lage den andre etappen.
 3. Nå trenger du selvfølgelig også forbena til den lubne enhjørningen til enhjørningskaken. For å gjøre dette må du danne to kuler igjen, denne gangen litt mindre enn de forrige. Du kan deretter bruke ballene til å lage kegler igjen. Den mindre enden danner skulderen. Legg forbena til side for nå.
 4. Igjen trenger du en større ball for hodet. Bruk hendene til å danne en eggform igjen og snu den til et hestehode, som vist i videoen. Det er også nesebor og munn. Lag tungen av et lite stykke rosa fondant og legg det i munnen eller munnen.
 5. Bruk den svarte markørpennen til å tegne de lukkede øynene mens du bruker en pensel for å tørke litt rosa pulverisert matfargestoff på kinnene. Fest et hode til kroppen ved hjelp av en tannpirker. Tilsett også litt vann for å lime. Bedre trygt enn beklager.
 6. Lag nå manen med fondant i forskjellige lyse farger. Gul fondant brukes på sin side til å forme hovene (små skiver) og horn. Hvis du vil, kan du også legge til en liten gullskimmer til disse elementene.
 7. Hovene er nå limt fast på beina, forbena til kroppen og hornet til pannen. Med et lite stykke beige eller brun fondant kan du også simulere et stykke kaken, som om enhjørningen hadde nappet i kaken. Alternativt kan du også kutte kaken rett ved siden av enhjørningen (som om enhjørningen hadde nappet) og legge litt av deigen på en hov. Du kan også legge til en navle. Nå gjenstår det bare å designe enhjørningskaken med fondant eller krem ​​og legge til den lubne enhjørningen.

Lubben enhjørning som kaketopp til enhjørningskaken

Lag lubben enhjørning selv for å designe kaker til jenter og gutter

Den ferdigspiste enhjørningen er selvfølgelig også egnet til kaken som kaketopp i 2D -format. Det vil også se veldig morsomt ut og få ansiktene til å smile. Du kan lage denne typen lubben enhjørning til kaken som den første varianten for den normale enhjørningen i de første instruksjonene, med en mal som du deretter bruker til å kutte ut de enkelte elementene fra fondanten.

Kjøp pynt med enhjørning

fargerike dryss og sovende fett enhjørning som kakepynt

Og hvis du verken har lyst til å pusle med fondant eller har tid eller rett og slett ikke er fornøyd med resultatet ditt etter flere forsøk, kan du heldigvis også falle tilbake på en ferdig modell som du kan kjøpe. Slike figurer kan ofte også lages spesielt i konditoriet. Bare spør om denne tjenesten også tilbys i ditt område.

Previous Post
Det sunne kostholdet – hva er de gunstige effektene av tomater
Next Post
HIIT treningsplan – fordeler og flotte treningsplaner for hjemmet med et øyeblikk!