15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Mikrobølgeovnkake – enkle oppskrifter for raske desserter

Kruskake fra mikrobølgeovnen sjokolade-uten-egg-vegansk-jordbær-dekorasjon-melis

Deilige muffins, kaker og andre hjemmelagde bakevarer er populære som desserter rundt om i verden, men de tar vanligvis minst 30 minutter i ovnen. Hvis du leter etter et raskere alternativ, så er det de trendy Kruskake fra mikrobølgeovnen bare for deg! Mikrobølgeovnskoppen, kalt kruskake på engelsk, er en liten kake som ligner en muffins og tilberedes i mikrobølgeovnen i noen minutter.

Mikrobølgeovn kopp kake for en rask dessert

Krus kake fra mikrobølgeovnen forskjellige-oppskrifter-uten-egg-dekorasjon-ideer

Koppekaken er en populær dessert i Amerika fordi den kan tilberedes på få minutter, og den smaker godt. Den tilberedes i en kopp og spises rett fra den. Oppskriftene på kruskaker fra mikrobølgeovnen er varierte og kan også gjøres veganske og glutenfrie. En grunnoppskrift på sjokoladekake og andre oppskriftsideer finner du nedenfor.

Sjokoladekake fra mikrobølgeovnen – grunnoppskrift

Sjokoladekake fra mikrobølgeovnen enkel oppskrift-få-ingredienser

Sjokoladekoppen i mikrobølgeovn er laget av følgende ingredienser. Mengdene som er gitt bør være nok til to porsjoner.

 • 30 g smeltet smør
 • 1 egg
 • 3 ss mel
 • 3 ss sukker
 • 1 ss rent kakaopulver
 • 5 ss melk eller kjernemelk
 • 1/4 ts bakepulver.

Store muffins for enhver smak – 12 enkle oppskrifter

Uvanlige oppskrifter for baking i muffinsformen – 14 oppskriftsideer

Stek muffins – grunnoppskrift og 3 sunne ideer

Hvordan tilberedes sjokoladekakekaken

Kruskake fra mikrobølgeovnen nutella-krus-kake-oppskrift-lett-fort

Bland først de tørre ingrediensene godt, tilsett deretter de resterende ingrediensene og bruk vispen til å slå alt til en homogen masse. Del den ferdige blandingen i to kopper og fyll den bare halvveis. For mye røre i koppen kan renne over når du baker i mikrobølgeovnen. Stek deretter på full effekt av mikrobølgeovnen i ca 1 1 / 2-2 minutter, la stå i ca 30 sekunder og ta den ut av mikrobølgeovnen. Støv sjokoladekakeen med melis og nyt den varm eller kald.

Sjokoladekake kake fra mikrobølgeovnen med Nutella

Koppekake fra mikrobølgeovnen koppkake-sjokolade-uten-egg-jordbær-glasur

For en enda mer sjokoladesmak kan du tilberede mikrobølgeovnen med Nutella. Bare legg til 2-3 ts Nutella og ytterligere 3 ss olje i deigen og stek Nutella Mug Cake. Du kan også bruke Nutella som glasur med litt kremfløte og jordbær.

Mikrobølgeovn lavkarbo krus kake

kopp kake-mikrobølgeovn-lav-karbo-kopp kake-sjokolade-frosting

Den populære sjokoladekakeen kan også tilberedes med lave karbohydrater. For å gjøre dette erstattes melet med kokosmel og sukkeret med kokosblomstsukker. I dette tilfellet, legg mikrobølgeovnen i 2-3 minutter. Slik kan du tilberede en glutenfri, proteinrik og samtidig rask, lavkarbo-kruskake.

Kruskake uten egg – den veganske varianten for sjokoladekake

Cupcake-mikrobølgeovn-sjokolade-vegan-desiccated kokos-valnøtter-oppskrift

For de som er veganer, har eggintoleranse eller bare ikke har egg hjemme, finnes det også oppskrifter på cupcakes uten egg. For dette trenger du følgende ingredienser:

 • 4 ss sukker
 • 4 ss mel
 • 2 ss rent kakaopulver
 • 1 klype salt
 • 2 ss rapsolje eller olivenolje
 • 3 ss vann
 • Tørket kokos og nøtter etter ønske.

Kruskake fra mikrobølgeovnen – populære ideer for dekorasjon og glasur

Koppkake-mikrobølgeovn-sjokolade-vanilje-bringebær-krem-nøtter

Du kan tilberede kruskaker med et hvilket som helst antall ingredienser. Hvis du for eksempel ikke vil tilsette frukt og nøtter i deigen, kan du bruke dem til å lage en passende dekorasjon til dessert. Cupcakes serveres ofte med vaniljeis eller pisket krem ​​mens de smelter på den varme kaken og gjør den mer fuktig. Frukt som bær eller bananer foredler smaken av koppkaken og kombineres fantastisk med sjokoladeflis og sjokoladeglasur.

Hvit sjokoladekake fra mikrobølgeovnen

Cupcake-mikrobølgeovn-hvit-sjokolade-bringebær-vanilje-kake

En sjokoladekake med rik smak tilberedes best med sjokoladedråper i røren. De smelter når de bakes og gir den deilige sjokoladesmaken. En vaniljekoppskake fra mikrobølgeovnen smaker godt med hvit sjokolade og er en god idé for en rask dessert.

Mikrobølgeovn koppkake – hvilke kopper som skal brukes

Koppekake-mikrobølgeovn-vanilje-jordbær-krem-oppskrift-koppkake

For å lage en koppkake i mikrobølgeovnen, bør du bruke matchende kopper. Standard porselen kopper eller tekopper laget av glass er perfekte for dette. Metallkopper hører ikke hjemme i mikrobølgeovnen og er ikke egnet for å lage cupcakes.

Rask koppkake med flytende kjerne

kopp-kake-mikrobølgeovn-væske-kjerne-oppskrift-raskere-kopp-kake

Avhengig av oppskriften og ingrediensene kan mikrobølgeovnen også tilberedes med en flytende kjerne. Melken i oppskriften brukes vanligvis til dette. For en flytende kjerne bør deigen også være litt mer flytende, og det er derfor det noen ganger tilsettes vann eller sitronsaft. Et annet viktig poeng er steketiden. For å beholde innsiden av cupcake -væsken, bør den ikke stekes i mikrobølgeovnen i mer enn 1 minutt og 20 sekunder.

Vaniljekruskake fra mikrobølgeovnen – grunnoppskrift

cupcake-mikrobølgeovn-vanilje-banan-raskere-cupcake-glasur

Hvis du foretrekker en kake med mer vaniljesmak, kan du også lage en vaniljekoppskake. Følgende ingredienser er nødvendige for dette:

 • 30 g smeltet smør
 • 1 egg
 • 2 ss sukker
 • 5 ss mel
 • 1 ts flytende vaniljeekstrakt
 • 1 ss tung krem
 • 1/2 ts bakepulver.

Fruktig koppkake fra mikrobølgeovnen – kopper muffins med blåbær

Cupcake-mikrobølgeovn-vanilje-blåbær-cup-muffin-oppskrift

Vaniljekoppen kan raffineres på noen måte. Med noen få blåbær i røren, for eksempel, kan du bake en blåbærmuffins veldig raskt og nyte den som en liten matbit mellom måltidene eller etter middagen.

Mikrobølgeovnkake for en spesiell anledning

cupcake-mikrobølgeovn-vanilje-sukker sprinkles-hjerter-valentinsdag

Hvis du trenger en idé i siste liten for en søt overraskelse til en bursdag eller annen spesiell anledning, kan du velge et fint krus og bake den raske kruskaken som en liten gave. Med et dryss sukker eller en fin dekorasjon kan den enkle kruskaken forvandles til en personlig gave.

Mikrobølgeovn banan krus kake for barn

Cupcake-Mikrobølgeovn-Banan-Cup-Muffin-Barn-Cup

Hvis barnet ditt plutselig har lyst på noe søtt, kommer kruskaken fra mikrobølgeovnen til unnsetning. Velg et morsomt krus og forbered kaken i den. Hvis du vil tilberede en sunnere dessert for de minste, kan mikrobølgeovnen kake lages med banan, bokhvete flak, et egg, en teskje bakepulver og kanel.

Kopper muffins med epler fra mikrobølgeovnen

Cupcake-mikrobølgeovn-eple-cup-muffins-tallerken-valnøtter-dekorasjon

Hvis du liker kombinasjonen av epler, kanel og valnøtter, kan du lage en eplekoppkake i mikrobølgeovnen på bare noen få minutter. Tilsett et revet eller terpet eplestykke og 1/4 ts kanel i oppskriften og pynt med hakkede valnøtter når det er ferdig. Hvis kaken enkelt kan skilles fra koppen, kan du også servere delikatessen som en muffins.

Mikrobølgeovnkake med gulrøtter

Cupcake-mikrobølgeovn-mikrobølge-cake-gulrot-glasur

Den populære gulrotkaken kan også tilberedes som en kruskake fra mikrobølgeovnen. Gulrotkakekoppen er perfekt hvis du har lyst på et stykke, men ikke kan spise en hel kake alene.

Kopp kake fra mikrobølgeovnen for hver sesong

Cupcake-mikrobølgeovn-vegan-gresskar-kopper-muffins-valnøtter-kanel

Du kan tilberede en deilig mikrobølgeovnskoppskake som passer til sesongen. Kruskaken med gresskarpuré er for eksempel perfekt til høsten. Du kan lage en pepperkakekake til jul og mikrobølgeovnskruskaker med frisk frukt er perfekte for de varmere årstidene.

Previous Post
10 bunndekkende planter som et alternativ til plener
Next Post
Flotte yogaøvelser for deg og babyen din tone hele kroppen