15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

“Jeju Cocoon House” – Innovativ husdesign

“Jeju Cocoon House” er inspirert av naturen, og er et oppsiktsvekkende design av arkitektene “Planning Korea”. Denne innovative øko-designen er en fascinerende sammensetning av former. I midten er en sfærisk installasjon som forbinder to vinkelkonstruksjoner. Inspirasjonen bak designet er det vulkanske landskapet på øya Jeju, i tillegg til den naturlige kokongen til et levende vesen. Det viktigste boarealet er i midten. Tanken er at dette representerer en beskyttende og næringsrik sone. Det legger også til et særegent skulpturelt element av moderne husarkitektur en.

Innovativt husdesign av Jeju Cocoon House – om natten

I tråd med kokongens hovedform er det bygde runde vinduer som styrer lys og temperatur, avhengig av klima og årlige forhold. Konkretiseringen mellom gulv, vegger og tak er uklar, noe som gir en gåtefull, fascinerende kvalitet til denne bygningen. Variasjonen av de planlagte formene i dette nyskapende husdesign gjenspeiler det unike skogsområdet “Gotjawal”. På grunn av høy luftfuktighet og milde temperaturer, er det hjemsted for mange forskjellige arter av fascinerende flora og fauna. Den visuelle formen av moderne husarkitektur er påvirket av det naturlige miljøet. I tillegg planlegger arkitektene å bygge denne innovative husdesignen med materialer som bare kommer fra øya. Prosjektet tar sikte på å gi et sunt og miljøvennlig bomiljø.

Innovativ husdesign – Takhage av Jeju Cocoon House

Oppsettet for den moderne husarkitekturen er nøye organisert for å maksimere komfort og glede for beboerne. Asymmetrien til rommene i venstre og høyre område av kokongen er plassert i forskjellige høyder og retninger for å lette ny utsikt over de vakre omgivelsene. Første etasje i denne nyskapende husdesign Interessant nok er det planlagt på tre forskjellige nivåer. Den sentrale kokongen er på den høyeste av disse og åpner ut mot en gårdsplass. Andre avslapningsområder i denne vakre omgivelsen er planlagt ute som en takhage, som inkluderer et fristende bassengområde.

Dette fantastiske prosjektet er fortsatt i planleggingsfasen, men planlegges å starte i september 2012. Det blir interessant å se sluttresultatet.

av Jaz

Previous Post
Det innovative 3-formede romdelersystemet
Next Post
Design en koselig takterrasse – møbleringsløsninger fra Dedon