15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bli kvitt nakkesmerter: nytt treningsutstyr styrker raskt nakkemuskulaturen

Flere og flere mennesker bruker utallige timer på en datamaskin eller nettbrett hver dag. Flertallet inntar en holdning med hodet hengende. Hvis du holder denne posisjonen lenge, risikerer du muskelspenninger. Feil belastning kan korrigeres med en gymnastikk. Et nytt treningsapparat skal styrke ryggmuskulaturen og hjelpe til med at vi endelig blir kvitt de irriterende nakkesmertene.

Bli kvitt nakkesmerter: styrk ryggmuskulaturen gjennom øvelser med et nytt treningsapparat

Enhet for trening av nakkemuskler for å forhindre smerter i rygg og skuldre

En stiv nakke, sterkt begrenset mobilitet i nakke- og skulderområdet: muskelspenninger kan forårsake alvorlig hode- og nakkesmerter. Den gode nyheten: du kan styre mot den. Øvelser for å styrke nakkemuskulaturen har vist seg å være svært nyttig. Men ikke alle har tilgang til spesialiserte helsesentre og treningsutstyr. Nakkestramninger kan lindres med varme, for eksempel med en varm kornpute. Hvis de spente musklene presser på nervene, kan det føre til nervebetennelse. I dette tilfellet kan behandling av smerten med en varmepute gjøre smerten verre. Massasjer viser seg derfor å være den eneste måten å lindre nakkesmerter uten medisin for de fleste som er berørt.

Nakke spenning muskulatur illustrasjoner og treningsprogrammer

En ny treningsenhet bør endre det. Fordi My Perfect Neck styrker musklene og lindrer ubehaget. De som øver med det regelmessig kan leve et smertefritt liv etter bare fire uker. Det er i hvert fall det produsenten av den første prototypen lover. Selv led hun av nakkesmerter i mange år, som ble så verre med alderen at legene ønsket å operere ham. Så hun var desperat ute etter et alternativ. En dag så hun en mann på treningsstudioet med en tonet kropp og riktig holdning. Det inspirerte henne til å starte prosjektet. På bare noen få uker klarte hun å produsere den første prototypen.

sammenleggbar treningsenhet mot nakkesmerter og spenning

Treningsapparatet gir mange fordeler:

  • Det korrigerer holdningen til hodet under trening.
  • Den skårer enkelt og kan også brukes av rullestolbrukere.
  • Enheten er veldig lett og kan pakkes i esken.
  • Når den er brettet, tar den svært liten plass og kan enkelt lagres under sengen, i garderoben eller i kommoden.
  • Du kan ikke gå galt med å trene og muligens skade muskler.

Oppfinneren av treningsapparatet leter for tiden etter finansiering på Kickstarter. Interessen ser ut til å være veldig høy, slik at treningsapparatet trolig går i produksjon raskere enn forventet.

Bli kvitt nakkesmerter: Disse forebyggende tiltakene bør bidra til å forhindre spenning på lang sikt

Forhindre nakkesmerter og spenning

Hvis du trener nakkemuskulaturen hver dag, vil du sikre at nakkesmertene ikke kommer tilbake. Det trenger ikke nødvendigvis å være en møysommelig øvelse, det er ofte helt tilstrekkelig hvis du står opp imellom og sakte vipper hodet først til venstre og høyre og deretter frem og tilbake.

Massasje vil hjelpe til med å slappe av de herdede musklene. Bare masser nakken og skulderen forsiktig med sirkulære bevegelser. Trykk lett på triggerpunktene. Pass på at massasjen ikke forårsaker smerte.

De fleste er ikke klar over at stress kan forårsake nakkesmerter. Imidlertid kan spenning føre til trange muskler. Derfor bør du prøve å redusere daglig stress.

Treningsapparatet i prosjektfasen

Bli kvitt nakkesmerter med det nye treningsapparatet med en blåkopi

Bli kvitt nakkesmerter: Treningsapparatet er sammenleggbart og tar svært lite plass

Bli kvitt nakkesmerter Ny ryggmuskeltreningsenhet

Produsenten lover raske resultater

Nytt treningsapparat for nakkemuskeltips

Nakkesmerter er ofte forårsaket av muskelspenninger

Bli kvitt nakkesmerter med et nytt treningsapparat for sterke nakkemuskler

Previous Post
Det innovative 3-formede romdelersystemet
Next Post
Design en koselig takterrasse – møbleringsløsninger fra Dedon