15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Et moderne trehus midt i skogen

moderne trehus med glassfasade

Arkitekten Nils Finne bringer en tydelig skandinavisk teft til arkitekturscenen – denne Tre hus. Han ble født i Norge og tok sin mastergrad i arkitektur fra Harvard School of Design i 1980. Ti år senere grunnla han FINNE Architects og har siden utviklet renoveringsprosjekter i USA og Norge. Han jobber alltid med en rekke prosjekter som har stor oppmerksomhet på detaljer.

Et moderne trehus – nyskapende arkitektur fra Skandinavia

moderne hytte - foran

Designene hans holder fokus på klare linjer, hvis effekt han beskriver som “utformet modernitet”. Den har en klar bærekraftstrategi: å skape et bedre miljø på en slik måte at minst mulig innvirkning på våre energibehov oppfylles, mens bevaring av naturressurser formidles på en smart og ansvarlig måte.

Miljøvennlig design – et fritidshus midt i skogen

interessant utvendig design - villa i skogen

Sjekk ut hans elegante Lake Forest Park -prosjekt, et utrolig designet Tre hus med bærekraftig design – grønne materialer og strålende oppvarming under terrazzogulv, noe som har skapt en varmekilde med maksimal energieffektivitet. Designet er selvsagt laget av tre, en peis i stein og takvinduer som gir gangen til den to-etasjers stue naturlig lys og gir utsikt over de omkringliggende skogene. Badet har flotte vinduer og speil i massevis, mens badekaret er plassert i et glassvegghjørne.

Elegant interiør i en moderne villa

Feriehus - moderne stue

Glassveggene rundt interiøret i Hus arbeide for et åpent konsept, men med fordel av personvern. Nils jobber med moderne prinsipper, men opprettholder samtidig en humanistisk kvalitet på grunn av hans store vekt på de fine detaljene, håndverket og hyppig bruk av naturlige elementer som tre, murstein og stein.

moderne interiørdesign - soverom

Feriehus - elegant interiørkjøkken

Feriehus - elegant interiørvindu

Feriehus - elegant interiørdesign

Feriehus - elegant interiørdesign bad

fantastisk villa - elegant interiørdesign -tre detaljer

Previous Post
Det innovative 3-formede romdelersystemet
Next Post
Design en koselig takterrasse – møbleringsløsninger fra Dedon