15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Damemote og stylingtips – feil å unngå

mote styling tips for kvinner feil trender

Mange kvinner gjør veldig enkle feil i arbeidet med å se prangende, trendy og super elegant ut. Hvorfor skjer dette med dem? I dag vil vi snakke om feilene i antrekket vårt og hvordan vi kan rette dem (eller rettere sagt trenge å rette dem!). De siste trendene i motebransjen eller de siste eksemplene fra motemagasiner kan lett bli en “felle” for den “moderne” kvinnen, og så kan hun gjøre noen store motefeil. Men hvordan kan du unngå dem? Her er våre Stylingstips for kvinner der:

5 stylingtips for kvinner

1. Ikke følg motetrender blindt

mote styling tips for kvinner følger blindt feiltrender på catwalken

I hver samling for sesongen er det veldig farlige trender. Åpne skuldre eller uvanlige mønstre, volumer, bluser med korte lengder og en utsatt mage … Du bør være veldig forsiktig når du velger klærne dine, spesielt kvinnene som er korte av vekst og har fulle hofter. Så vær forsiktig, ikke glem, ikke hver trend viser god smak, uansett hvor mange av verdens designere som har jobbet med disse kolleksjonene. Selv et moteartikkel som er oppført som et must for garderoben din av de anerkjente motemagasinene, er fremdeles ingen grunn til å godta dette motebudet. Det du ser under Fashion Week må ses som en inspirasjonskilde og lære av det så mye som mulig.

Vårt tips: Lær å eksperimentere med motetrendene og endre dem for å finne din egen stil. Med overflod av farger, teksturer, linjer og tegn prøver du alltid å uttrykke din individualitet og særegenhet.

2. Valg av klær og tilbehør med merkelogoer

stil tips kvinner bluser store logoer kenzo

Mote merker ofte sette sin egen logo på mote element. Mange unge mennesker, spesielt jenter, prøver å demonstrere sin kjærlighet til mote ved å kjøpe disse merkede elementene. For dem er merkede Kenzo -kjoler eller gensere med Maison Martin Margiela -logoen et ubestridt symbol på deres borgerlige luksus – og det fungerer som et sosialt signal rundt dem. Vi må si at dette ikke er den beste eller mest sofistikerte måten å bli kjent på. Ekte kjennere av mote insisterer på kvalitet, ikke merkevarelogoer.

Vårt tips: Men hvis du liker det og du har bestemt deg for et bestemt motemerke, så vis bare logoen til motemerket for ett tilbehør, det er helt nok! Begrens deg til posen, solbrillene, håndvesken, armbåndet eller ringen – det er nok plass til logoen.

 Stylingstips for kvinner

3. Vis aldri undertøyet! Reglene for god oppførsel og eleganse gjelder upåklagelig og uten unntak: du gjemmer bh -koppene dine grundig og alltid, vi er ikke i baren, men i hverdagen, og det er ikke trendy her!

4. Matchende hårtilbehør

mote styling tips for kvinner frisyre bun elegant

Det er tilbehør som aldri blir sett – ja, dette er noen av hårtilbehøret. Uten dem kan ikke din bolle lykkes, og bunefrisyrer er så trendy denne vintersesongen! Vær forsiktig og velg det beste og mest passende for deg selv!

5. Attraktiv og sofistikert – det er ikke hensiktsmessig!

Attraktiv og sofistikert på samme tid – dette er to motstridende konsepter innen mote, men mange jenter har aldri lært hva som gjør forskjellen mellom dem. Den gamle regelen gjelder fortsatt – du kan bare avsløre den øvre eller bare den nedre delen av kroppen, og diskret. Men ønsket til noen kvinner om å vise alle fordelene med kroppen nå og umiddelbart går utover rimelige grenser og ødelegger balanse og god smak.

Vårt tips: Ikke kombiner klær med minilengde med ting som vil gjøre bildet ditt “billig” og til og med vulgært, for eksempel høyhælte sko. Ikke velg over-kneet strømper eller fiskestrømper, dette er rett og slett ikke ting vi anbefaler. Den korte lengden på klærne er bra hvis du kombinerer dem med en lukket hals og dekkede skuldre, og bruker flate sko med dem. Først da ser du virkelig fasjonabel ut! Det kan man ikke tvile på nå!

Vi håper det også at du vil følge mange av tipsene våre og prøve å rette opp eventuelle motefeil du måtte ha gjort.

Previous Post
Det innovative 3-formede romdelersystemet
Next Post
Design en koselig takterrasse – møbleringsløsninger fra Dedon