15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Den nye Prada -kolleksjonen understreker femininitet

Kolleksjon skjørt kvinner ansikter kjoler sokker

Miuccia Prada er et symbol på mote. Derfor glemmes det ofte hvor politisk aktivt det alltid har vært. Denne interessen, Pradas feminisme, er spesielt tydelig i kunsten hennes. Med denne tradisjonen gjør hun gjennom forskjellige veggmalerier og Samling av Prada Lengre. “Jeg vil stimulere kvinner til å kjempe,” sier hun etter et fantastisk show.

Den nye Prada -kolleksjonen – feminisme kommer til uttrykk

trendy farger smaragdgrønn svart moderne kjoler

Den siste gangen Pradas feminisme ble uttrykt på denne måten kan ha vært på slutten av 1990 -tallet. Muiccia tok opp opptøyet grrrl -konseptet. Modellene hennes ble kledd og kledd som gjengjenter. Gateelementet inkluderte også et landgangselement. Og maleriene – kvinners multivisjoner – som showet motsatte seg reflekterte den politiske gatekunsten i Los Angeles, Mexico og Sør -Amerika. Noen av motivene på bildene ble overført til klær og tilbehør. Apropos tilbehør: håndveskene er fremdeles de mest feminine i Pradas historie til i dag. Separasjonen sier alt om hvorfor designeren ikke vil jobbe med ledetråder. Selv i den nye Samling av Prada pusten fra fortiden kan merkes.

Prada -samlingen – et show med sartistisk innflytelse

Prada ny kolleksjon gul kjole fargerik kåpe

Uansett, showet fikk en sterk, kunstnerisk innflytelse. Klærne inspirert av maleriene utstrålte energi. Kontrasten til Pradas herreshow i juni kunne ikke vært mer slående. Miuccias menn var mer en passiv deltaker i en erotisk dagdrøm. Det var et annet uttrykk for Pradas feminisme. Denne gangen hadde konene hennes ansvaret.

Prada kvinners mote for sterke kvinner

Prada ny samling av moderne stilige klær

Mote inspirert av malerier – Prada -samlingen

Prada sorte sokker kvinner står overfor vakker ny mote

Previous Post
Avantgardehus med havutsikt gir perfekt bokomfort
Next Post
Den nye luksus Ferrari -klokken fra Hublot i begrenset opplag