15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Prisbelønt gårdsdesign og åpen planlegging av Cos Design

liten indre gårdsplass funksjonell design - utendørs stue

Danks Street House var et av prosjektene som besto av ombygging og modernisering av utsiden av et australsk rekkehus. Et konsept ble implementert på den indre gårdsplassen som tilsvarer fasaden og interiøret. Cos Designs prosjekt har mottatt flere priser – i 2009 vant det den australske prisen “National landscape of the year” og andre priser for landskapsarkitektur. de Design på gårdsplassen er ikke bare preget av rent estetiske trekk, men også av funksjonaliteten. Se for deg selv!

Danks Street – nyskapende landskapsarkitektur fra Australia

ideer til personvern skjermvegg bambus blomsterpotter sittegruppe krakk

Danks Street Design på gårdsplassen er overraskende enkel og kompakt, men ikke enkel, særegen, miljøvennlig og brukbar. Ingen spor av den tidligere ubrukte og ubehagelige gårdsplassen. I stedet er et stilig og multifunksjonelt utendørsrom tilgjengelig.

Landskapsarkitektur og gårdsbevegelser – ideer fra Australia

Courtyard design Australia-cos design prisvinnende

Designmålet var å visuelt utvide den smale indre gårdsplassen og å integrere de matchende møblene i dette bildet. De indre gårdsplassområdene er intenst grønne. Grupper med høy bambus skaper romslighet og fungerer som personvernskjermer. Områder dekket med grus gir gulvet en naturlig tekstur. Husets arkitektur tilsvarer byggematerialene utendørs, som er økologisk kompatible og skaper et sunt klima.

Thanks Street – moderne hagelandskapsideer

Sittegruppe plantet urbane hageideer belysning-gulv naturstein

På den indre gårdsplassen er det et vannkum på 3 nivåer, som skjuler de innebygde lagringsområdene dyktig. En benk spesielt designet i henhold til kundens krav med integrert lagringsplass inviterer deg til å sitte komfortabelt. Uteserveringen har grill. Den unike estetikken understrekes av passende belysning.

Attraktiv gårdsplassdesign av Cos design

hage gårdsplass landskap arkitektur dam vannbasseng

Habitat og åpen plassplanlegging

Benk i hagemøblene innebygd lagringsplass kolonnebord

Bygningsrelaterte bruksområder på den indre gårdsplassen

belysning hage gårdsplass design-personvern skjerm bambus-tre bro

Hagen grønnere

Gårdsdesign ideer uteplass småstein dekket gulv skyvedør

Bilder av Tim Turner

Previous Post
Det innovative 3-formede romdelersystemet
Next Post
Design en koselig takterrasse – møbleringsløsninger fra Dedon