15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Egnet hage med bassengdesign – nyttige tips på et øyeblikk

basseng-design-hekk-personvern-beskyttelse-luksus-fluktstoler-moderne

Bassenget ditt er garantert et flott sted å kjøle seg ned på varme dager. Men det kan også være et blikkfang i hagen din eller fokuset på hagefesten din. Gjør denne sommeren til den rette med tipsene nedenfor Hage med bassengdesign det beste av bassengområdet ditt.

Den rette hagen med bassengdesign bør passe huset

basseng-design-moderne-arkitektur-hus-hvit-plen

Interiørdesigneren til stjernene Jennifer Adams anbefaler på Hage med bassengdesign, at den matcher husets stil. Det er bedre hvis bassenget er designet som om det ble bygget sammen med huset. Hvis det er mulig, burde det ikke være gjenkjennelig at han kom senere. “Fargene og materialene skal matche husets eller i det minste matche dem som en kombinasjon slik at bassengområdet og gulvet blir en del av resten av miljøet,” forklarer hun. “For eksempel kan kantene eller kantene på bassenget være laget av de samme steinene som en av husets støttemurer, peisen eller pipen; fargen på belegningssteinene kan være lik fargen på huset hvis det er naturlig, sier hun. “Hvis huset ditt er fargerikt, design bassenget naturlig og sett aksenter med fargerike fliser for å ligne huset uten å virke for overveldende.”

Skjul stygge ting med hekk eller grønt

basseng-design-moderne-hus-hvit-arkitektur-hekk

Selv om du bruker hele sommeren på å lage bassengområdet, vil ingenting av dette hjelpe hvis fokuset til slutt er på bassengets pumpe. Det er derfor det er en god idé å skjule stygge utstyr. En fin og billig variant er for eksempel å bygge en eske av treplater der du kan stuve pumpen. Denne skal være åpen på minst den ene siden, slik at du kan få tilgang til pumpen om nødvendig. Det er enda bedre hvis fargen matcher omgivelsene.

Sett vannfunksjoner som aksenter for et koselig hagedesign med basseng 

basseng-design-middelhavsvann funksjoner-solrik terrasse fliser

Peiser er ikke bare egnet for vinteren og stuen din. Tvert imot! Og du kan også legge til en i bassengområdet ditt. “Brannkasser er en stor kontrast til vannet,” sier Adams. “Den flimrende gløden skaper også drama og varme på koselige kvelder,” fortsetter hun.

Hvis du vil unngå røyk og aske i bassenget, anbefaler Adams en brannkasse med naturgass eller propangass.

Velg nye sitteputer og puter til hagemøblene

basseng-design-palmer-personvern-beskyttelse-grønn-terrasse-taktekking

Seteputer eller puter kan være en del av hagemøblene, samt en aksent og friske opp bassengområdet for å matche sommeren. “Forny dine gamle puter eller bytt dem ut med nye for å holde deg oppdatert og gi et nytt preg,” forsikrer Adams. “Hvis du nylig har kjøpt nye hagemøbler, er det en god sjanse for at produsenten vil tilby møbeltrekk i nye farger,” sier hun.

Du kan også få billige, men fargerike stoffer for det Hage med bassengdesign bruk for å friske opp det gamle trekket og putene. Men hvis du ikke har lyst til å fornye putene selv og heller vil kjøpe nye, er det best å velge dem hvis tekstiler er egnet for utendørs bruk.

Når du designer en hage med basseng, vær oppmerksom på den sosiale siden

Hage med basseng design eksotisk vises personvern

Bassenget er selvfølgelig et flott sted å kjøle seg ned på varme sommerdager. Men det er en annen god side med det. Det er flott for fester. Dra nytte av dette med riktig utstyr for Hage med bassengdesign. “For et sosialt rom, velg en sofa, to eller tre stoler, et salongbord og sidebord slik at alle har nok plass til å sette drikken sin,” anbefaler Adams. “Hvis du har mye ledig plass, kan du legge til sittegrupper, for eksempel fire lenestoler rundt et salongbord og små sidebord, for mer variasjon.”

Gi skygge

Hage med bassengdesign lag tips til bakgårdsideer

Adams anbefaler at hvis du ikke har naturlig skygge i hagen din, bør du i det minste finne et kult sted selv. Du kan bruke en espalier, en parasoll eller et tre til dette. En del av bassengområdet bør også gå glipp av skygge hvis du bor på et sted med et varmt klima og liker å svømme i løpet av dagen.

Hage med basseng design hus stort gårdsplass svømmebasseng

Nøkkelen er å bruke bassengområdet på en måte som er praktisk for deg. Hvorfor ikke bygge et spisebord selv? Du kan også male om og polstre gamle stoler eller lenestoler etter dine ideer.

Hage med bassengdesign natur hyggelig beroligende

fokus stol bord bakgård form dekorative figurer

høye områder solsenger full avslapning treskygge

salongmøbler ideer design utvendig stepping stones anlegg

landskap originalt vakkert bilanlegg grytevann steinmateriale

Hage med bassengdesign utvendig for å matche interiør

Hage med basseng design fontenen sofa lenestol ny

Hage med bassengdesign perfekt tillegg til å lage en gårdsplass

Previous Post
Det innovative 3-formede romdelersystemet
Next Post
Design en koselig takterrasse – møbleringsløsninger fra Dedon