15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

5 interessante ideer for design av tremøbler i hagen din

terrassedesign ideer i hagepaviljongen din

Sceneterrassen er en av de enkleste Ideer for design av tremøbler i hagen. Denne designen er veldig ofte bygget på tomtenivå og deretter festet til eneboligbygningen. I dette tilfellet er det ikke nødvendig med gjerder da terrassen er nesten på bakkenivå. Det er noen enkle triks du kan bruke til å friske opp og forbedre terrassedesignet. For eksempel kan du bygge i blomsterpotter eller benker. Et lysthus legger også til stil og er funksjonelt samtidig.

Ideer for design av tremøbler – vanntett struktur for sceneterrassen

Ideer for en terrasse i tre kan designe hagen din frittstående

Sceneterrassene er nesten på bakkenivå. Det er derfor viktig at byggematerialene til denne terrassedesignideen er motstandsdyktige mot naturelementene. Det vil være tilrådelig å velge impregnerte materialer som kommer i direkte kontakt med bakken. Det ville være bra hvis materialene ble beskyttet med noen få lag stabilisator.

Ideer for design av tremøbler – Ta hensyn til sikkerhetstiltak for den forhøyede terrassen

terrasse design ideer hagen din på flere nivåer

Boliger der første etasje er over bakkenivå vil i de fleste tilfeller trenge eksklusive hageterrasser. En av de veldig originale Ideer for design av tremøbler inneholder vanligvis gjerder og trapper, som er spesielt nødvendige av sikkerhetshensyn. Mesteparten av tiden kan understrukturen sees på hyllen. Men dette kan raskt skjules ved hjelp av markplanter eller avsatser. I de fleste tilfeller består stripene av tre- eller trelameller som settes inn mellom gulvet og terrassen.

To -etasjers terrasser – estetiske barrierer

ideer for terrassedesign i hagen din i to etasjer

En av de mest interessante Ideer for design av tremøbler sikrer utgang også i de øvre etasjene i huset. Imidlertid kan strukturen til denne designen være en reell estetisk utfordring når det gjelder konstruksjonen og kompleksiteten til byggeanleggene. Du kan bruke tømmerelementer for ekstra støtte og visuelle effekter.

To -etasjers terrasser – kamuflere de utsatte områdene

ideer for terrassedesign i hagen din steindekorasjon

Ledighetene og strukturelle ulemper kan enkelt skjules ved å bruke dekorative elementer. Du kan bruke søyler som er tettere og sterkere enn vanlig, samt lister som matcher utsiden. Illustrasjonen viser steinsøyler som et eksempel for å støtte terrassestrukturen.

Dra fordel av terrasser på flere nivåer

ideer patio design hagen din wood patio

Terrassene på flere nivåer har flere nivåer, som vanligvis er forbundet med trapper eller stier. En av de mest kreative  Ideer for design av tremøbler er perfekt for skrånende tomter. Dette gjør at terrassen kan følge formene på bakkenivå. Tilkoblingen via trapper er spesielt egnet slik at utsikten fra alle nivåer forblir uforstyrret.

Nyt været på terrassen på flere nivåer

ideer for terrassedesign i hagetrinnene dine

Hageterrassen på flere nivåer kan være svært gunstig for de forskjellige klimaområdene på gårdsplassen din. Du kan nyte de varme sommerstrålene på den øvre terrassen eller se etter litt kjøling i skyggen på en varm sommerdag.

Spør om mulighetene til den frittstående terrassen

ideer terrasse design hagen din lysthus

De frittstående terrassene er bygget atskilt fra huset. Denne utformingen er spesielt fordelaktig når huset ikke er egnet for en tilstøtende hageterrasse eller krever en terrassestruktur med tre nivåer. I utgangspunktet er de frittstående terrassene bygget på samme måte som de tilkoblede terrassene. Forskjellen er at det er stenger i stedet for bjelker og søyler.

Dra nytte av panoramautsikten på den frittstående terrassen

terrassedesign ideer knyttet til hagen din

En av de mest brukte Ideer for design av tremøbler er ikke koblet til huset. Derfor er det veldig godt egnet til å understreke fordelområdene i hagen. De frittstående hageterrassene er i de fleste tilfeller koordinert med naturlandskapet og ser ut som en naturlig forlengelse av hagen.

Previous Post
16 klassiske kjøkkendesigner fra Martini Mobili
Next Post
Banyan Tree Lijiang Resort – et luksushotell med en eksotisk atmosfære