15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stue design ideer – trinn for trinn og stil for stil

salong-sofa-stue-barokk-lysekrone

Stuemøbler er noe vi virkelig bør vurdere nøye når vi går inn i vårt nye, men fortsatt tomme hjem. Problemet er at det er vanskelig å velge den rette blant alle disse tusenvis av stuedesignideer. Den rette vil være riktig for noen av oss, men feil for andre. Derfor er vi i ferd med å gi deg noen av de mest populære ideene for stuedesign. Vi vil forklare deg disse ideene for stuedesign trinn for trinn, stil for stil.

Stue design i stil med minimalisme

hvit-minimalistisk-stue

De minimalistiske stuedesignene kommer i nøytrale farger og med noen eksentriske dekorelementer for kontrast. Alle flatene her er slanke og ser utrolig perfekte ut ved siden av noen ekstraordinære og dyre malerier på den hvite veggen. Damasken på møblene er laget av ekte skinn og lysekronen snakker om luksus, prakt og fantastisk glans.

Barokkdesign – kongelige møbler

barokk-stue-design-kongelige-møbler

Neo barokk stue design

Den barokke og neo-barokke stuedesignen er nært knyttet til designernes kamp for retro-skjønnhet i dagens verden av moderne arkitektur, interiør og utvendig design. Møblene her er enorme og imponerende, de gylne motivene i hele rommet påvirker verdighet og respekt. Et persisk teppe er bare en liten del av den overdådige dekorasjonen. Den kombineres med lysestaker på det avlange ibenholtbordet og de dekorative søylene i rommene brukes som kunstige barrierer.

Stue design fra antikken – vaser og statuer

moderne-stue-antikke-vase-statuer

stue møbler antikke elementer

De antikke ideene for stuedesign understreker prestasjonene innen arkitektur fra denne tiden. Søyler og keramiske figurer brukes til de viktigste dekorene i rommet. Du kan ordne noen vakre og attraktive potter på gulvet fylt med tørkede blomster. Bruk de brune, røde og oransje nyanser for hovedfargeskjemaet og gylden, grå, svart og hvit for spesifikke aksenter.

Abigail

Minimalisme i stuen

minimalisme i stuen

stue design ånd minimalisme

stue antikk

stue-dekorasjon-antikk-stil

stue antikke dekorelementer

115 interiørideer for luksuriøse stuemøbler

Previous Post
16 klassiske kjøkkendesigner fra Martini Mobili
Next Post
Banyan Tree Lijiang Resort – et luksushotell med en eksotisk atmosfære