15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Parisisk elegant i en moderne leilighet

arkitektur-understreker-åpenhet

Gjemt bort i en liten bakgate i Paris, dette flotte eksemplet av ei en moderne leilighet skiller seg ut blant sine tradisjonelle naboer. Arkitekter Aude Borromee Architecte jevnet ut det eksisterende gamle huset og begynte å bygge opp og deretter sikkerhetskopiere. Visjonen deres var å bygge et hus som fokuserer på høyde og gjennomsiktighet. Denne elegante leiligheten viser seg å være en glitrende perle i denne rolige byen. Designet på leiligheten kombinerer estetikk med funksjonalitet og integrerer innendørs og utendørs områder gjennom utsikten.

Fasade på ei en vertikal, moderne leilighet i Paris

Aude-Borromee-Architecte-moderne-leilighet

Frontfasaden er helt gjennomsiktig, laget av glass og stein i en fin metallramme. Delikatessen ved dette arrangementet står i kontrast til murstein og gips av paris på den andre. Huset stiger til 10 imponerende nivåer for å maksimere den begrensede tilgjengelige plassen. Mye av dette spennende moderne leilighet var ferdig produsert, noe som gir deg minimalt arbeid på stedet og mye raskere byggetid.

Parisisk chic – utvendig design av en moderne leilighet

Utvendig-design-parisisk-elegant-leilighet

Den samme sammensetningen er tydelig i det indre av moderne leilighet, alle arkitektoniske former, beslag og beslag er organisert på samme måte. Fokuset er på et enkelt, men elegant lineært nettverk av abstrakte geometriske former og former. Det er variasjonene på dette temaet som gir vitalitet til interiøret. Det samme enkle systemet legger til enhet mellom alle områder, f.eks. Trappemønsteret tilsvarer sikkerhetsstengene på vinduene.

bemerkelsesverdige nivåer av moderne arkitektur

bemerkelsesverdig nivå-moderne-arkitektur

Som du forventer, er leiligheten oversvømmet med naturlig lys og luftig kvalitet forsterkes av vekt på hvitt i interiørdesignen. På de lavere nivåene har former og former blitt fremhevet av en rik burgunderlakk for definisjon den moderne leiligheten. De øvre nivåene er like, men denne gangen forsterket med en blågrønn nyanse. Den urbane elegante følelsen av dette moderne leilighet ser også industrielt ut, med synlige metallbånd og nagler. Bruken av polert betong og børstet stål forlenger denne forbindelsen.

glassert fasade og klatreanlegg i Paris

glassert-fasade-vertikal-leilighet-paris

Utenfor ble en enkel klatrer oppfordret til å vokse langs metallverket på fasaden for å inkorporere leilighetens vakre, moderne arkitektur med et mer historisk preg. Denne leiligheten trenger nå bebodd, elsket og levendegjort.

av Jaz

Designet av Aude Borromee Architecte

     abstrakte geometriske former i interiørdekorasjon

abstrakt-geometriske-former-interiør-dekorasjon

lineær-kjøkken-pastell-grønn

pastell grønn hylle

geometriske former-beslag

enkel-pastell-grønn-bad-design

Aude-Borromee-Architecte-architekturplan

Aude-Borromee-Architecte-vertikal-arkitektur

Previous Post
16 klassiske kjøkkendesigner fra Martini Mobili
Next Post
Radiator for veggen med et innovativt design fra Runtal