15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Surround lyd MP3 sofa fra Natuzzi

Surround lyd - MP3 sofa fra Natuzzi

Du tror du har sett moderne og futuristiske møbler. Tenk på det. Hvor mange ganger har du hørt om møbler som spiller musikk? Det høres imidlertid ut som en klisje det moderne designet gikk utover fantasi og teknologi. Så ikke lurer på. Det er det som skjer når du kombinerer de to – et ekte kunstverk. Moderne interiør er viktig for å skape et personlig og funksjonelt rom. Hver detalj er viktig for boligmiljøet i huset, kontoret eller boarealet ditt.

moderne sofa design – fantasi og teknologi

Surround Sound - MP3 sofa av Natuzzi - iphone

Innovative ideer skaper et nytt utseende. Benytt anledningen til å bo i et sosialt rom. Endring er alltid et tegn på fremgang og skritt fremover i fremtiden. Den nye Surround lyd MP3 sofa er et eksempel på den modernistiske sansen for design. Den vakre stilen gir ditt hjem et innovativt syn. Du kan lytte til favorittmusikken din og slappe av på denne elegante sofaen, som er elegant designet med høyttalere og en dokkingstasjon.

Den nye surround -lyd MP3 -sofaen

Surround lyd - MP3 sofa fra Natuzzi

Komfort og stil er riktig kombinert i det modulære baksetet, noe som gjør avslapningen enda morsommere. Alt du trenger å gjøre er å laste inn favorittlåtene dine og ta deg god tid til å nyte dem, og nyt favorittlåtene dine på denne morsomme skapelsen fra Natuzzi. At Surround sofa er tilgjengelig i et stort utvalg farger, så det er veldig enkelt å matche interiøret ditt. Husk – slapp av og lytt til musikk samtidig. Du kan gjøre det på Natuzzi.

Surround lyd MP3 sofa fra Natuzzi

Surround lyd - MP3 sofa fra Natuzzi - hvit

Previous Post
16 klassiske kjøkkendesigner fra Martini Mobili
Next Post
Banyan Tree Lijiang Resort – et luksushotell med en eksotisk atmosfære