15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Fransk moderne hjemmemøbler for kreative mennesker

liten-moderne-leilighet-møbler-THE Architectes

Velkommen til Maison V. Dette er en imponerende moderne hjemmeinnredningside for kunstneriske og uavhengige mennesker som virkelig bryr seg om sin frihet innenfor sine egne fire vegger. Som alle andre moderne hjemmeinnredningside, dette kommer også med nødvendig komfort og hygge. Frisk og lett, leiligheten har alt du trenger. Tid for avslapning, hjemmekoselig ånd og skjønnhet.

moderne hjemmeinnredningside med treelementer

leilighet-interiør-idé-treelementer

“Arkitekter” er det franske studioet som gjør dette fantastiske, luksuriøse og moderne hjemmemøbler opprettet. Det ble bygget i 2010 og har fungert som et perfekt tilfluktssted for et ungt par siden. Alle prøver å føle seg komfortable og fine i sine egne kamre. Det totale arealet til Maison V er 70 m2, med en kvadratisk form, og det ligger i Frankrike.

moderne hjemmemøbler for kreative mennesker

moderne-leilighet-interiør-tre-gulv-tak

Tre, plast og glass er de miljøvennlige materialene for å bygge dette moderne hjemmemøbler for folk som leter etter kos og et sted hvor du kan gjemme deg for hele verden der ute. Som du kan se, er vinduer ikke så store og brede, men de er nok til at sollys kan strømme inn i studioet. Legg til dette det myke brune, hvite og beige fargevalget og det perfekte moderne hjemmeinnredningside er her.

lite hvitt kjøkken med dekorasjon av treplank

liten-hvit-kjøkken-tre-dekorasjon

Du lurer kanskje på hvorfor vi gjorde dette moderne hjemmemøbler kall et hjem for uavhengige og kreative mennesker. Ta en titt på rommene, møblene og dekorene i Maison V. sine lokaler Foruten den vakre sofaen med morsom farget damask og det lave bordet i kinesisk stil i stua, finner vi separate soner for biblioteket og DJ -en. dekk i leiligheten. De kan fylles med andre kunstneriske gadgets for din personlige hobby.

Abigail

  hvitt kjøkken med tregulv av Arkitekter

hvitt-kjøkken-tregulv-THE-Architectes

liten moderne leilighetside av THE Architectes

liten-moderne-leilighet-idé-THE-Arkitekter

Leilighetsinteriørplan av THE Architectes

  leilighet-interiør-plan-av-THE-Architectes

Previous Post
16 klassiske kjøkkendesigner fra Martini Mobili
Next Post
Radiator for veggen med et innovativt design fra Runtal