15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Husdesign av La Shed Architects – Moderne stil i Canada

hus stue kjøkken hvit moderne sofa grå

At Husdesign, som vi ønsker å introdusere for deg, heter De Gaspé og ble designet av la Shed architecture. Huset ligger i Canada og, nærmere bestemt, i Montreal. Den er preget av en moderne stil, både innendørs og utendørs.

Husdesign i Canada – kjøkken, stue og spisestue

kjøkken leilighet sofa grå matlaging moderne design hus

Huset kommer inn gjennom en moderne glassdør med en svart ramme. Det merkes at frontfasaden er laget av murstein. Inngangspartiet foran huset har senger med vakre planter som støtter Husdesign få det til å se mer livlig ut. De resterende sidene av huset er igjen preget av gråmalt tre.

Den moderne stilen fra Husdesign er allerede tydelig fra husets blokkform. Og i interiøret må akkurat denne stilen forventes. Kjøkkenet har en enkel design og ser lyst og vennlig ut på grunn av den hvite fargen. De store vindusfronter, som slipper inn mye lys inn i rommene, bidrar ytterligere til dette. Ellers er kjøkkenet veldig romslig og tilbyr mye plass, så matlaging for to med denne Husdesign er en skikkelig godbit og moro.

Husdesign – Romslig spisestue med et stort bord

hus spisestue bord spise vegg svart design

At Husdesign i Stuen, som ligger ved siden av spisestuen, er litt mindre, men fortsatt koselig. Også her er det ikke snevt med moderne design. Sofaen i en enkel grå, tilbyr full sitte- og liggekomfort og danner en fantastisk aksent til den varme veggfargen i oransje, som strekker seg over hele trappområdet. Men det er ikke nok, for selv trappene har blitt malt i denne livlige fargen. På denne måten får både stuen og kontorområdet i andre etasje en varm og samtidig positiv stemning, som bare støttes av trelamrene bak Rega. For Husdesign Slike bånd fungerer forresten også som rekkverk i andre etasje.

Veggedesign i oransje som en fargeaksent

stue de gaspe vegg oransje sofa teppe trapper hylle

Trappdesign i oransje med et flott rekkverk laget av trelister

stue hus trapper rød grå sofa vindu foran

Husdesign med kontorområde i andre etasje

korridor kontor tre rekkverk moderne rød vegg

Lys baddesign i hvitt

husdesign bad vask badekar dusj

Badet forlater det også Husdesign ingenting å være ønsket. Det imponerer med hvite vegger laget av fliser og en effektiv mosaikk i svart for gulvet. Dusjen er derimot helt svart og ser ekstremt elegant og moderne ut. Konsollen med servant er laget av hvit høyglans og en topp av massivt tre. En hylle innebygd i veggen gir lagringsplass. Det moderne badekaret, som står fritt i rommet, sørger for mye avslapning etter en hard arbeidsdag. Du tror ikke dette husdesignet er perfekt?

Moderne, frittstående badekar

badekar mosaikkgulv svart hylle innebygd badekar

Unikt design laget av svarte mosaikkfliser

bad mosaikk svart runde steiner elegant design

Enkel hagedesign for det moderne hjemmet

design hus bolig struktur gårdsplass hage terrasse tre planter tre hagemøbler

Og når været er fint, kan du nyte kaffen utendørs. Hagen, som også er en del av Husdesign og designet mer som en indre gårdsplass er flott. Terrassen har et pent tregulv og gjør selv å gå barbeint til en hyggelig opplevelse. For at hagen ikke skal se for bar ut, ble det plantet et lite tre og blomsterpotter med grønne og blomstrende planter ble delt ut. Og selv om det ikke er for mye plass her, denne Husdesign tenkte også på et praktisk skur for oppbevaring av ulike hageredskaper.

Det er også en stor terrasse i andre etasje for avslapning. Det mangler heller ikke lagringsplass i form av et skur. Aksenten der er utvilsomt den store, oransje døren. Denne balkongen har to designerstoler i en moderne stil, men kan lett romme større møbler, for eksempel sofa og lenestol.terrasse balkongdør røde paneler abstrakte stoler

barnerom husdesign lek hjørne tavle farge svart

de gaspe house inngang murstein svart

husdesign moderne arkitektur canada la shed

husdesign de gaspé grå fasade moderne

Et design av la Shed -arkitektur.

Previous Post
16 klassiske kjøkkendesigner fra Martini Mobili
Next Post
Banyan Tree Lijiang Resort – et luksushotell med en eksotisk atmosfære