15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Innovative ideer for veggbekledning – dekorative akustiske paneler

Innovative ideer for veggbekledning

Alle innovative ideer for veggbekledning av Anne Kyyrö Quinns kombinerer skjønnhet med funksjonalitet og miljøbevissthet. De dekorative akustiske panelene som selskapet lager gjør alltid et godt inntrykk uansett hvor de brukes. Produsenten jobber med kunder, arkitekter og interiørdesignere for å lage innovative akustiske veggløsninger for interiørdesign.

Veggpaneler som innovative ideer for veggbekledning

Innovative ideer for veggbekledning av oransje akustiske paneler

Innovative ideer for veggbekledning er den moderne løsningen for innredning av leiligheter og offentlige rom. De dekorative veggpanelene er håndlaget av luksuriøse tekstiler og er ypperlige som en moderne veggdekorasjon. Anne Kyyrö Quinn beskriver sine egne produkter som en bro mellom moderne byliv og naturlandskapet. Effekten av de dekorative akustiske panelene kan fremdeles merkes i hverdagen – de gir en elegant, upåfallende skjønnhet og komfort med seg.

Innovative ideer for veggbekledning i interiørdesign

grå interiørdekorasjon dekorativ akustisk veggedesign

Med panelene kan du raskt og enkelt lage en ekstraordinær aksentvegg som blir et absolutt høydepunkt i rommet. Takket være de tredimensjonale motivene og mønstrene skapes en interessant illusjon som tiltrekker alles oppmerksomhet. Hvis du fremdeles leter etter den perfekte løsningen for endelig å forbedre den kjedelige, bare veggen som har plaget deg så lenge, så kan disse modellene bare være billetten.

Moderne veggedesign med blomster i oransje

innovative ideer veggbekledning-akustisk vegg

Her er et fint eksempel fra den akustiske panelsamlingen. Den viser motiver som ligner på blomster, som gir inntrykk av at du blir sett på gjennom et mikroskop. Bildene stimulerer fantasien og er unike i utførelsen. I tillegg er det en sterk oransje farge som kan skape en varm og samtidig slående aksent i alle typer rom. Denne varianten er også tilgjengelig i andre farger, inkludert lys rosa.

Akustisk veggbekledning med fargerike aksenter

Veggbekledning akustiske paneler Anne-Kyyro-Quinns

Akustiske veggpaneler i grønt og grått fra London

Dekorative akustiske veggpaneler Anne-Kyyro-Quinn grønn grå

Moderne design i dristige fargevarianter – blomstrer i rosa

Dekorative akustiske veggpaneler

Previous Post
16 klassiske kjøkkendesigner fra Martini Mobili
Next Post
Banyan Tree Lijiang Resort – et luksushotell med en eksotisk atmosfære