15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne loftsleilighet imponerer med elegante møbler

brun-beige stue interiør Bilder av Steve Back

En moderne Loft leilighet inspirerer med et gjennomtenkt interiørdesign og elegante møbler. Leiligheten ligger i en bygning ved sjøen i Newcastle, og gir utsikt over havet. Ingenting mangler i interiøret – tre luksuriøse soverom vil romme både beboerne og deres gjester.

Stilig loftsleilighet med vakker utsikt

moderne ideer om drømmeleilighet-stue

Bilder av Steve Back

de Loft leilighet ble fullstendig redesignet innen 5 måneder og fikk et nytt, trendy utseende. Myke pastelltoner og naturlige materialer definerer stuen, stein, lin og jute kombineres dyktig for å skape en myk palett som etterligner omgivelsene. Kombinasjonen av blått, beige og brunt ser harmonisk ut. Møblene utstråler tidløs eleganse og ser moderne ut, men også veldig koselige. Den innbydende stuen var bare dekorert med retter. Polstrede tremøbler tilbyr ønsket komfort, og en peis skaper atmosfære. Familiebilder finner også et sted på den store veggenheten med flere vegghyller.

Loftsleilighet – tidløs eleganse

moderne spisestueinnredning Bilder av Steve Back

I det indre av Loft leilighet Dekorasjonen ble hovedsakelig utelatt – den rikt glassede fasaden tilbyr vakker utsikt over omgivelsene og et strategisk plassert speil leker med sollyset som kommer rikelig gjennom utendørsterrassen i løpet av dagen. Alle rommene var innredet med et baktanke for funksjonalitet. Mange små innfelte lys i taket lar aksentene i designet komme til sin rett. Rustikke møbler som et lite skap og lampen over spisebordet står i kontrast til skinnmøblene i stua.

Moderne leilighet med luksuriøse møbler

elegant salongbord i skinnstol i avføring Bilder av Steve Back

 de Loft leilighet er godt gjennomtenkt i forskjellige områder – soverom, stue med utstyrt kjøkken laget av tre og spisestue, og til og med en liten vinterhage er tilgjengelig for beboerne. Rommene er romslige og komfortable og har smakfull innredning med moderne kunst. Det australske designstudioet Coco Republic har kommet med et elegant designoppsett som kombinerer komfort og estetikk i ett.

Rustikt skap i stuen

sette opp rustikk dekor-fotovegg Bilder av Steve Back

Soverom med grå fargevalg

Soverom grå fargeskjema dobbeltseng Bilder av Steve Back

Planter som dekorasjon i stuen

Vinterglasert terrasse Bilder av Steve Back

Soveromsmøbler – kommode med speil

Bordbordspeil bordlampe Bilder av Steve Back

Fin utsikt over kysten

moderne loft leilighet terrasse utendørs Bilder av Steve Back

Previous Post
16 klassiske kjøkkendesigner fra Martini Mobili
Next Post
Banyan Tree Lijiang Resort – et luksushotell med en eksotisk atmosfære