15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ellis Residence – et moderne miljøvennlig hjemmedesign

Et design av Coates

miljøvennlig husdesign - fasade

Dette miljøvennlig husdesign, et design av arkitektene von Coates, ligger på Bainbridge Island, Washington. Bygningen er omgitt av naturlig skjønnhet og i det fjerne kan du se Puget Sound og Seattle skyline. Designerne utnyttet beliggenheten fullt ut og brukte kreativiteten til å lage et elegant, moderne og energieffektivt hus.

moderne arkitektur – miljøvennlig husdesign

miljøvennlig arkitektur - hus i skogen

Ellis residens er den første miljøvennlig husdesign, som ble sertifisert som et ‘Platinum House’ utenfor Seattle. Det sparer 70% av energien som et gjennomsnittlig bygghus bruker. Denne bemerkelsesverdige prestasjonen er mulig takket være flere innovasjoner. Et solcelleanlegg ble installert på taket, et solsystem for varmt vann ble installert, vinduene ble spesielt forseglet og taket ble plantet for å spare så mye energi som mulig.

miljøvennlig husdesign fra USA

Miljøvennlig interiørdesign i stua

Det ble lagt stor vekt på byggeplanen. Vi kan se hvordan interiøret er forvandlet til en hage med mange trær, grønne planter, stier og sittegrupper. Uteområdet er også dedikert til naturen, der bare miljøvennlige byggematerialer har blitt brukt. At miljøvennlig hus består av to forskjellige bygninger. Den mindre inkluderer garasjen, parkeringsplassen, lageret, vinkjelleren og arbeidsbenken. I første etasje er det kjøkken, avslapningsrom og bad.

moderne interiørdesign fra USA

miljøvennlig hus - stue

Den andre bygningen på kartet er det miljøvennlig hus seg selv, som ble bygget på to nivåer. Det første nivået er tematisk delt inn i to områder: en stor stue, kjøkken, spisestue, stue, bibliotek og et stort soverom kombinert med bad. I øverste etasje er det et annet bibliotek og et soverom. Interiøret i huset er basert på tømmer og milde varme toner som er vakkert opplyst av dagslys. Inne er det en rolig atmosfære i harmoni med vegetasjonen rundt. Det er akkurat synspunktet at denne moderne og miljøvennlig hus behov.

Av K.H. Christova

Previous Post
16 klassiske kjøkkendesigner fra Martini Mobili
Next Post
Banyan Tree Lijiang Resort – et luksushotell med en eksotisk atmosfære