15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kunsten og det moderne kjøkkendesignet

Fantastiske kraner fra “Hansgrohe”

moderne, elegant kjøkkeninnredning fra Hansgrohe

I 1917 presenterte den moderne kunstneren Marcel Duchamp sanitærstykket (for å være diskret) i et berømt kunstgalleri i New York. Han kalte ironisk nok dette verket for “fontene”. På den tiden ble hans “skapelse” latterliggjort av mange som ikke kunne se det mer subtile budskapet bak stykket. Imidlertid ser kunsthistorikere og kritikere nå på dette verket som “en viktig milepæl i kunsten på 1900 -tallet”.

kunstnerisk moderne kjøkkeninnredning fra Hansgrohe

utsmykkede kraner fra Hansgrohe

Så hvorfor er en kunst- og historietime i en artikkel om det moderne kjøkkendesign? Tilkoblingen er enkel. For nesten et århundre siden ble Duchamp latterliggjort for sitt vitnesbyrd om de estetiske egenskapene til dagligdagse gjenstander. Nå tar vi det for gitt at grensen mellom kunst og funksjonell design er uskarp. Fokuset i denne artikkelen faller på relatert til kjøkkenkraner det moderne kjøkkendesignet. Disse kranene vises ikke som rent funksjonelle produkter som de ble designet, men er snarere verdsatt på en rekke forskjellige nivåer.

Stilig design på kjøkkenet – kran fra Hansgrohe

elegant kran - design av Hansgrohe

“Mangrove” kjøkkenkran er designet av “Hansgrohe Technology and Quality”, som utviklet produktet sitt til å være en moderne kjøkkendesign å forbedre. De beskriver oppfinnelsen som et “attraktivt og pålitelig verktøy” og er veldig stolte over deres 110 års designerfaring. For en interessant sammenligning ville Marcel Duchamp være 15 år da dette selskapet startet.

Hansgrohe kran – et elegant utseende på kjøkkenet

moderne kjøkken - kran fra Hansgrohe

Som dette veletablerte selskapet beskriver, er funksjonene i kranenes samling:

. “…. Solid utførelse, materialer av høy kvalitet og godt konstruert teknologi…. ”Men noe annet må sies om kranene. De er fabelaktig stilige, skulpturelle og slanke. Disse grunnleggende objektene fra moderne kjøkkendesign kan bli tatt for gitt, men du må huske deres særegne og elegante estetikk.

Så kanskje ting har gått rundt siden Duchamps tid, inkludert tiden da “Hansgrohe” først ble grunnlagt ved å bringe kunst inn i moderne kjøkkendesign og har erkjent at skjønnhet og funksjon ofte er det samme.

Fra Jaz

Kjøkkenkraner for moderne kjøkkendesign

moderne kjøkkeninnredning - kjøkkendesign av Hansgrohe

Previous Post
16 klassiske kjøkkendesigner fra Martini Mobili
Next Post
Banyan Tree Lijiang Resort – et luksushotell med en eksotisk atmosfære