15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Innovativt badekar fra Glass Idromassaggio

moderne-bad-rotting

Hilo er en innovativt badekar, som representerer et enkelt og rent konsept for et moderne bad. Laget av italiensk bad og hydromassasje installasjonsfirma Glass Idromassaggio, designet viser seg å være moderne og interessant på grunn av det uvanlige materialvalget og det forskjellige utseendet. de innovativt badekar leveres med et sett med andre baderomsmøbler for å gjøre badet ditt til et unikt personlig rom for stil og avslapning.

Innovativt Hilo -badekar med et spennende design

spennende-design-badekar-hilo

Hilo er et frittstående badekar med en klassisk rektangulær eller oval form. Den indre overflaten er laget av akryl som et vanlig badekar, et materiale som er lett, men også sterkt og har et skinnende utseende. Det som er mest imponerende i denne innovativt badekar synes utvendig er design. Det rottinglignende materialet som vikles rundt karet gir designet et elegant utseende og gjør det unikt delikat. Det brune flettede skallet refererer til et tremateriale og gir en annen form for sans for hele badet. Det som er spesielt med konstruksjonen er at slikt materiale sjelden brukes på badet og utseendet minner om utemøbler. Det er en måte å unnslippe atmosfæren på det vanlige badet og få en annen opplevelse. Materialet gjør det også innovativt badekar robust uten å miste noe av ømheten som finnes i den utsøkte kurvkurven.

Badekar av Glass Idromassaggio – utsøkt rottingbekledning

nyskapende-badekar-glass-Idromassaggio

Hilo -badekaret inneholder et helt sett til badet. Du kan kombinere den med skap og bord laget av samme materiale. På denne måten kan du lage et komplett sett med badelementelementer som ville forvandle badet ditt til en virkelig enestående plass. Det innovative badekaret og designet garanterer deg et moderne, elegant rom fylt med en hyggelig atmosfære og originalitet.

Av K.H. Christova

også tilgjengelig med andre baderomsmøbler

bad-elementer-hilo-samling-Glass-Idromassaggio

Previous Post
16 klassiske kjøkkendesigner fra Martini Mobili
Next Post
Banyan Tree Lijiang Resort – et luksushotell med en eksotisk atmosfære