15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hagemøbler med et innovativt design

moderne hagemøbler - nyskapende design

Den polymorfe, kinetiske installasjonen er designet virkelig avansert. En ny, moderne krakk med et skulpturelt design. Dens kinetiske egenskaper er spesielt fascinerende. Designerne beskriver opprettelsen som en installasjon som ble inspirert av vippegyngen og barnas leketøy – ‘Slinky’. Så ser dette Hagemøbler nyskapende og leken på samme tid

Innovative og fleksible hagemøbler kan også være praktiske

Hagebenk med en innovativ form

de Hagemøbler strukturen følger en dobbeltsidig benk som endrer form flere ganger, og dermed skaper forskjellige sitteflater. Hver del av denne benken er koblet til den neste med et intrikat system med svingbolter. Dette forenkler den vertikale bevegelsen av segmentene. Sluttresultatet er en fleksibel form som ifølge designerne ‘aktiveres av samspillet med personen som sitter’.

En moderne installasjon for hagen din

innovativ utvendig design for hagen

Dette er ubestridt Hagemøbler Veldig komplisert design. Designerne tenkte ikke bare på komfort, men også på sikkerhet – de undersøkte på forhånd ved hjelp av datasimuleringsprogrammer hvordan benken ville bøye seg i forskjellige sittestillinger. Heldigvis for deg var produksjonen av benken ikke så vanskelig – den var laget av tømmerlameller. På grunn av hullene mellom de forskjellige detaljene er det et samspill mellom lys og skygge – og du har et kunstverk i hagen. Denne revolusjonerende designen er allsidig og kan installeres i private boliger så vel som i skoler, parker, til og med kontorbygninger.

Fra Jaz

ny kinetisk installasjon for hagen

moderne trebenk for hagen

Bevegelig hagebenk i tre

Previous Post
16 klassiske kjøkkendesigner fra Martini Mobili
Next Post
Banyan Tree Lijiang Resort – et luksushotell med en eksotisk atmosfære