15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ultramoderne møbeldesign – Missix lenestol

Hvite terrassestoler sett med hagemøbler

Ultra moderne møbeldesign er preget av innovative designkonsepter og den originale kombinasjonen av enkelhet og funksjonalitet. Det futuristiske Missix -prosjektet av Di Marzio Design er en liten futuristisk lenestol. Inspirasjonen til Missix var den mystiske kulturen og kunsten til den tidligere minoiske sivilisasjonen som bodde på øya Santorini. Navnet Missix er knyttet til tallet 6 og den typiske runde formen. Lenestolen er helt glatt og har nesten ingen skarpe kanter. Det ser vakkert ut når det lyser..

Miljøbevisst ultramoderne møbeldesign

Hvit veggmontert lilla lenestol hjemmeinteriørideer

Innovasjonen påvirker ikke bare formen på et produkt, men også materialene. Lenestolen er laget av monolit polyetylen, noe som gjør den stabil og motstandsdyktig, lett og behagelig på samme tid og kan resirkuleres fullstendig. På grunn av den flytende, glatte overflaten kan Missix enkelt rengjøres. Designerne på Di Marzio Design har en ultramoderne møbeldesign laget, der møblene dine passer perfekt til ethvert innendørs eller utendørs anlegg. Missix er den ultimate og mest moderne lenestolen man noensinne kunne drømme om.

Ultramoderne møbeldesign – ser på fortiden

Loft hvite møbler rødt minimalistisk bord

Di Marzio Design ikke bare presenterer oss et forbilde for praktisk og ultramoderne møbeldesign, men også den mystiske perfeksjonen av den geometriske formen til de minoiske spiralene. Den såkalte arkimediske spiralen er den enkleste av alle spiraler og oppstår når radius øker proporsjonalt med rotasjonsvinkelen under en roterende bevegelse. Et moderne syn på perfeksjonen i gamle dager har hjulpet designerne med å oppnå klassisk skjønnhet og ultramoderne møbeldesign å forene.

Banebrytende design for det moderne hjemmet

Hagemøbler innredning ideer plastmøbler

Futuristisk møbeldesign

Oransje lenestol i plast

Missix – Ultramoderne møbeldesign

Prosjekt møbler design interiør

Previous Post
16 klassiske kjøkkendesigner fra Martini Mobili
Next Post
Radiator for veggen med et innovativt design fra Runtal