15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Baba Wanga – Fakta om seerens liv og spådommer

baba wanga spådommer-biografi-bulgarin

Det er knapt noen som ikke har hørt om den velkjente klarsynte. Bulgareren, kjent som et fenomen, fortsetter å fascinere mange mennesker fra hele verden på grunn av hennes mange spådommer, som ikke bare veileder vanlige mennesker, men også kjente mennesker som politikere, kunstnere og skuespillere. Finn ut nedenfor forskjellige fakta og informasjon om bulgarske Baba Wanga og hennes liv, hvilke spådommer som er best kjent og hvilke kjendiser som besøkte henne.

Hvem er Baba Wanga?

baba-wanga-svart-hvit-kjente-personligheter-politikere

Som nevnt tidligere er Baba Wanga en klarsynt og helbredende som levde fra 1911 til 1996. Hennes fulle navn er Evangelia Pandewa Guschterowa, der “Baba” rett og slett betyr “bestemor” på bulgarsk. Hun ble født i Det osmanske riket og, nærmere bestemt, i Strumica i det som nå er Makedonia. Moren hennes døde bare noen få år etter at hun ble født. På grunn av farens fattigdom flyttet familien, som i mellomtiden også inkluderte en stemor, til hjembyen til faren Novo Selo, som også er i Makedonia. Og det var akkurat der hennes ferdigheter begynte som hun ikke hadde som et lite barn.

baba-wanga-petritsch-hus-bulgaria-hjemland

Under en storm ble den unge, tolv år gamle jenta båret bort av en vind og forsvant i flere dager. Etter å ha blitt funnet under steiner og skitt dager senere, ble det funnet at hun var blind. Likevel hevdet hun at hun kunne se hva som var rundt henne. Forsøk på å kurere synshemming mislyktes, og etter en stund ble hun sendt til et hjem for blinde, hvor hun lærte å håndtere situasjonen sin og gjøre dagligdagse ting som å sy, dekke bord og andre husarbeid. Når stemoren din dør etter tre år, vender Baba Wanga tilbake for å passe søsknene sine.

baba wanga kirke-rupite-sveta-petka

I mellomtiden ble hennes uvanlige evner mer og mer merkbar. Selv beskriver hun spådommene som drømmer. Blant annet hjelper hun faren med å finne en sau som ble stjålet fra ham, og beskriver gården der den lå. Under andre verdenskrig fikk den clairvoyante gradvis større popularitet. Folk hvis slektninger ble sendt i krig, besøkte dem for å finne ut om de fortsatt var i live. I løpet av årene økte hennes popularitet og folk fra forskjellige land, inkludert Russland og Serbia, besøkte henne, med ganske mange som ventet foran døren din i flere dager. Det var egentlig ikke en eksakt rekkefølge. Selv bestemte hun eller “så” hvem som var neste i rekken. Seeren ga også tips om naturlige urter for å kurere sykdommer.

baba-wanga-hus-gammel-tre-hage

Etter at hun giftet seg med mannen sin, flyttet hun med ham til Petritsch i det som nå er Bulgaria, hvor hun bodde resten av livet. Uten å få barn, adopterte paret en jente. Wanga tilbrakte mesteparten av livet med å bygge en kirke og ble gravlagt i nærheten av den. Hun spådde sin død til en time. Dødsårsaken var en sykdom fra kreft, som hun visste om lenge før diagnosen, men holdt det hemmelig. Det er flere dokumentarer om hennes liv og profetiene til Baba Wanga. Til og med en serie ble skutt i Russland og publisert i 2013, som viser biografien til den klarsynte.

Baba Wangas spådommer

baba wanga profeti-krig-fremtidsprognoser

Baba Wangas spådommer er selvfølgelig mange og vanskelige å oppsummere. Et annet problem er at Wanga -profetiene aldri ble skrevet fullstendig og detaljert. I tillegg, som med de fleste andre spådommer, ble ingenting spesifikt navngitt. Så de gir mye rom for tolkning. Likevel vil vi nevne den mest kjente av dem alle, som den dag i dag forbløffer mange. Den klarsynte spådde terrorangrepet på World Trade Center (“De amerikanske tvillingene vil falle etter å ha blitt angrepet av to stålfugler. Ulvene vil hyle i bushen mens uskyldig blod blir utgitt.”), I tillegg til Obamas valg som først farget USAs president fremover. Atomkatastrofen i Fukushima så dem også komme og døden til den bulgarske tsaren Boris III.

baba-wanga-house-flowers-front-garden-pensjonister

Fremtiden for Europa og resten av verden ser også mindre lys ut. Det er også spådommer for tredje verdenskrig. En av dem er at kjemiske våpen skal brukes, noe som vil forårsake sykdommer som kreft og som vil ødelegge en stor del av den europeiske befolkningen. Hun forutser også islamistiske angrep og innvandring fra 2016, samt at Europa i slutten av 2066 ikke bare vil bli ledet av islam, men også vil bli angrepet av stater. Hovedstaden på dette tidspunktet er Roma. Etter det skal sosialismen komme tilbake. Baba Wanga hevder også at utenomjordiske eksisterer og til og med lever blant oss. Med deres hjelp vil imidlertid folk en dag lære å leve under vann. Ifølge henne vil verdens ende være i år 3797. På denne tiden koloniserer imidlertid mennesker nå en ny planet. Blant alle de dårlige profetiene er det også noen positive: På den ene siden vil organkloning bli vanlig og slutten på hungersnøden i verden bør ikke vente.

Kjente mennesker som besøkte Baba Wanga

baba-wanga-statue-monument-clairvoyant-healer

Det som tilbød hjelp til vanlige mennesker var selvfølgelig også av interesse for kjente personligheter. Så det er ikke rart at slike mennesker også tok den lange reisen til Petritsch for å besøke den velkjente klarsynte Baba Wanga. Ikke bare den bulgarske tsaren Boris III var en av dem, men til og med Hitler sies å ha besøkt henne før starten av andre verdenskrig. Det er imidlertid ingen registreringer som bekrefter dette. Stalin og datteren til den tidligere bulgarske presidenten Todor Zhivkov var også noen av deres besøkende.

Previous Post
Slik har Jennifer Lawrence -frisyren endret seg de siste 10 årene
Next Post
Frysing av courgette: rå eller blanchert? Hva er bedre?