15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kreativt kontordesign av Adobe

office-design-adobe-innovasjon-farger

Den kreative Kontordesign fra Adobe-selskapet presenterer et gåtefullt og fargerikt mysterium, hvor visualiseringen av de tredimensjonale elementene kombineres i en harmonisk enhet. De sterke fargene fremkaller assosiasjoner av glede og positivisme og fremkaller følelsen av at tiden har stått stille. Genialt og også litt barnslig, konseptet bak dette Kontordesign representerer en innovativ prosess for å skape et vennlig arbeidsmiljø.

Kontordesignet – visualisert av Honchaymoi Design Studio

kontor-design-adobe-interessant-anlegg

Hvis du ser på disse visualiseringene, så vel som fargepaletten laget av Honchaymoi Design Studio -teamet, blir du lurt til å tro at dette er kunstnerisk Kontordesign er det nåværende arbeidsstedet til Adobe -selskapet. Dette er imidlertid ikke helt sant, ettersom det nåværende kontoret i hovedbygningen til Adobe Company ser mer pent og klassisk ut. Forfriskningen som kan sees på bildene, brukes bare i unntakstilfeller for Magnat -programvaren – for eksempel under en anstrengende kreativ prosess eller etter en bestemt profesjonell suksess, for eksempel å overta et produkt eller en samling fra Adobe -selskapet. Likevel er denne flotte og hyggelige atmosfæren verdt det, selv om det bare kan nytes av personalet fra tid til annen.

Fin og fargerik eleganse i det foreløpige kontordesignet fra Adobe -selskapet

kontor-design-kreativ-arrangement-kafeteria

Det første området i det kreative Kontordesign er spesielt opprettet for det kreative teamet bak programvareansvarlige på Adobe. Det tekniske utstyret følger utstyret i regnbuefargede elementer, for eksempel det grafiske gulvet, dekorert med farget stoff. Hengene, farget i pastellfarger, kombineres med nyanser av grunnleggende skap og seter, hvor de store tenkerne fra Adobe Company gjør sitt arbeid for selskapets suksess og presentasjonen av samlingen for allmennheten.

Hovedarbeidsområdet presenterer et bredt område der den enkelte Kontordesigns er samlet i en enhet slik at hele teamet er på ett sted og strategien for teambuilding støttes. Kontorutstyret består av et multifunksjonelt kontorbord, datamaskin og diverse teknisk utstyr, samt en komfortabel stol. Alle disse kontortilbehøret og utstyret er hvitt eller farget annerledes, noe som gjenspeiler individualiteten til hver ansatt Kontordesign stresset.

Blå og lilla ornamenter, samt mosaikkmotiver i hver ansattes arbeidsområde, kombineres med grønne og blå kunstneriske tegninger på veggene. Hele kontoret er en munter plass med stilig organisering og enkelt vedlikehold.

Den morsomme og avslappede atmosfæren på Adobes kreative kontor

Utvendig design av Adobe -kontoret

Den kreative Kontordesign fra Adobe -selskapet består av et spesielt moro- og avslapningsområde, der det fargede temaet utvides fra arbeidssonen. Den hyggelige og fredelige kafeteriaen er klassisk atskilt fra resten av kontoret for lunsj og kaffepauser, hvor ansatte kan slappe av. De elegante og lyse plastbordene og setene i klassisk minimalistisk stil er tradisjonelt innredet slik at det er nok ledig plass i området.

Tegningene på veggene i Kontordesign er intet annet enn fargerike pastellflekker som er hovedtemaet for Adobes virksomhet og produktvalg. Visualiseringene på det glatte gulvet i kafeteriaen fremhever de teknologiske innovasjonene i navnet på Adobe -selskapets ledende posisjon i markedet.

Previous Post
16 klassiske kjøkkendesigner fra Martini Mobili
Next Post
Radiator for veggen med et innovativt design fra Runtal