15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne modulær kjøkkendesign av Arclinea

moderne modulkjøkken - Artusi

San Diego-baserte Arclinea er ansvarlig for å lage Artusi, moderne modulær kjøkkendesign. Artusi -kolleksjonen tilbyr fleksible og elegante løsninger for kjøkkenområdet ditt. Den kombinerer holdbare materialer og de nyeste teknologiene i et rent, feilfritt design, inspirert av den moderne minimalistiske stilen.

Innebygd sofa på kjøkkenet

modulært design av Arclinea

En av de mest verdifulle egenskapene til Artusi Kitchen er muligheten til å bli delt og ordnet i individuelle moduler for å passe kundens preferanser. Dette moderne modulær kjøkkendesign gir deg muligheten til å designe ditt eget rom og lage en layout som passer best for dine behov. Designfriheten er mulig takket være de uavhengige elementene som kan stå alene. Hvert stykke kjøkken har en elegant, moderne design som bruker ren geometri og bruk av moderne materialer.

elegant kjøkkendesign med minimalistisk teft

elegant kjøkken - modulært design

Det viktigste materialet, artusi moderne modulær kjøkkendesign stål er det som gir designet sitt tøffe skinnende utseende. Stål er også kombinert med teak, som også er karakteristisk for Artusi -designet. Begge materialene bidrar til elegansen og den moderne atmosfæren på kjøkkenet. Det varme innslaget av tre kan myke opp designet og tilføre atmosfæren variasjon uten å ødelegge det lyse, moderne utseendet. Og for de med faste preferanser er det en nøytral versjon der treet er malt, hvitt eller svart.

Artusi -samling fra Arclinea

modulært kjøkkendesign av Arclinea

At moderne modulær kjøkkendesign har også en rekke tekniske funksjoner. Den har fargerike skapdører med innebygde håndtak, skyvbare skjærebrett og en bevegelig benkeplate oppe. Alle disse egenskapene er laget for å gjøre arbeidet på kjøkkenet enklere, raskere og viktigst av alt morsommere. D.den moderne modulære kjøkkendesignen inkluderer også innebygde hvitevarer av høy kvalitet som fullfører helhetsbildet av den minimalistiske ståldesignen.

av K.H. Christova

Ståldesign på kjøkkenet

funksjonelle innebygde enheter

Innebygde hvitevarer på det modulære kjøkkenet

Ståldesign og glans

moderne kjøkkenbenk

modulær kjøkkendesign - Artusi

Italienske kjøkken med state-of-the-art konsepter-Gamma av Arclinea

Previous Post
16 klassiske kjøkkendesigner fra Martini Mobili
Next Post
Banyan Tree Lijiang Resort – et luksushotell med en eksotisk atmosfære